Таро прогноза за седмицата от 21 до 27 септември-Добра перспектива за Овен, седмицата за Телец е повече от благоприятна

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за седмицата от 21 до 27 септември-Добра перспектива за Овен, седмицата за Телец е повече от благоприятна
38729
Таро прогноза за седмицата от 21 до 27 септември-Добра перспектива за Овен, седмицата за Телец е повече от благоприятна

Овен
Перспективата за Овен тази седмица е добра. Първата карта "Умереност" предупреждава представителите на вашия Знак срещу импулсивни и необмислени решения. Съдейки по картата "Колелото на късмета", ви очаква динамична седмица, събитията около вашия човек ще се развиват бързо и не винаги ще зависят от вас. Експертите на сайта обаче препоръчват да останете балансирани и да приемате текущите обстоятелства спокойно. Анализът на информация в спокойна обстановка ще ви помогне да спечелите печеливша позиция.
Картата "Справедливост" внася яснота в живота ви. Ще можете да видите скритите от вас истини, да се справите с текущите дела, гледайки на тях от различен ъгъл. Също така, тази карта ви излага пред други, които ще ви оценят въз основа на вашите действия. Не се разочаровайте и можете да постигнете шеметен успех.

Телец
Прогнозата на Таро за Телец за седмицата е повече от благоприятна. Очакват ви нови открития и награда за ползотворна работа. Картата "Йерофант" в оформлението показва активното ви желание да се развивате и научавате нови неща. Трябва да се научите, да придобиете нов опит и да приложите уменията си на практика. Картата "Звезда" осветява пътя за вас. Във вашия сценарий тя е отговорна за правилната посока, в която се движите към лично щастие и благополучие.
Картата "Мир" в прогнозата таро обещава на Телеца заслужена награда за труда им. „Мирът“ е отговорен за благосъстоянието и изпълнението на желанията, радостта от създаденото, края на пътя и началото на новите събития в човешкия живот. Започнете своята награждаваща седмица, като свършите нещата и със сигурност ще получите това, което искате. Направете план за действие и останете в курса.

Близнаци

Съдейки по сценария, Близнаците създават идея, която те ще започнат да реализират в близко бъдеще. Картата „Звезда“ и „Отшелник“ показват, че сте се отдалечили от суматохата по света и мислите за по-нататъшни действия. Готови сте да вземете важно решение, но все още не смейте да направите първата стъпка към успеха.
Картата "Император" показва вашето лично състояние. Постигнали сте определени резултати и знаете какво ви очаква в бъдеще. Вие сте господар на живота си, така че не отлагайте за утре какво можете да направите днес. Императорът във вашия сценарий може да посочи влиятелен човек, с когото ще постигнете успех, така че не отказвайте предложената помощ.

Рак
За Раците тази седмица ще бъде в много отношения съдбовна, съдейки по отпадналите карти. Отшелникът е вашето вътрешно чувство за готовност за действие. Отдавна имате  идея и сега сте готови да я представите на другите. „Справедливост“ обещава на Раците безопасен край на събитията, които се развиват около вас, оправдателна присъда в съдебни производства, подкрепа на близки.
„Върховната жрица“ показва, че ще осъзнаете скритата преди това информация, благодарение на която можете да погледнете на реалността от различен ъгъл, да вземете правилното решение и да спечелите доверие както в бизнеса, така и в личния си живот.

Лъв
Лъвовете тази седмица могат да постигнат успеха, който вървят отдавна. "Колесницата" във вашето подреждане е отговорна за активността и позитивното отношение. Тази карта означава направен избор и движение към целта. Заедно с наказанието "Мир" тя съживява смели идеи, помага за преодоляване на страховете.
Картата "Колелото на късмета" за Лвов означава повратна точка в живота. Десетият аркан показва неизбежните промени, които могат да объркат лъвовете в началото, но тази карта най-често е поличба за личен късмет и успех. Ако Лъвовете могат да възприемат промените с философско спокойствие, да вземат информирани решения и да разчитат на собствените си сили, тогава те ще успеят по най-добрия начин.

Дева

Прогнозата Таро за Дева обещава двусмислена седмица. Съдейки по картата "Кула", ще трябва да преодолеете кризисна ситуация. Не трябва да се плашите от промени. Следващият сегмент от пътя е завършен и ви очакват нови открития и успехи. Експертите на сайта препоръчват да затворите вратите на миналото зад себе си, за да не пропуснете щастливо бъдеще. То, съдейки по картите „Магьосник“ и „Влюбени“, ще бъде много примамливо.

„Вълшебник“ отразява вашия вътрешен свят, готовността ви за нови постижения. Вие сте в състояние да изненадате с вашата устойчивост и желание да постигнете най-доброто в живота. „Влюбени“ може да означава както нови вихрени романтики, така и спокойни романтични връзки. Освен това тази щастлива карта показва изборите, които трябва да направите. От Девите се изисква само позитивно отношение и желание за постигане на щастие.

Везни
Изравняването на Везните за седмицата от 21 до 27 септември обикновено е успешно. Картата на императрицата говори за вашата увереност, стабилност в живота и вътрешен усет. Способни сте на много, но картата Обесен човек показва липса на стимул за движение. Везните са в блажено невежество, докато около тях настъпват сериозни промени. Издърпайте се и отворете очи. Вашият естествен инстинкт ще ви помогне да изберете правилния път.
Не пропускайте причудливия си късмет с домашните си задължения. Не се разсейвайте от основната цел - това е посочено от картата "Съдба". Стойността ѝ във вашата комбинация карти показва готовност за промяна. Може би изборът ви няма да е лесен, но промяната винаги е част от живота и не ни позволява да спрем дотук.

Скорпион

За Скорпионите, според прогнозата за таро, тази седмица ще изглежда трудна, но ползотворна и обещаваща успех и чест. Картата "Сила" казва, че сте здраво стъпили на краката, имате всички предпоставки за енергична дейност. „Справедливост“ във вашия сценарий обещава подкрепата не само на близки хора, но и на съмишленици. Вие сте избрали правилния курс и истината е на ваша страна. Вървете, успехът е във вашия джоб.
Върховната жрица отразява вашия вътрешен свят. Вие сте спокойни и уверени в себе си, което означава, че ще постигнете успех с цената на собствената си упорита работа. Не прекалявайте обаче. Вашите близки зависят от вас. Не бъдете егоистични и не забравяйте да отделите време за всички в семейството си. Те ще станат ваша опора в трудни моменти.

Стрелец

Картата "Глупак" за Скорпиони е първата и водеща. Неочакваните събития ще се развият бързо и ще трябва да сте активни, за да „влезете в потока“. Успехът и просперитетът са точно зад ъгъла, просто трябва да направите първата и най-важна стъпка, да преодолеете срамежливостта и съмненията. Звездната карта показва, че Провидението ви води. Използвайте интуицията си и не слушайте съвети, които могат да ви отведат в задънена улица.
Смисълът на Аркана "Императрица" е реализирането на идеи. Картата е в хармоничен съюз със „Звездата“ и Стрелецът може напълно да разчита на техния вътрешен глас при окончателното решение. Стрелецът трябва временно да се отдалечи от активните съветници, които могат да ви принудят да промените правилното решение.

Козирог

Началото на седмицата за Козирозите ще започне с избора на нова цел или началото на активни действия. "Колелото на късмета" във вашето подравняване показва предварително зададения път. Вие сте на прага на нови открития. Неизбежните промени ще избухнат в живота ви, подгответе се за тях. Картата Император отразява вашата сила и увереност. Не се обезсърчавайте, смело гледайте напред и вземете активно участие в промяната на живота си към по-добро.
„Справедливост“ за Козирозите е карта на късмета. Ако имате работа с властите, тогава решението по делата ще бъде положително. Този Аркан отговаря положително на всички въпроси, свързани с бизнес сферата на живота, следователно стремежът напред ще бъде подкрепен от знанието за собствената сила и правда.

Водолей

Водолей в периода от 21 до 27 септември са важни две качества: целенасоченост и умереност. „Колесница“, първата карта в оформлението, говори за вашия успех. Вашата цел ще бъде постигната при спазване на правилото "златна среда". Картата на Луната призовава Водолея да бъде внимателен. Не бързайте с нещата и не бързайте да вземате решения, от които зависи вашето бъдеще. Приключенията тази седмица не са за вас.
„Колелото на късмета“ е хармонично свързано с изпуснатите карти и за пореден път напомня на Водолея за неизбежните промени. Сега е моментът да направите избор, който ще се превърне в нова цел за вас. Енергията на картата ви обещава нови знания, обучение и възможно пътуване. Кой знае, може би решенията, взети далеч от дома, ще бъдат следващата ви стъпка в независимия живот.

Риби

Енергията на "Колесницата", първата карта в оформлението за Риби, е отговорна за промените и новите събития в живота. Рибите очакват покоряването на върховете, реализацията на техния потенциал и прилагането на придобитите знания на практика. Съдейки по картата на императрицата, вие сте готови за промени, притежавате необходимите знания и сте под грижите на любимите хора. Решението обаче ще трябва да се вземе независимо, въз основа на вашите собствени предпочитания.
Картата "Луна" предупреждава представителите на вашия знак от необмислени решения. Тя отговаря за тайните и аферите, които не са достъпни за вас. Избирайте внимателно хората, с които работите. Сред тях може да има недоброжелатели, които не искат вашия успех.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft