Тези думи звучат като музика в ушите на мъжа ви и ако му ги кажете, ще ви носи на ръце

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Тези думи звучат като музика в ушите на мъжа ви и ако му ги кажете, ще ви носи на ръце
3117
Тези думи звучат като музика в ушите на мъжа ви и ако му ги кажете, ще ви носи на ръце

Как си представяте идеалния мъж? Повечето жени веднага ще отговорят, че той трябва да бъде любящ, грижовен, привързан и страстен, интересен събеседник и т.н. и т.н.

Но за да получите нещо, скъпи дами, първо трябва да дадете  - това е законът на Вселената.

И мъдрата жена е наясно с това!

Какво иска любимият ви? Освен вкусна вечеря, ред в къщата и горещи страсти под завивките, мъжът иска да знае, че е обичан, ценен и уважаван. А най-добрият начин да покажете отношението си към него, е като му кажете правилните думи.

Думите ви могат да го накарат да се чувства като Бог, или да му причинят огромно страдание. И от тях ще зависи бъдещето на отношенията ви. 

Ако искате любимият ви да ви цени и обожава, трябва да му казвате тези неща всеки ден. Подобни думички са като музика за мъжките уши. И ще окажат невероятно влияние на отношенията ви! 

Разбирам колко ти е тежко 

Ако партньорът ви не може да постигне целта си или греши в нещо, последното, което иска да чуе от вас, е критика. А още по-лошо биха му повлияли изказвания от сорта на: „Казах ти, че няма да успееш!". 

Най-важното за него в такъв момент е да почувства подкрепа и разбиране. Затова просто го прегърнете и му кажете: „Разбирам, че сега ти е много тежко". 

Ценя теб и всичко, което правиш за мен

За мъжете също е много важно да разбират, че някой ги цени. Ще стане още по-добре, ако по-често му казвате тази фраза.

Така той ще се убеди, че заема важно място в живота ви, а това ще му даде нужната увереност, че прави всичко както трябва. И ще ви заобиколи с още по-големи грижи и внимание.

Вярвам, че всичко ще ти се получи 

Ако искате партньорът ви да покорява връх след връх, сте длъжни да го подкрепяте. С тази фраза ще го заредите с решителност да се движи към целта си. 

 

Когато има такава мощна подкрепа във ваше лице, той задължително ще постигне всичко, което си е наумил. 

Невероятен си

Не забравяйте да хвалите мъжа си и да се възхищавате на неговите способности.

Дори и да ви е приготвил омлет за закуска, не забравяйте да отбележите, че това е било най-вкусното нещо, което някога сте яли и никой друг не е в състояние да повтори този шедьовър на кулинарното изкуство.

Не пестете комплиментите и ще забележите как той ще започва да ви радва все по-често и по-често! 

Извинявай, не съм права

Жените са по-емоционални и затова по време на скандали казват неща, които неволно са се изплъзнали от устата им, но оставят огромна следва в мъжката душа.

 

В такъв случай е много важно  навреме да признаете вината си пред него и да го помолите за прошка за обидните думички, които в пристъп на гняв сте казали по негов адрес. 

Нуждая се от теб страшно много

Обикновено, когато чуят нещо подобно, мъжете направо започват да сияят. Нима има нещо по-приятно от това да разбереш, че някой има нужда от теб, защото си надежден партньор, който е в състояние да разреши всеки женски проблем?

Всъщност в това се крие мъжка сила и затова обичаме мъжете си! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft