Хороскопът на Оксана за 2019-Ето кои зодии ще бъдат благословени през новата година

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът на Оксана за 2019-Ето кои зодии ще бъдат благословени през новата година
41444
Хороскопът на Оксана за 2019-Ето кои зодии ще бъдат благословени през новата година

Късметът ще работи с пълна пара през новата 2019 година. Очакват се изключителни възможности и успехи, а и ще имате щастие, което ще бъде изцяло във вашата сила и мощ. Кои зодии ще се намират в свои води следващата година, за какво трябва да сме нащрек, които са най-подходящите дати за брак и ще се замогне ли българинът? Астрологът Оксана Хорват-Станчева.

Ето хороскопа, който тя  изготви  за  вестник КМЕТА.bg. 

 

- Оксана, за представителите на кои зодиакални знаци новата 2019 година ще е добра и защо?

- През 2019 г. планетата на късмета Юпитер ще минава през знака, който управлява – Стрелец. Това положение обещава много щастливи възможности и успехи преди всичко на Стрелците, но годината ще е късметлийска и за други огнени знаци – Овните и Лъвовете. Като цяло през 2019 г. късметът ще работи на пълни обороти, което се случва веднъж на 12 години, затова ако някой не е успял да направи нещо по-добро с живота си през тази година, до голяма степен сам ще си е виновен. Като това не важи, разбира се, за съдбовните изпитания в живота ни, които не могат да бъдат избегнати дори и при голяма подкрепа от Юпитер.

 

- А за представителите на кои зодии 2019 г. ще е лоша и за какво да внимават?

- Двете планети на трудностите, кризите и изпитанията Сатурн и Плутон ще се намират в Козирог през предстоящата година, което означава, че за Козирозите годината ще е пълна с предизвикателства и те нямат право да бъдат безотговорни. Пред сериозни изпитания може да се изправят и другите земни знаци – Дева и Телец, като специално за Телците годината може да донесе неочаквани промени, които значително да нарушат комфорта им.

 

- Каква ще е 2019 г. за България и българите?

- И за българите годината ще е по-добра от последните няколко, късметът няма да ни подмине. Ще има щастливи новини, възможности за по-добро качество на живот, както и повече радост в сърцата. Но в същото време годината ще е и много хаотична и бурна, и в много ситуации ще се налага да се действа по усет и интуиция, а не по логика. Добре е да се търсят възможности за обединяване на усилия и ресурси – и на лично, и на професионално, дори и на политическо ниво.

 

- Ще се повиши ли жизненият стандарт на нашенеца догодина? Каква ще е във финансово отношение 2019 г.?

- Ще има големи промени във финансовия сектор, като цяло през 2019 г. може да се очакват значителни преразпределения на материалните ресурси. Тази тенденция вече е започнала през 2018 и ще продължи с още по-голяма сила. Това означава, че богатите може да станат по-малко богати, а бедните – по-малко бедни. Тези, които са будни, активни и не се страхуват да рискуват, ще могат да подобрят значително финансовото си положение. Добри области за бизнес тази година ще са недвижимите имоти, туризмът, международните проекти, международните финанси и борсите.

 

- Ще има ли бейби бум, или напротив – няма да се раждат много деца? Какви ще са хлапетата, родени през 2019 г.?

- Един е най-важните акценти за тази година е семейството. Това е година, в която разделените семейства ще се събират, трудните семейства ще могат да намерят баланс, несемейните хора ще могат да срещнат сродната си душа. А щедрият и благосклонният Юпитер ще дава разширение в семействата с много деца. Бебетата на 2019 година ще са късметлийчета, а предвид това, че през годината няма да има дълги неблагоприятни периоди, рядко ще има трудни хороскопи.

 

- Благоприятна ли ще е новата година за сключване на брак? Коя е най-добрата дата за брак догодина? Добра ли ще е годината за започване на нова работа, на нови начинания, за покупка на нов дом?

- 2019 година е много подходяща за сключване на брак, придобиване на семейни имоти, раждане на деца и за всички други важни семейни събития. Струва си да се обръща специално внимание на семейните ни задължения, да се грижим за родителите и корените си, да прекарваме повече време с децата си. Семейството ще е извор на ресурси и подкрепа и в добри, и в лоши моменти.

Особено благословени в семейно отношение през 2019 година са Овните, Близнаците, Лъвовете, Девите, Козирозите и Рибите.

Хубавите дати за сключване на брак са: 5.05 и 12.05, 7.06, 5.07, 2.08, 9.08, 1.09 и 4.10.  Но все пак най-важно е хората, които сключват брак, да си пасват, а за 2019-а е важно и да подхождат отговорно към решението си за създаване на семейство. Без да поемаме отговорност за делата и думите си няма да стигнем далече през тази година.

2019 г. неминуемо ще донесе сериозни промени в живота ни, затова е добре ние самите активно да променяме нещата – да търсим развитие в работата, да повишаваме квалификацията си, да стартираме нови проекти, да се осмеляваме да преследваме целите си по-упорито. Уран влиза в Телец, а това значи, че имаме реални шансове да материализираме мечтите си.

 

- Кои ще са неблагоприятните периоди или конкретни дати през 2019 г.?

- Януари и февруари ще са по-напрегнати и с риск от много конфликти  и провокации, май може да донесе доста хаос и бъркотии, но за кратко, юни и юли малко ще объркват семейни планове и спокойствие. Но като цяло през 2019 година няма да има сериозни продължителни неблагоприятни периоди. Дори и най-напрегнатите ситуации ще се разрешават бързо. През март, юли и ноември ще има периоди на ретроградния Меркурий, в които трябва да внимаваме с договори, комуникация, технологии и пътувания.

 

- Ще има ли предсрочни парламентарни избори догодина? Стабилен ли ще е кабинетът, ще има ли смяна на министри? Каква ще е политическата обстановка в страната през 2019 г.?

- Политическата ситуация няма да е спокойна през идната година, ще има доста критични ситуации, в които съдбата на кабинета ще „виси на косъм“. Вероятно е да има смяна на министри и хора на други ключови позиции, да има скандали и още стачки. Но от астрологическа гледна точка 2018 година беше доста по-трудна от 2019-а и щом кабинетът устоя през тази година, най-вероятно ще устои и през следващата. Въпреки някои наистина „инфарктни“ ситуации, особено в началото на годината, не вярвам да има нови парламентарни избори.

 

- Природни бедствия и катаклизми, терористични атентати очакват ли се у нас и в световен мащаб?

- И в световен мащаб годината няма да е спокойна – както в политически план, така и относно природните бедствия и катаклизми. Не очаквам да се стига до крайности, но някои военни конфликти също ще са голяма тема през 2019-а. Има риск и от големи земетресения, пожари, срутвания и свлачища с много жертви по света. Но за България рискът от подобни бедствия не е висок, по-скоро ще се разминава с по-малки беди. Но е важно да се внимава и да не се поемат неоправдани рискове през януари, февруари, март, май и септември, тогава напрежението е най-голямо.

Дай твоята оценка:
5 от 9 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft