Тя не изми лицето си една година. Ето какво се случи с кожата й след това!

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
Тя не изми лицето си една година. Ето какво се случи с кожата й след това!
1653
Тя не изми лицето си една година. Ето какво се случи с кожата й след това!

Към днешна дата има много козметични продукти за грижа за кожата. В същото време много козметици единодушно твърдят, че обикновената чешмяна вода е вредна за кожата.

И затова много хора препоръчват да се използват алтернативни почистващи средства вместо вода.

Но наистина ли е така? Група ентусиасти решиха да я проверят чрез собствения си опит. Моли Грийнблат реши да се отдаде на необичаен експеримент и изостави ежедневното миене с вода. Експериментът й продължи няколко месеца. През това време момичето успя да постигне безпрецедентни резултати. Моли най-накрая се отърва от акнето, което много години измъчваше момичето. Тази история веднага излезе в медийното пространство и мнозина решиха да следват примера на Моли. Ето как се промениха.

Моли (не мие лицето си повече от 1 година)

В борбата срещу акне, момичето използва всички видове продукти, както козметични, така и медицински. Но нищо не помогна.

След това Моли реши да изостави гела за измиване. Момичето почистваше лицето си с мицеларна вода и след това само я изплаква. След половин година лицето й бе неузнаваемо. Кожата престана да се лющи и стана гладка.

Трейси (не мие лицето си повече от 1 година и половина)

Трейси реши да се откаже от измиването и спря да мие лицето си, дори с обикновена вода. След 3 месеца момичето забеляза положителна промяна. Трейси реши да продължи в същия дух.

Тоби Гомес (не мие лицето си повече от година)


 
Докато бил още тийнейджър, Тоби трябваше да се бори с жестоко акне. Нито диети, нито козметика не донесоха желания резултат. Тоби реши да се откаже от измиването и година по-късно ефектът е очевиден.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft