Триковете на професионалните фризьори - Част 2

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Триковете на професионалните фризьори - Част 2
8046
Триковете на професионалните фризьори - Част 2

 

Ако искате да си направите къдрици , без да третирате топлинно косата си, можете да си навиете няколко ролки и да влезете в банята за душ. Влагата в банята ще свърши цялата работа, а вашата коса ще изглежда невероятно със свалянето на ролките.

За да получите перфектен резултат се уверете, че косата ви е напълно суха, преди премахването на ролките.

За да получите естествени вълни на косата си си пригответе смес от балсам без отмиване и пяна. Нанесете сместа от средата на косата си до върховете, като избягвате корените. След това използвайте пръстите си за да разнесете сместа и да оформите желаната позиция на кичурите си.  Поставете приставката за дифузер на сешоара си, наведете главата си надолу и увийте краищата на косата си по него, като сушите с въртеливи движения и допирате кичурите си до скалпа, така че къдриците ви да могат да заемат правилна форма. За да изсушите и корените на косата си обърнете главата си отново надолу, и ги изсушете с топъл въздух и леки разресвания с помощта на пръстите ви. Сушете надолу, докато косата ви не е напълно суха, след това напръскайте с лак и ще получите желаните естествени къдрици.

Правенето на перфектната конска опашк а, може да бъде малко сложно, но с правилните техники вие ще получите един прекрасен резултат. Преди да започнете се снабдете с ластик за коса и три мали фибички. По-добре е да използвате фибички за да приберете останала част от косата си, която не можете да хванете с ластичката. Нанесете леко осолена вода на косата си и я разрешете по посока на плитката си, докато я изсушавате. Разрешете косата си назад, като леко наклоните главата си, за да се уверите, че не сте оставили паднала коса над врата си. След като сте хванали цялата си коса изпънете отново и поставете една от фибичките в горната част на главата си, за да може да изпънете още по-добре кичурите си. Увийте ластичката около плитката си опънете здраво косата си, като поставите и втората фибичка, там където е необходимо. Вземете кичур от плитката си го увийте около ластичката, за да я прикриете. Използвайте третата фибичка за да закрепите увития около плитката ви кичур. Сложете малко лак и пригладете косата си с ръце, за да изгладите стърчащите косъмчета.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft