ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ТЕЛЕЦ очаквайте знаците на Съдбата, БЛИЗНАЦИ големи победи и шансове!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ТЕЛЕЦ очаквайте знаците на Съдбата, БЛИЗНАЦИ големи победи и шансове!
21397
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ТЕЛЕЦ очаквайте знаците на Съдбата,  БЛИЗНАЦИ големи победи и шансове!

Интерпретацията на картите Таро е фино изкуство, което не толерира бързината. Анализът на Тарологът Анжела Пърл ще позволи на всеки представител на зодиите да се подготви за новата седмица, както и да планира тези въпроси, които ще доведат до успех.

От 22 юли до 28 юли ще бъде по-лесно да донесете късмет в живота и да избегнете проблеми, ако имате доверие на интуицията си и се възползвате от прогнозата на Анжела.

Овен

Началото на седмицата, съдейки по картата „Императорът“, ще бъде успешна за Овен.

Арканата посочва интересни възможности, които ще доведат до успех, но за това Овен ще трябва да успокои страстта и да не се поддаде на емоциите. Трябва да слушате гласа на разума и да не забравяте отговорността за действията си.

Арканата "Страшният съд" показва, че Овен ще трябва да защитава интересите си. С тази карта може да има сблъсъци с недоброжелатели, така че е важно Овен да бъде търпелив. Умело изградената защита ще ви отърве от влиянието отвън.

"Влюбените" е карта на избор и отговорност. С нея Овен в края на седмицата ще трябва да вземе трудно решение и може би да жертва нещо за по-нататъшно благополучие. Според този Аркана могат да възникнат вътрешни различия, с които трябва да се справите възможно най-скоро.

Телец

Арканата "Висшата жрица" показва, че в началото на седмицата Телец трябва да слушат интуицията. С тази карта е важно да действате бързо, за да не пропуснете знаците на съдбата и да направите пробив във времето, което ще ви доближи до целта.

„Магьосникът“ обещава на Телец отлично време да реализира планове, да се реализира в бизнес среда. Използвайки тази карта, нестандартният подход към разрешаването на проблеми ще ви позволи бързо да завършите започнатото и да получите нови изгодни оферти.

Според картата "Влюбените" Телец ще трябва да се справят с натиска отвън. Вземането на решения трябва да изхожда от личен опит и предпочитания и в този случай ще бъде възможно да се избегнат неприятности в бъдеще.

Близнаци

С картата „Смъртта“ Близнаците ще могат да започнат нов етап от живота си, но при условие, че се съгласят да се сбогуват с миналото. Случаи и цели, които вече не са релевантни, е време да се заменят с нови и без страх от пристъпване в светло бъдеще.

Арканата "Силата" означава победа, така че Близнаците трябва да вярват в собствените си сили, за да достигнат до целта. Да се ​​справим с объркването ще помогне на обучението на волята, което ще бъде ключът към новите победи.

Арканата "Магьостикът" показва голям шанс да заеме лидерска позиция в отбора, да вдъхнови подчинените или колегите да спечелят обща победа. Тази Аркана насърчава Близнаците да не се страхуват от експерименти и въвеждането на иновативни методи за решаване на проблеми.

Рак

В началото на седмицата ще могат да постигнат нов успех, ако престанат да следват илюзиите. На картата „Императорът“ вземането на решения трябва да бъде независимо и проверено. Такава стратегия ще позволи да се избегнат грешките и за кратко време да се изпълни необходимото за личното щастие.

С картата "Глупакът" Раците трябва да бъдат внимателни. Арканата предупреждава, че делата оставени без грижи, могат да се превърнат в проблеми. Дори ако изглежда, че всичко върви по план, грешките могат да станат фатални и да създават пречки по пътя.

Картата „Правосъдието“ означава отговорност. С тази карта е важно Раците да помнят, че опитите за измама или самозаблуда няма да доведат до щастие. Ангажираните действия винаги ще бъдат отразени в бъдещето, което означава, че честността и отхвърлянето на всеки опит за измама е важно.

Лъв

Арканата "Луната" показва на Лъв, че те могат да попаднат в капана на собствените си заблуди. Важно е Лъвовете да се вслушват в себе си и да се доверяват на своята интуиция, а не да разчитат на предположенията на другите и особено е важно да не вярват на думата на непознати хора.

Арканата "Правосъдието" показва на Лъв да използват най-добрите си качества. С тази карта, честността и безпристрастното мнение ще спомогнат за постигането на успех, а опитите за измама на съдбата в бъдеще ще се превърнат в неприятности.

Арканата "Глупакът" показва благоприятни събития. Уикендите могат да бъдат прекарани с приятели или любимо хоби.

Дева

Аркана "Правосъдието" се отнася до обективността на преценката. Девите трябва да действат честно, като помнят, че всеки техен акт ще засегне бъдещето. Съветът на картата - не използвайте съмнителни средства за постигане на успех, така че след това да не плащате.

“Силата” обещава на Дева прекрасно време, когато могат да преодолеят страховете си и да намерят сили да поемат нещата, които преди това изглеждаха невъзможни. Според тази Аркана е важно да се наблюдава хармония във всичко, за да не се спъват и да не създават допълнителни проблеми за себе си.

Картата Висшият жрец обещава на Дева успех във всички сфери на живота. Съветът на тази Аркана е да действате разумно и да отговаряте с добро на добро. Картата също предвещава придобиването на наставник, който ще ви помогне за пътя към успеха.

ЛИНК КЪМ ВТОРА ЧАСТ!

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft