Таро прогноза до 29 ноември-Положителни промени за Водолей, приятни перспективи за Риби

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза до 29 ноември-Положителни промени за Водолей, приятни перспективи за Риби
18061
Таро прогноза до 29 ноември-Положителни промени за Водолей, приятни перспективи за Риби

Есента постепенно приключва и през този период трябва да се обърне специално внимание на недовършения бизнес. Съветите на старшата Аркана ще помогнат за преодоляване на възможни трудности, а представителите на Зодиакалните знаци лесно ще се справят с плановете, очертани за тази седмица.

Всяко оформление на карти Таро е уникално. Можете да разберете по-добре намеците на старшия Arcana, ако използвате интуицията си, както и да разчитате на това, което се случва в живота ви. Експертите препоръчват да отделите време, за да не пропуснете важни съвети, които ще ви помогнат да избегнете неприятности и  да не си навлечете неприятности .

Овен

Според картата "Обесен" Овенът има възможност да преосмисли живота си, за да промени събитията към по-добро. Съветът на картата е да не бързате с изводите, за да не правите грешки в решенията.

Картата "Смърт" символизира дълбоки промени, когато Овенът може да се сбогува с всичко, което е остаряло и вече няма смисъл. Това може да са стари планове и идеи, които е време да си тръгнете, за да не губите време.

Според картата "Дявол" седмицата за Овен ще завърши с борба за благосъстояние. Съветът на Arcana е да се откажете от всичко, което дърпа до дъното: токсични връзки, лоши навици , отлагане.

Телец

В началото на седмицата Телецът има картата "Смърт" и ще трябва да направи равносметка и да се запита дали всичко е направено от планираното. Ако някои от случаите изискват подобрение, те трябва да бъдат приключени незабавно.

„Върховната жрица“ в оформлението е карта, която призовава Телеца да се довери на интуицията . Според този Аркан е необходимо да се изчака подходящият момент за активни действия, в противен случай, в случай на бързина, Телецът рискува да загуби благоволението на капризната съдба.

На картата „Йерофант“ Телецът ще срещне човек по пътя, който може да даде добър съвет или дори да стане наставник. Той ще ви помогне да преодолеете труден период и ще предостави ценни насоки за постигане на благосъстояние.

 

Близнаци

Началото на ноемврийската седмица няма да е лесно. Съдейки по картата "Луна", Близнаците ще трябва да се справят с вътрешните си бариери, които пречат на щастливия живот и им пречат да постигнат целите си.

Картата "Правосъдие" предвещава активната среда на седмицата, когато отговорността и честността ще помогнат на Близнаците да завършат планираните дела навреме и да се освободят от всичко, което оковава. Картата описва ситуация, при която борбата за благополучие се изплаща напълно.

Картата "Колесница" показва времето на активните действия. Близнаците ще имат нужда от енергия и концентрация, за да бъдат готови за неочакван обрат на събитията и да не пропуснат шанса, даден от съдбата.

Рак

Картата "Сила" говори за смелостта, с която Раците ще могат да се борят с превратностите на съдбата, и оптимистичното настроение, необходимо за преодоляване на препятствията по пътя към дългоочакваната цел.

Картата "Обесеният" призовава да се подготви за обрата на събитията. Раковете могат да почувстват, че промяната е точно зад ъгъла и за да доведе до по-добър живот, няма бързане с вземането на решения.

На картата "Глупак" е важно Раците да се съсредоточат и да обърнат внимание на  предупредителните сигнали . Небрежността ще доведе до факта, че Раците стават заложници на погрешни възгледи и преценки.

Лъв

Картата "Колелото на късмета" обещава положителни промени за Лъв, но за това е важно те да приемат съдбата и по този начин да получат власт над нея. Събитията в началото на седмицата няма да се развиват по план, а издръжливостта ще помогне на Лео да не залита, когато взема важни решения .

Картата "Слънце" показва на Лъв изключително добър период, което означава, че можете безопасно да реализирате планове и идеи, без да се страхувате от грешки. Трябва да се използват благоприятни обстоятелства, преди съдбата да се обърне.

Картата „Смърт“ призовава Лъв да преодолее лошите навици и да се отърве от всичко, което вече няма полза. Колкото по-лесно Лъвовете се разделят с миналото, толкова по-бързо нещо ново може да се прояви в живота.

Дева

Картата "Мир" говори за премерено начало на седмицата, когато Девите могат да бъдат спокойни за своето бъдеще. Съдбата поставя всичко на мястото си, а в началото на тази ноемврийска седмица вътрешният баланс ще помогне да придобиете увереност и контрол над всичко, което се случва.

Картата "Магьосник" показва готовност за действие и успех и е важно Девата да намери хармония между съзнанието и подсъзнанието. Вярвайки в своите способности, Девите ще могат да се справят с предстоящия бизнес.

Арканът "Висшата жрица" призовава Девата да не търси обяснения за взетите решения. Интуитивните способности ще ви позволят да изберете правилния път, който ще доведе до успех.  Доказаните упражнения могат да помогнат за укрепването на шестото ви чувство .

Везни

Картата "Звезда" казва, че Везните от понеделник могат да започнат важен бизнес и не се съмняват, че успехът ще дойде. На тази карта късметът няма да се отвърне, което означава, че можете спокойно да отидете до вашето благосъстояние.

Според картата на смъртта, Везните ще трябва да се откажат от миналото и да изпитат чувство на облекчение. Арканът призовава да сложи край, за да отвори нови възможности и да премине към нови цели.

Картата "Луна" говори за повишена емоционалност, която ще попречи на вземането на решения и Везните ще трябва да работят върху себе си, за да не станат заложници на необосновани страхове.

Скорпион

Картата "Колесница" означава пробив в бизнеса и избавяне от трудни обстоятелства. На тази Аркана Скорпионите ще могат да постигнат успех, но не бива да надценяват силите си, за да не спрат на крачка от дългоочакваната цел.

Арканът "Справедливост" призовава Стрелеца към честност и отговорност. Не можете да се натъкнете на тази карта, в противен случай в бъдеще ще трябва да поправяте грешки, губейки ценно време и енергия.

Картата "Преценка" означава промяна в работата. Решаващата фаза идва, когато Скорпионите могат да се преместят на нова позиция и да се сбогуват със стария си живот. Положителните промени са точно зад ъгъла и е необходима отговорност, за да не се направи грешен избор.

Стрелец

Арканът „Глупак“ отваря седмицата и призовава Стрелец да не се отпуска. Според тази карта въображаемото спокойствие може да предизвика небрежност в бизнеса и Стрелецът рискува да допусне грешки, които ще отнемат много време, за да се коригират.

Картата "Кула" означава, че Стрелец в края на седмицата чака промени, на които не трябва да се съпротивлява. Всичко, което вече няма значение, напуска живота, създавайки място за нови постижения.

Тайнственият „Магьосник“ предвещава активен уикенд, когато Стрелецът, благодарение на тяхната находчивост, ще може да намери изход от трудна ситуация, както и да разкрие нови способности в себе си. Благодарение на тях ще бъде възможно да увеличите доходите и да увеличите важността си.

Козирог

Картата "Съждение" показва на Козирозите, че се движат в правилната посока. Според тази Аркана трудностите напускат живота, ако не седите без ръце, а активно се борите за проспериращо бъдеще.

Картата "Модерация" показва благоприятен изход от събитията, но предупреждава, че Козирозите не трябва да се надяват на  бързо решение на проблема . Случаят ще продължи напред бавно, но без особени пречки.

„Йерофант“ в оформлението е карта на здравия разум. Според него за Козирозите е важно да открият истинския смисъл на нещата, за да се отдадат само на онази работа, която не само носи ползи, но и помага за развитието.

Водолей

Според картата "Отшелник", в началото на седмицата Водолеите ще имат време да съберат мислите си и да отсеят всичко, което вече не е от значение. С очевидно забавяне, Водолеите трябва да разберат, че понякога трябва да си вземете почивка и без да бързате, да отделите важното от повърхностното.

Картата „Мир“ обещава на Водолея постигането на следващата цел. На тази карта можете да се насладите на триумфа и да поемете смело изпълнението на нови проекти, без да се притеснявате за техния резултат.

Картата "Слънце" завършва седмицата и Водолеите очакват положителни промени . Арканът казва, че в живота започва ярка ивица, а през почивните дни късметът няма да се отвърне от Водолея.

Риби

Картата "Смърт" обещава на Рибите завършването на още един жизнен етап, което означава, че в първите дни от седмицата те ще трябва да се сбогуват с миналото и да отворят вратите към бъдещето. Промените са неизбежни и ако не им се противопоставите, скоро Рибите ще ви отворят приятни перспективи.

Картата "Колелото на късмета" показва събития, които могат да бъдат или добри, или лоши, но е невъзможно да се промени или по някакъв начин да се повлияе на техния курс. Рибите могат да разчитат само на съдбата, за да я вземат по-късно в свои ръце.

Картата "Император" призовава Рибите първо да решат дали целта си струва да я съживи и едва след това да продължи напред. Картата не толерира небрежност в своите задължения и измами, поради което решенията трябва да бъдат балансирани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft