14 Март 2012
                
                377482
            
                                                                         Тирамису
                                                                                                
                            Тирамису с кисело мляко
                                                                                                Тирамису с бишкоти
                                                                                                Тирамису с маскарпоне
                                                                                                Тирамису с шоколадови пурички
                                                                                                Тирамису с лешници
                                                                                                Тирамису в ананас
                                                                                                Тирамису с извара
                                                                                                Тирамису със сирене
                                                                                                Сладоледено тирамису
                                                                                                Плодово тирамису
                                                                                                Тирамису с ягоди
                                                            
                Тирамису с кисело мляко
	300 г безсолна извара
	1 ч.ч. пудра захар
	200 г кисело мляко
	1 пакет сметана на прах (60 г)
	200-300 г бишкоти
	2 с.л. кафе
	1 ч.л. захар
	1 и 1/2 ч.ч. вода
	какао
Смесват се изварата, захарта, сметаната и млякото. От тях се приготвя крем, като продуктите се разбиват с миксер за 5 минути до сгъстяване. Отделно бишкотите се топят в изстиналото кафе, приготвено от 1 и 1/2 ч.ч. вода, 2 с.л. кафе и 1 ч.л. захар. Бишкотите се редят в дълбок съд като след всеки ред се слага от крема. Отгоре се ръси обилно какао. Преди да се поднесе, сладкишът престоява няколко часа в хладилник.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







