Хороскоп за утре 10 август-РАК Ярка делова сполука, ЛЪВ Делова и лична сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 10 август-РАК Ярка делова сполука, ЛЪВ Делова и лична сполука
10091
Хороскоп за утре 10 август-РАК Ярка делова сполука, ЛЪВ Делова и лична сполука

ОВЕН
Много нервен ден

Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. В контактите си днес е необходимо да владейте нервите си ! Изпуснете ли ги, гневните ви реакции ще вземат връх и ще последват остри кавги, които при мнозина може да прераснат до физически сблъсъци.

Не влизайте в спорове, не подменяйте истината. Не защитавайте фалшиви каузи.

ТЕЛЕЦ
Успех, но внимавайте

Малко движение няма да ви се отрази зле, размърдайте се. Добре е че се замисляте, но все пак не прекалявайте. Успешен ден, който ще позволи на Телците да защитят позициите си, и да направят важна крачка към реализацията на своя цел. Всичко това ще постигнете от позицията на сила и чрез себеналагане, но бъдете внимателни и не прекалявайте, защото е сигурно, че предстоят неочаквани промени.

БЛИЗНАЦИ
Преодолейте вътрешното си напрежение

С каквото и да се заемете днес, от вас ще струи добро настроение, което влияе положително на всички около вас. Близнаците разполагат с много добри възможности за успешна реализация на целите си, но са нетърпеливи и агресивни, което  ще усложни ситуацията, и в крайна сметка ще последва блокаж. Разумно е да овладеете импулсивността си и да приведете в изпълнение планираните цели за деня.

РАК
Ярка делова сполука

Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Понеделник ще бъде особено плодотворен за онези представители на Рак, които са определили деня за практически ангажименти в деловата сфера, или за планиране изпълнението на предстоящи задачи с партньори. За някои от знака домашните дела са предимствени в дневната реализация.

ЛЪВ
Делова и лична сполука

Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. Макар, че голяма част от представителите на знака ще предпочетат да прекарат този ден в отдих и освободени от делови задачи, понеделник ще зарадва със сполука в деловата сфера онези от вас, които се заемат с професионални дела. Днес сполуката ви ще е ярка и в личен план. 

ДЕВА
Необходимост от отдих

Добре е да се овладеете на време и да не търсите съмнителни пътища за финансиране. Вие почти винаги сте организирани и готови за заемане със задачи, но днес нервното напрежение е доста високо и едва ли е подходящо да се подлагате на допълнителни изпитание. Денят ще премине удовлетворително ако се отдадете на отдих. Ще възстановите капацитета си.

ВЕЗНИ
Успех във финансови и лични дела

Ще ви занимават проблеми, свързани с вашето и на близките ви здраве. Не се натоварвайте прекалено много с работа. Денят е благоприятен за осъществяване на лични и финансови цели, но за срещи с интересуващи ви личности или за пътуване с делови цели е неудобен. Добри са възможностите ви в бизнеса, но общите обстоятелства не са надеждни. Ако проявите интереси в сферата, ще избухне конфликт.

СКОРПИОН
Освобождаване от пречки

Бъдете предпазливи днес и не се ангажирайте с каквито и да било обещания. Понеделник е благодатен за осъществявате лични цели и за освобождаване от външни пречки и неблагоприятни влияния. Не бива да се заемате с реализацията на делови цели, защото някои неща няма да са наред, макар че някой  и ще се опитва да ви убеждава в противното чрез откровени лъжи.

СТРЕЛЕЦ
Липса на мобилизация

Стремежът към промяна на мнозина от вас, най-сетне ще бъде удовлетворен. Въпреки, че този ден е благоприятен за Стрелците, би било пресилено да се определи са успешен, тъй като освен, че мнозина не са достатъчно мобилизирани, а взаимоотношенията ви във външните среди ще са напрегнати, като при някои остротата ще достигне високо емоционално ниво.

КОЗИРОГ
Владейте нервността си

Самостоятелните занимания днес ще ви донесат очакваните резултати, най-вече в личните дела. Липсата на успех през този ден в много случаи е следствие на действащите обстоятелства, но за някои Козирози ще се дължи на повишената им нервност, която ще предизвика кавги с околните, и то предимно с делови партньори. Овладейте , защото ще пропуснете чудесна възможност за печалби.

ВОДОЛЕЙ
Концентрирайте се в делата си

Условията, в които се реализирате благоприятстват начинанията ви. Стремежът към успех на всяка цена, може да ви донесе неприятности. Водолеите, които ще насочат вниманието и усилията си за реализация на делови цели, ще бъдат по-спокойни през този ден. Вглъбяването в работата и деловите ангажименти е чудесен способ да запазите неутралност и да не влизате в и конфликти кавги, които сега са доста вредни.

РИБИ        
Предстоят промени

С нагласа сте да се ангажирате и с чужди проблеми в името на доброто разбирателство, но помислете. В настоящия момент нещото, от което Рибите силно се нуждаят е стабилността. Ще възникнат ситуации, които ще ви тласнат към промени. Не е трагично да се ориентирате към такива, но не забравяйте, че никога не бива да оставате без сектор „здрава почва”, върху който да сте стъпили.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft