Тежки времена настъпиха за Филип от Hell's Kitchen!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Тежки времена настъпиха за Филип от Hell's Kitchen!
6929
Тежки времена настъпиха за Филип от Hell's Kitchen!

Финалистът от първия сезон на кулинарната надпревара Hell's Kitchen Филип Спасов фалира. Талантливият готвач затваря семейния си ресторант за френска кухня във Варна и се мести заедно с половинката си в столицата, където ще заработва като хлебар, пише "Телеграф".  

Участниците от риалитито потвърждават новината.

Филип, който бе едно от най-ярките лица във формата, не успял да поддържа високото ниво на семейното бистро. Преди да го наследи за работата и добрата продукция се грижели неговите родители.

Според запознати Спасов и приятелката му до няколко месеца ще се установят в София. Бизнесът в морската столица не вървял, а двамата имали намерение да узаконят връзката си през топлите месеци на 2019 година.  Самата идея да вдигнат сватба им се струвала почти невъзможна на този етап, тъй като всичките им пари били вложени в ресторанта с над 20-годишна история. 

Съперниците на Филип от шоуто са малко изненадани от развоя на събитията. Година след края на формата се оказва, че участникът с претенции за най-обширни знания в областта на кулинарията и възхитителни качества не е успял да привлече и провокира интереса на клиентите. "Всеки сам гради успеха си",

"Дано се справи в София, ще видим, най-вероятно скоро ще се премести", коментират останалите играчи. 

Спасов работи над 15 години като готвач и се е докоснал до едни от най-престижните ресторанти. И докато Филип не се радва на успех, то Дани Спартак, който го измести от първото място, отваря собствен ресторант. Големият победител разкри, че идеята му ще се реализира напролет. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft