Туш! Софи си прибра обратно Гринго! Всичко за неочаквания развой на драмата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Туш! Софи си прибра обратно Гринго! Всичко за неочаквания развой на драмата:
697
Източник: blitz.bg
Туш! Софи си прибра обратно Гринго! Всичко за неочаквания развой на драмата:

Сигурно няма толкова обсъждан личен живот като този на Софи Маринова , особено в последните месеци. Всичко е толкова наситено с емоции, че бие по точки дори турските сериали! Затвор, сватба, побой, развод - и всичко това в рамките на няма и година. 

Е, за всички, които бяха повярвали на окончателната разлъка между ромския славей и мачото от Айтос, имаме изненада!

Настъпи нов обрат в отношенията на Софи и Гринго - само седмица след като певицата се жалваше в районното, че Гринго я заплашва с убийство, сега ги виждаме отново щастливи заедно.

Софи и Гринго 

Снимка от сдобряването на Софи и Гринго 

Репортер на "Блиц" научи от съграждани на Софка в Етрополе, че са ги засекли заедно.

Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви: "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", бе лаконияният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се яудят какво се случва с тях. "Любов ли бе да го опишеш", смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави.   Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от разводя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft