Трябва ли да се преместя да живея при мъж, контролиран от майка си

вход през zajenata.bg
За Жената
Трябва ли да се преместя да живея при мъж, контролиран от майка си
4210
Трябва ли да се преместя да живея при мъж, контролиран от майка си

Никога не знаеш къде ще срещнеш половинката си. Запознаване с интересен мъж може да се случи навсякъде: в кафене, на улицата, на парти с приятели. Колкото и приятна да е комуникацията с мъж, това не винаги гарантира, че мъжът в семейния живот ще остане толкова привлекателен в очите на жената, както при първата среща.

Днес ще разкажем историята на нашата читателка, която осъзна навреме, че не може да живее с мъж под един покрив. Всичко започна толкова добре.

МЪЖ В СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

„Срещнахме се на рождения ден на общ приятел. Влади веднага се заинтересува от мен, срещахме се и си говорихме цяла вечер. Младият мъж ми се стори интересен и остроумен събеседник, а аз обожавам мъже с добро чувство за хумор. Когато всички започнаха да си тръгват, Влади поиска телефона ми и аз с удоволствие го продиктувах.

Чаках нетърпеливо той да се обади. Минаха няколко дни и звънна дългоочакваният разговор. Разбрахме се да се видим в кафене. Когато дойдох, видях Влади да стои облечен с игла с красив букет цветя. Романтичен обяд, който плавно се превърна в вечеря, а след това спокойна разходка в парка ... Бях луда по него и то взаимно.

От този ден нататък започна нашата непрекъсната комуникация. Влади подари цветя и подаръци, не можех да спра да говоря с него. Заедно се чувствахме толкова добре, че след два месеца решихме да се настаним. Тъй като Влад живееше в апартамента си, а по това време аз живеех с майка си, любимата ми предложи да се премести в апартамента си. Събрах всички необходими неща и отлетях при него на крилете на любовта.

Беше малък едностаен апартамент и мислено съжалявах, че няма къде да се пенсионирам и да мисля за своя. Много обичам да общувам, но понякога имам нужда от тишина. Тук всичко ще трябва да бъде разделено наполовина. Преместих се в събота с мисълта, че мога да спя в неделя на ново място преди работа. "

„Сутринта телефонът на Влади иззвъня, по някаква причина той ме събуди. Той вдигна слушалката до ухото ми с думите: „Това е майка ми“. Бях сънлива, не разбрах чия майка се обажда, отговорих. „Здравей, все още ли спиш? Време е да приготвиш закуската на Влади ”, - измърморих нещо механично и затворих.

Погледнах Влади, а той лежеше, сякаш нищо не се беше случило и ме гледаше. Не бях на загуба, написах му списък, за да може Влади да купи храна от магазина. Междувременно скочих като куршум и събрах всичките си неща в чанта, извиках такси и си тръгнах . Вкъщи се зарових в одеяло и реших да не си развалям почивния ден.

Влади ми звъня няколко пъти, но аз не отговорих. След няколко дни той спря да се обажда и пише. Приятели дълго време се опитваха да ме убедят, казват, той беше възпитан и с апартамент. Но съм сигурна, че не можете да превъзпитате възрастен. Той винаги ще слуша майка си. И ако съвместният ни живот започна толкова абсурдно, какво да очакваме в бъдеще? "

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft