Хороскоп за днес, 21 март - Планетата на Кармата влезе в знака Водолей! Сатурн ще пренарежда структури и граници

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 21 март - Планетата на Кармата влезе в знака Водолей! Сатурн ще пренарежда структури и граници
3760
Хороскоп за днес, 21 март - Планетата на Кармата влезе в знака Водолей! Сатурн ще пренарежда структури и граници

Днес се случва голям планетарен вход: Сатурн влиза във Водолей. Със Сатурн във Водолей това може да бъде време за подобряване и предефиниране на областите, управлявани от Водолея, включително нашия социален живот, приятелства, групови асоциации, цели за щастие, участия, принос. 

Овен – Днес на вашата ефективност може да се завиди.

Звездите ви съветват да помагате на тези, които се нуждаят от помощ възможно най-често. В любовта ще проявите нежност и податливост към партньора си.

Телец – Добър ден за почистване на къщата: време е да изхвърлите всичко ненужно и да се настроите за пролетта. Опитайте се да спазвате дистанция с другите и да не приемате всичко, което се казва на сляпа вяра. 

Близнаци – Внимателно подбирайте близкото си обкръжение. Не бързайте да се сближавате с хора, в чието приятелско благоразположение не сте сигурни. Желанието ви да управлявате любимия човек вероятно ще предизвика протест от негова страна.

Рак – Трябва да се подготвите за преодоляване на препятствия. Дори ако нещо се обърка, не изпускайте от поглед основната цел и не изоставяйте плановете си. Звездите със сигурност ще ви възнаградят за постоянството ви.

Лъв –  Вземете самостоятелни решения и не се поддавайте на влиянието на другите, ако искате ситуацията да ви е от полза, а не да навреди. Това важи особено за въпроси, свързани с финансите и бизнеса (делата ви). Възможно е нечестни хора да се опитат да печелят за ваша сметка.

Дева – На този ден има вероятност за конфликт. Струва си възможно най-малко да общувате с другите. Трябва да сте сами и да мислите за плановете за бъдещето и това ще помогне да се избегне кавга, която е напълно ненужна.

Везни – Ще имате възможност за решаване на проблеми, възникнали преди много време. Има вероятност за разочарование в любовта и ще бъде трудно да се справите с това. Необходимо е да внимавате за здравето си и да избягвате преумората.

Скорпион – Скорпионите ще имат добър ден. Звездите ви предвещават неочаквана, но приятна изненада днес или в близките дни. За вас ще настъпи период на духовно прераждане. Бъдете внимателни в изказванията, случайно можете да кажете нещо излишно.

Стрелец – Звездите ви съветват да се вслушвате повече в собствените си желания и стремежи. Това не е период, в който трябва да се напъвате и да се насилвате. Работата, която ще свършите неохотно, насила, едва ли ще доведе до добри резултати.

Козирог – Този ден няма да бъде успешен и това може да се изрази във факта, че могат да възникнат конфликти с другите. Напълно вероятно е да почувствате раздразнение по отношение на околните хора.

Водолей – Днес представителите на знака трябва внимателно да претеглят всичко, преди да вземат решение или действие. Когато общувате с другите, опитайте се да разберете тяхното настроение. Хубаво е да отделите време, за да правите неща, които ви носят радост.

Риби – Внимателно трябва да обмислите своите решения, преди да се впуснете в тях. Вселената ви подкрепя в стремежа ви към промяна. В близко бъдеще ще можете да получите това, за което са мечтали толкова дълго.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft