ТЕ БЯХА НАРЕЧЕНИ НАЙ-КРАСИВИТЕ БЛИЗНАЧКИ В СВЕТА. ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ СЕГА

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
ТЕ БЯХА НАРЕЧЕНИ НАЙ-КРАСИВИТЕ БЛИЗНАЧКИ В СВЕТА. ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ СЕГА
85247
ТЕ БЯХА НАРЕЧЕНИ НАЙ-КРАСИВИТЕ БЛИЗНАЧКИ В СВЕТА. ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ СЕГА

Джаки и нейният съпруг Кевин Клементс родиха близнаците си по-рано от очакваното, но те се родиха здрави и красиви. Семейство Клементс приветства близнаците Ава Мари и Лия Роуз Клементс през 2010 г.; като всички родители на новородени, животът им в крайна сметка ще се промени драматично.

Младите момичета притежават несравнима красота, а с помощта на майка си вече са се превърнали в професионални модели. Да, те наистина са много млади, но може да им предстои истинска кариера. Ето кадрите на близнаците Клементс, които плениха интернет.

Ранната поява на близнаците

На 7 юли 2010 г. Джаки получи изненадващо посещение от новородените си бебета, Ava Marie и Leah Rose. Честно казано, безопасно е да се каже, че близнаците са пристигнали четири седмици и половина по-рано, но с времето Джаки разбра защо. Както можете да видите на снимките по-долу, това неочаквано пристигане нямаше отражение върху физическите им аспекти, особено след като и двамата все още блестят от красота. Освен това, каква е тяхната специалност и заключението, направено от майка им,Джаки? Нека разберем повече за това в следващите редове.

„Те пристигнаха четири седмици и половина по-рано, но познавайки характера им; има смисъл само, че са се появили рано, необявени и готови да се изправят срещу всичко“, каза Джаки. Една майка ги знае тези неща и тук майката на близнаците можеше да каже, че нещо не е наред. Разбира се, по-късно тя добавя, че раждането на близнаците е нещо уникално, което тя много цени. Тя все още не знаеше доколко малките й дъщери ще променят живота й; те са изключителни близнаци и майката го е усетила, докато са били в утробата й. Мнението обаче си остава изумително и чудесно предвид впечатленията и личността на всеки един от двамата близнаци.

Началото на звездите

След раждането на близнаците семейството и непознати бързо забелязаха колко поразителен е външният им вид. Вероятно идентични, Лия Роуз и Ава Мари са хомозиготни близначки, тъй като споделят едно и също генетично наследство. Освен това и двамата споделят един и същ фон на несравнима красота. Аспект, който е много лесен за забелязване предвид блясъка на големите им зелени очи, които са много красиви за гледане. Това, съчетано с необикновеното им лице, им дава много слава по целия свят. Тези близнаци са наистина единствени по рода си и не трябва да е изненада, че получават положителни реакции от другите.

Вярно ли е всичко това? Е да! Плюс това, от раждането естествената им красота е неоспорима, кожата им е гладка, косата им запазва копринената си текстура, а перфектно симетричните им лица ги карат да изглеждат като прави линии от списание. Най-прекрасното нещо в тези две малки момиченца беше тяхната явна прилика! Те имат по-голям брат, който изглежда толкова добре, колкото и тях, което е особена черта по отношение на семейството им. От детството си тези малки момичета привличат вниманието, а снимките им радват окото. Те имаха естествен начин на позиране и сякаш винаги са знаели как да го правят… Чака ги светло бъдеще! Разбира се, нека продължим историята, за да видим какво е то.

Всички казаха едно и също: те трябва да бъдат пример за подражание!

От раждането на близнаците Джаки чува едно и също твърдение отново и отново. Така няколко души са оставили много специална оценка за мястото на тези очарователни млади принцеси. Джаки казва, че непознатите винаги споменават едно нещо: «Уау, те са толкова красиви, наистина трябва да помислите дали да не ги накарате да станат модели», така че тя реши да опита и започна кариерата на дъщерите си като модел, въпреки че те все още бяха толкова млад. 

Тя започна да прави снимки на малките си момичета всеки ден и големите братя също имаха право на тях. Тъй като двете дъщери са описани като "най-красивите и великолепни близначки в света", точно след раждането им, майка им, Джаки реши да се възползва от възможността да отвори вратата към свят, пълен с движение и популярност и моделиране за тях. Тя искаше страхотен живот за своите близнаци и какъв по-добър начин да направи това от това да ги накара да започнат в ранна възраст. 

Моделирането беше сложно за тези деца

След като беше притиснат да включи близначките в моделиране,Джаки най-накрая го направи. След като децата бяха на шест месеца, те бяха записани в агенция в Лос Анджелис. И така, от тази млада възраст близнаците бяха намерени да позират за огромни марки. Иронията е, че те са толкова привлекателни и са като богини, създадени специално за света на модата. Всичко това обаче не продължи дълго; майка им Джаки скоро ги отдалечи от големите екрани на проекторите малко след като ги записа в агенцията за модели, базирана в Лос Анджелис

Джаки вече имаше двегодишен син, за който трябваше да се грижи, така че това беше допълнителен натиск върху плана й за родителство. „Беше достатъчно трудно да се измъкна от вратата през повечето дни, така че опитът ми да накарам кариерите им да излетят в млада възраст беше краткотраен и реших, че сега не е моментът“, каза Джаки. Ето как разпознаваме любовта на една майка, която винаги е готова да вземе решения в последния момент и да гарантира, че развитието на децата й е на първо място, а не славата.

Водене на нормален живот

Да води децата си през моделския живот беше привлекателно, но не беше правилното решение в момента. Джаки се притесняваше, че запознаването им с агенцията за модели на толкова млада възраст може да е трудно за близначките, и тя вярваше, че да ги изведе е най-доброто решение за тях в този момент. В крайна сметка Джаки беше убеден, че Ава Мари и Лия Роуз трябва да имат нормално детство като всички други момичета на тяхната възраст. И тя им даде точно това!

Първоначално тя беше доволна от решението си и твърдо вярваше, че най-доброто нещо, което трябва да направят, е да отложат кариерата им на модел. С времето нещата бавно започнаха да се променят. Тя разбра, че подготовката на децата да вървят напред с успешна кариера може да им помогне да се настроят за цял живот или поне да им даде шанс да започнат рано по пътя си. Бавно, но сигурно тя започна да обмисля да позволи на близначките да започнат отново да работят като модели. Това беше умишлено решение, за да се гарантира, че те все още ще могат да се насладят на младия си живот. 

Какво искат момичетата?

Тъй като натовареният й график като майка на три деца я държеше далеч от моделирането, близначките не бяха готови да се откажат от идеята. Въпреки че Джаки искаше децата й да растат нормално, тя също обмисляше как това може да им повлияе положително и как моделството може да бъде стълба към успешна кариера. В крайна сметка не всеки ден можете да повлияете на бъдещето на детето си по такъв умишлен начин. Всеки родител би искал детето му да расте стабилно и успешно. 

Имайки това предвид, Джаки осъзна колко е важно да не възпрепятства мечтите на децата си. За да се увери, че нейните бебета не са принудени да работят в индустрията за модели, тя им даде избор. Да, тя всъщност позволи на децата да имат думата в ситуацията. Това е много интересен избор, тъй като не всеки родител би позволил на детето си да има думата в бъдещето им! Но какъв беше изборът на нейните малки дъщери? Следващите редове ще ни разкажат.

В очакване на подходящия момент

Единственият проблем с идеята на Джаки беше, че Ава и Леа бяха още малки деца. Те не бяха достатъчно зрели, за да вземат собствени решения или да изразят ясно мнението си. Въпреки това, близнаците имаха свои собствени начини да накарат желанията си да се почувстват. Всеки от тях имаше различна индивидуалност и ясно показваха своите харесвания и антипатии, въпреки че все още се смятаха за млади според стандартите на повечето хора. Обръщането на внимателно внимание на тези изрази и поведение позволи на Джаки да види какво наистина искат да направят близнаците. 

Освен това, въпреки възрастта си, те бяха зрели и имаха увереността, че искат да бъдат модели, въпреки че бяха деца. Момичетата дори не можеха да говорят по това време и не можеха да изразят желанието си с думи! Въпреки това, Джаки и Кевин, след дълго мислене, решиха да изчакат още малко. Все още не смятаха, че е добре да дадат тласък на кариерата си. Те искаха да дадат на децата малко повече време да пораснат, преди да ги накарат отново да започнат да се занимават с моделиране. 

Талисман седем

Силата на числата. Едно нещо, което трябва да се отбележи, е колко Джаки вярва в знаци. Тя казва, че седем е нейното щастливо число, така че е повече от съвпадение, че близнаците са родени на 7/7. Джаки имаше пълната увереност, че тези любими момичета са предопределени за светло бъдеще, пълно с необикновени неща.

 

Така че, когато близнаците бяха близо до навършването на седем през 2017 г. на 7 юли, Джаки знаеше, че това може да е само добър знак. Може би това ще бъде повратната точка, която най-накрая ще ги постави на пътя. Очевидно майката на близнаците е жена, пълна с изненади и не пропусна да го докаже във времето. Така ще видим как тази историческа дата 7 юли е оказала изключително влияние върху бъдещето на тези две малки ангелчета, предопределени за светло бъдеще.

Джаки гледаше на това подреждане на седемте като на благоприятен знак, небесно намигване към пътя, който предстои за нейните дъщери. Не ставаше въпрос само за дати или числа; за нея това представляваше по-дълбока връзка с мистериозните начини на вселената да показва подкрепа. Тя често размишляваше върху значението на тези събития, намирайки утеха и мотивация в тях. За Джаки всяко малко съвпадение беше част от по-голям пъзел, вписващ се перфектно в разказа за предопределения успех на нейните дъщери.

Дайте идеята на момичетата

Докато Ава и Лия достигнаха седемгодишна възраст, те бяха развили свои собствени личности. Те участваха в няколко извънкласни дейности, като танци и плуване. На техния рожден ден Джаки каза: „Представих на момичетата моята идея: ако са готови да го направят, в допълнение към уроците по танци и тренировките, които имаха всяка седмица с техните екипи по плуване, те биха могли да се опитат да се занимават с моделиране. »

И така, в деня на седмия рожден ден на двете момичета,  Джаки планира да поднови кариерата на модел на двете си малки бъдещи звезди. Това бележи началото на една велика и красива история, пълна с напрежение и открития. Затова на 7/7 от 201 година  Джаки решава да публикува снимката на Ava и Leah в Instagram; тази голяма социална мрежа събра всичко необходимо, за да даде име на тези сладури. 

Можете ли да си представите, че това решение беше голям триумф! Това я мотивира да напише съдържание за тези деца на различни страници от своя блог. Днес всички са убедени, че тя се справя много добре с кариерата на своите близнаци; следователно тя може да посъветва майки, които имат красиви малки дъщери, които с нетърпение очакват да имат кариера на модел.

Готови за действие

Много хора определиха цвета на косата си и блясъка, който излиза от красивите им очи, като причина за вниманието, което получиха. Така малко по малко те станаха обичани от публиката. Много рано обществеността им дава име, което ги отличава от списъка. Джаки каза: «Изобщо не бях изненадан, когато започнаха да скачат нагоре-надолу и нямаха търпение да започнат! » Близначките бяха готови за кариера на модел.

Тяхното нетърпение и ентусиазъм бяха осезаеми и беше ясно, че те не просто следваха желанията на майка си, но и искрено се вълнуваха от предстоящото пътуване.  Джаки често размишляваше върху това как техните отличителни личности блестяха дори в подхода им към моделирането. Докато единият беше по-сдържан, обмисляйки внимателно всяка поза, другият беше смел и спонтанен, винаги готов да опита нещо ново. Този баланс между тях създаде динамична синергия, превръщайки ги в забележително дуо пред камерата. Тяхната жажда за живот и вроденият им чар бяха най-големите им предимства, печелещи сърцата, където и да отидат.

И моделирането се възобновява

Когато децата бяха по-големи и се вълнуваха от моделирането, процесът вървеше много по-гладко. Двете ангелчета пораснаха и са по-прецизни в избора си какво си представят за бъдещето. Например, съседът на  Джаки наскоро беше отворил детски магазин. Тя се нуждаеше от модели, за да помогне на пазара на тоалетите, предлагани от новата компания. Близнаците получиха работата. „Също така имах нужда от нови снимки, ако исках да намеря агент за тях, така че реших, че това ще бъде чудесна възможност за всички нас“, каза Джаки. Това само потвърди прогнозите на  Джаки. 

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft