ТАРО прогнозата на Анжела Пърл от 5 до 11 октомври: ОВЕН, динамика и постижения. РАК, успешен скок напред. ДЕВА, бързи финанси!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл от 5 до 11 октомври: ОВЕН, динамика и постижения. РАК, успешен скок напред. ДЕВА, бързи финанси!
18034
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл от 5 до 11 октомври: ОВЕН, динамика и постижения. РАК, успешен скок напред. ДЕВА, бързи финанси!

Овен

Картата „Императрицата“ обещава на Овена развитие, приятна динамика и постижения, които наистина могат да променят живота им. Няма обаче да можете да ги забележите веднага. През седмицата от 5 до 11 октомври АнжелаПърл съветва да действате, но не чакайте бързи резултати. Овенът ще трябва да прецени някои плюсове и минуси, преди да се впусне в битка. Можете да се консултирате с доверени хора.

През уикенда не можете да се откажете от позициите си, трябва да действате бързо и решително. Също така е важно да работите върху себе си, като се освободите от страховете и тревогите : те няма да донесат щастие на Овена.

Телец

Арканата "Върховната жрица" е карта на спокойни и балансирани решения. Стъпките, предприети от Телеца, ще ги доведат до пътя на мъдростта и той може да се ръководи само от техните принципи и да не се отклонява. Картата означава, че Телецът трябва да отдели време и да определи приоритети. Можете дори да създавате списъци със задачи или тетрадки за планиране, за да не забравяте за нищо. През уикендите можете да работите върху себе си, като се отървете от обидите и други негативи, за да стигнете до хармония.

Близнаци

Арканата "Магьосникът" е карта на смелчаци, които не са чужди на експерименти. Умът и шестото чувство ще бъдат в хармония в началото на седмицата, така че Близнаците със сигурност ще вземат само правилните решения. Остава да развиете интуицията си и да слушате подканите й. Близнаците не трябва да се вълнуват от любовни драми. Бързането може да усложни и без това трудната ситуация и да доведе до кавги и разногласия. Представителите на тази зодия през уикенда рискуват да се спънат, ако бързат да правят заключения. Близнаците засега могат да пуснат юздите и да продължат по потока: много проблеми ще бъдат решени сами.

Рак

Арканата „Колесница“ е символ на успешен скок напред, така че Раците не трябва да губят време и веднага да хванат бика за рогата. През този период те могат да срещнат знаци на съдбата, да видят пророчески сънища и дори да се изправят срещу дежавю. Раците трябва да изберат какво е по-важно за тях сега и да не губят времето си за дреболии. Време е да действате умишлено, като не правите нищо на случаен принцип или бързате, стремейки се към успеха. Картата означава, че ако направят правилния избор, Раците ще видят, че всичките им действия ще бъдат увенчани с успех. Но не чакайте това веднага: по-добре е да посветите уикенда на почивка и релаксация.

Лъв

Картата "Умереността" предупреждава Лъв: струва си да ковате желязо, докато е горещо, но без да нарушавате правилата и предписаните норми. Също така е важно да се установи спокойствие, тъй като слънчевите дни стават все по-малко, а енергийният сектор на Лъв вече е в уязвима позиция. Бизнесът трябва да се извършва внимателно и без бързане. Небрежните Лъвове могат да попаднат в мрежата на енергийните вампири. Картата също предвещава промени в живота, които ще бъдат постепенни, което означава, че няма да разклатят нещата и ще преминат лесно. Не можете да се страхувате от резки завои, изпълнявайте обичайните си задължения и почивайте.

Дева

Картата „Висшият жрец“, който открива седмицата от 5 до 11 октомври, съветва Девите незабавно да определят какво е първостепенно за тях сега и какви въпроси и задачи могат да изчакат малко. Определено не бива да губят време за негативизъм: дори сега това може да се превърне в шега , без да губите време за разбор и негативни емоции. Някои събития заплашват да поемат по непредсказуем път. Не изпадайте в паника; по-добре е да останете встрани и да не бързате с действия и заключения, оставяйки съдбата сама да постави всичко на мястото си. Картата също е предвестник на бърз растеж във финансова или бизнес среда. Някои Деви могат да направят истински скок нагоре. Но успехът на картата ще е важно да се подкрепи с действия, в противен случай динамиката ще спадне.

Везни

Картата „Умереността“ в октомврийския сценарий е знак, че Везните не трябва да бързат от една крайност в друга. Всичко продължава както обикновено: трябва да изпълнявате обичайните си задължения, не забравяйте за сферата на отношенията и не злоупотребявайте с чуждото доверие. Картата обещава и заслужена почивка. Време е да си вземете почивка, позволете си кратка почивка, поемете въздух и се възстановете. Дори когато става въпрос за средата на седмицата: най-стресиращите работни дни не трябва да лишават Везните от почивка и свободно време. В края на седмицата Везните ще получат подкрепата на своя покровител и могат да се придвижат нагоре по кариерата или да увеличат бюджета. Не трябва да отказвате бизнес срещи, вечери или оферти.

Скорпион

Картата „Мирът“ в началото на седмицата е добра карта за прекратяване на кавги и разногласия. Скорпионите ще могат да постигнат компромисно решение на проблемите и да се споразумеят както в работни моменти, така и в сферата на любовта или приятелството. Скорпионите най-накрая ще се отърват от илюзии или фалшиви идеали, които ще им помогнат да видят по-точно собственото си бъдеще.

Стрелец

Арканата „Колелото на късмета“ в началото на седмицата означава, че в понеделник и вторник Стрелецът ще бъде изправен пред непредвидени обстоятелства и неочаквани новини. Те могат да бъдат обезпокоителни и благоприятни: сега съдбата е доста непредсказуема. Но картата, противно на асоциациите, ще даде положителен ефект: обещава да се отървем от страховете и комплексите, които оковават Стрелеца по пътя към щастието. Тъй като мисълта е съществена , по-добре е да мислите за доброто и да се настроите на положителното. Оформлението е сигурно доказателство, че Стрелецът няма нужда да бърза със заключенията. Разумната предпазливост няма да навреди и дори ще спаси някого от грешки.

Козирог

Картата "Император" със сигурност ще зарадва Козирозите, защото това означава успех в сферата на бизнеса. Много Козирози могат да се издигнат точно сега. Но е важно да се откажете от завистта и злобата, тъй като успехът отива само в ръцете на мъдрите хора. Работните задължения не трябва да се пренебрегват, защото бъдещата победа до голяма степен зависи от това. И в личния си живот е по-добре да запомните обещанията, дадени по-рано. Арканата е щастлив знак в оформлението. Според нея Козирозите се движат в правилната посока. Водещата нишка ги води през препятствия и бариери пред техните желания.

Водолей

Картата "Обесеният" може да изплаши Водолея, но напразно. Тя просто ги предупреждава, че някои неща или хора могат да накарат Водолеите да чакат. Непредвидени промени и неочаквани обрати. Работната седмица ще бъде натоварена, ще трябва да действате според обстоятелствата, някъде дори да рискувате, а също така да използвате всички таланти на Водолея и техните силни страни. Картата обещава справедливи резултати според положените усилия. Време е да пожънете плодовете на труда си, особено след като първата половина на есента на 2020 г. беше доста активна за Водолеите.

Риби

Арканата „Императорът“ е добър знак. Тази карта обещава на Рибите неочаквано и полезно запознанство, бизнес среща, предложение за работа. Ще трябва да демонстрират най-добрите си качества и то не толкова професионални, колкото лични. През седмицата Рибите може да поискат да сложат край на труден въпрос или важен въпрос. Няма да е трудно да направите това, защото е време да оставите някои неща в миналото. Картата за Риби е щастлива поличба. Те са избрали правилния маршрут и скоро ще видят идеите им да се сбъднат. 

 

Дай твоята оценка:
4 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft