Хората, родени на тези три дати имат специална душа!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хората, родени на тези три дати имат специална душа!
46816
Хората, родени на тези три дати имат специална душа!

Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-и ден от месеца, душата е с число 5.

Според науката за нумерологията такива хора са активни, спокойни и с лек характер. Те мразят да седят на едно място и винаги се нуждаят от нова информация.

Вашите цветове са зелено, тюркоазено, светло кафяво, сиво и бяло.

Хубаво е да носите перли, защото те ще Ви дадат защита срещу лошите вибрации и ще защитят семейството Ви.

Ето защо хората, родени на тази дата са специални:

Числото 5 се свързва с енергията на планетата Меркурий. Пъргав ум, силна интуиция и непрестанно желание за нови знания. Силна логика и добри ораторски умения.

  • Също така хората, родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти ден са абсолютни ​​новатори. Те лесно боравят с точните науки и са велики анализатори. Може да се интересуват от банковия бизнес, лесно да получават материални ползи. Сред основните им хобита е всичко, свързано с мистицизма и психологията. Такива хора са способни да говорят красиво и се считат за отлични говорители. Те са много общителни, имат много приятели, но поради непостоянството си често ги губят.
  • Могат лесно да се адаптира към новите обстоятелства. Емоционални и бързи, но това не им пречи да вземат важни решения. Въпреки това, родените на 5, 14 и 23-ти се характеризират с такива черти като уязвимост и чувствителност.  Те обичат да мислят, така че е трудно да ги заблудите.
  • Хората с число на душата 5 се стремят към нови приключения, любовно изкуство и щастливи празници. Дълго остават млади тяло и душа. Заедно с лекотата на характера, те могат да бъдат упорити и е много трудно да бъдат убедени. Винаги стоят здраво на земята.
  • Родените на 5, 14 и 23 числа, нумеролозите съветват да развият в себе си такива качества като търпение и постоянство. Не бързайте да правите изводи, да следвате изречените думи, за да избегнете нервни ситуации. Можете да започнете да се занимавате с някои занаяти, които спомагат за успокояване на ума.
Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft