Токчета от Ада !

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Обувки
Токчета от Ада !
13425
Токчета от Ада !

 

 

11 токчета от Ада!

 

 

О не! Жената и нейната любов към обувките...приказка стара колкото Света, мистерия на мистериите, като самият живот. Никога не мога да разбера, защо Пепеляшка не се е върнала да си вземе стъклената обувка, а е избрала да се качи в тиквата-каляска, проклети да са всички магии! Дотолкова, доколкото стъклената обувка не е била “Адско творение”, като моделите, които са представени по-долу.

Какво да кажа, някои обувки просто не са предназначени, за да се ходи на тях.

 

Ботуши с платформи на Антонио Бердари

 Ботуши с платформи на Антонио Бердари 

 

 

Виктория Бекъм носеше такива латексови ботуши с високи платформи, когато присъстваше на представянето на новият парфюм на съпругът й през 2008 година. Доверете се на безкомпромисната г-жа Бекъм, която е готова да противопостави модните тенденции на гравитационните сили и после просто да ги захвърли

 

 

Екстремните цвички с високи токове на Кристиан Лубутен

    Екстремните цвички с високи токове на Кристиан Лубутен  

 

  
Лубутен винаги ме кара да ахвам, но този път по други причини. Има ли някой на Света, който би се осмелил да си сложи тези обувки, че и да ходи с тях! За щастие, те бяха представени единствено на изложбата на фетиша в Galerie du Passage в Париж. Между впрочем, самият Лубуден казва за тях, че не са създадени, за да се движиш на тях, а само да си в легнало положение.
 

 

Дървените кокили на Иилко Мюрър

 

 Дървените кокили на Иилко Мюрър 

 

 

Що се отнася до идеята на тези “кокили”, които разбиват смисъла от обувките, то от друга страна изглеждат фантастично! Разбира се, имайки предвид, че техният дизайнер Иилко Мюрър е завършил 3D дизайн и е положил майсторски изпит по изработка и дизайн на обувки, лесно е да разберем защо неговите модели са тук!

 

Обувките за гейша на Александър Маккуийн

            Обувките за гейша на Александър Маккуийн           

 

 

Аз съм голяма почитателка на моделите на Александър Маккуийн, но тези двойно подковани обувки, ми идват в повече от това, което мога да понеса! Не бих опитала да си счупя краката с тях!

 

 

Обувки Мохито на Джулиан Хейкс

Обувки Мохито на Джулиан Хейкс

 


Когато вдъхновението ви е уникално, като отпечатъците от краката ви по пясъка, то очакванията за нещо наистина различно и красиво са точно това, което отразяват тези обувки. За съжаление не съм сигурна, дали са толкова практични и удобни, колкото са красиви и не бих ги сложила. Колко жалко!

 

Въздушните обувки на Гуо Пей

 Въздушните обувки на Гуо Пей 

 

 

Елементите на украсата на тези обувки са възхитителни, но за мен си е изпитание да ходя на нормални токове, та какво остава за тези-сигурна съм, че ще забия нос след първите метри с тях.

 

 

Ботуши с платформи на Александър Маккуийн

Ботуши с платформи на Александър Маккуийн

 


30 сантиметровите платформи на тези обувки са наистина шокиращи! Хайди Клум заслужава да си полегне на пейката, след като има такова чудо на краката си по време на снимките за немското издание на Вог. Сигурно такива ботуши са причината да си застрахова краката от счупване за 2,2 милиона долара.

 

 

Мазохистките обувки на Поли Верти

Мазохистките обувки на Поли Верти

 


О Боже! Можете ли да си представите цялата тежест на тялото ви на снопче паянтови телчета? Да, знам че много от нас са готови да търпят болка в името на модата и красотата, но това е прекалено! Та те дори не са красиви! Не, не бих могла да направя такава жертва!

 

 

Призматични хартиени обувки

Призматични хартиени обувки

 

 


Подкрепям рециклирането и любовта към майката Земя, но не съм сигурна, че тези хартиени обувки са включени в плана за това. Със сигурност тук изкуството и модата вървят ръка за ръка, което не ги прави практични и едва ли е възможно да се носят. Затова пък са много красиви и аз ги харесвам!

 

 

Обувките борненосци на Александър Маккуийн

Обувките борненосци на Александър Маккуийн

 

 

Както виждате, в тази статия Александър Маккуийн присъства повече от 1 път! И ето го отново. Кой не си спомня ексцентричните обувки от пролетната му колекция за 2010г. Все-още не мога да реша, дали ги харесвам, или не, но просто не мога да сваля поглед от тях! Между другото има изработени само 21 чифта от тях, но като си представям колко може да са смелите, които биха дръзнали да ги сложат, тази бройка може би е достатъчна.

 

 

Обувките с най-висок ток на Света

Обувките с най-висок ток на Света

 

 


Тази статия нямаше да бъде завършена без да представя тези обувки с техните 40.6см. токчета и 27.9см. Платформи, изработени от LadyBWear ltd., това са официално обувките с най-високи токове и са записани в книгата на рекордите Гинес. Това разбира се е пълна лудост и ако имаше класация за най-грозните обувки, тези сигурно щяха да са в петицата на най-грозните.

 

От всички описани досега обувки мога да кажа, че обикновено не се страхувам от височините, но тези тук малко промениха нагласата ми. Сериозно, моделки, вие сте смели жени!  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft