Фънки във ВИП Брадър-Орлин е шлякано дупе и се продава

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Фънки във ВИП Брадър-Орлин е шлякано дупе и се продава
4426
Източник: blitz.bg
Фънки във ВИП Брадър-Орлин е шлякано дупе и се продава

Орлин и Фънки

Това бе част от гнева на музикалния промоутър Фънки към Орлин Павлов , който го изпревари в играта във ВИП Брадър. Фънки загуби в музикалната задача и трябваше да спи в двора.

Той не можа да преглътне наказанието и изля гнева си срещу Орлин: “Остави го този, виж, че играе на чалга. Орлин е шлякано дупе и се продава”.
Уравновесената досега Марияна Попова заформи грандиозен скандал, след като бе уцелена с вафла. Тя бе в отбора на победителите и с привилегията да стои в Къщата. След като видя агресията на Ласкин и Константинов, Марияна съвсем изтрещя: “От кое село сте бе, защо се държите така и ме карате да се чувствам като нещастник?”
“Я ни остави да си пием бирата ма, бе отговорът на Ласкин. - Тая ме навиква като квачка.” След като певицата се прибра вътре запали цигара и разплака. Тя бе най-възмутена най-вече от това, че изхвърлиха плаката на групата й в химическата тоалетна. “Ега, ти лиглата, какво толкова сме направили”, бе коментара им пред Орлин, който тръгна да им търси сметка защо са разплакали Попова.

Вътре Марияна не спря да сипе хули срещу Ласкин, с когото се познавали отпреди. “Играл в един филм и станал велик актьор. Този Иван вече не се търпи Не знам Алекс как го издържа. В театъра хич не го обичат. Изобщо не ми е жал за тези селяндури, да ходят на село да се правят на велики”, бе част от тирадата на Марияна за Ласкин . След това, Попова най-после направи това, което най-добре умее, запя в дует с Къци, който акомпанираше на китара. Това обаче не успокои певицата и тя категорично се зарече, че повече няма да разговаря с тези хора, като визираше Ласкин, Юлиян и Фънки . “Всичко на този свят има граници и този театър ми дойде до гуша.”

Алекс Сърчаджиева , която е водеща на ВИП Брадър, обаче се направи че нищо не е чула от Марияна за миналото на мъжа си.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft