Фандъкова поля със студена вода столичани - ето каква забрана ни готви:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Фандъкова поля със студена вода столичани - ето каква забрана ни готви:
1950
Източник: blitz.bg
Фандъкова поля със студена вода столичани - ето каква забрана ни готви:

Във връзка с усложнената епидемична обстановка у нас, управляващите не спират да обсъждат нови и нови мерки , с които да се опитат да ограничат хода на заразата. Най-новото ограничение, което е вероятно да бъде въведено в най-скоро време, съобщи столичният кмет, Йорданка Фандъкова :

Обсъждаме с колегите временното затваряне на нощните заведения.

Днес имаме събиране на общинския щаб заедно с директора на столичната РЗИ и ще обсъдим този въпрос. Това го направиха много градове в червената зона в България. Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред Нова телевизия.

"Следим какво става и в европейските градове. Знаете, че там има и по-сериозни мерки като вечерен час, ще обсъждаме и това. Ако се окаже ефективна мярката със затварянето на нощните заведения, мисля, че вечерен час няма да е нужен. Обсъждат се всички познати мерки, за да намалим събирането на хората и то при спазване на дистанция", добави тя.

"От 2 дни пуснахме допълнителни влакове в най-натоварените часове, но имаме и болни машинисти, но всички влакове се движат по разписание, за мен е важно градският транспорт да продължи да работи, за да живее София", увери тя. 

"Наблюденията ни при премахването на синята и зелената зона тази пролет показаха, че това не е особено ефективна мярка, защото хората не слязоха наистина от колите си, а настъпи хаос при паркирането", категорична бе Фандъкова.

"Може би трябва като следваща стъпка да се обмисли при големите ученици да се премине към дистанционно обучение", добави столичният кмет.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft