Учените определиха най-секси женския ръст и тегло

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Учените определиха най-секси женския ръст и тегло
2183
Учените определиха най-секси женския ръст и тегло

Изследователите твърдят, че слабите млади дами са привлекателни за мъжете много по-малко от по-пухкавите си конкурентки.

Отдавна се води дебат за това коя жена е най-секси. Представители на двата пола говорят за това, но не е възможно да се стигне до общ знаменател.

Учени от университета в Абърдийн в Шотландия решиха да помогнат за разрешаването на дилемата и откриха пряка връзка между размера на тялото и сексуалността на жената.

Изследователите са установили, че жените с индекс на телесна маса от 22,8 до 24,8 се радват на най-голям успех сред представителите на силната половина на човечеството, тоест те очевидно не са слаби млади дами. Така например, момиче с ръст 165 см и тегло 65 кг, или красавица с ръст 170 см и тегло 70 кг, перфектно ще се впишат в тези граници.

За да изчислите индекса на телесната си маса, трябва да използвате проста формула: вземете теглото си в килограми и го разделете на квадрата на височината си в метри. Например, ИТМ за момиче с ръст 170 см (1,7 м) и тегло 54 кг ще бъде 18,69.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft