Хороскоп за утре 13 април-СТРЕЛЕЦ Напредък, ДЕВА Успех, ЛЪВ Шанс за реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 13 април-СТРЕЛЕЦ Напредък, ДЕВА Успех, ЛЪВ Шанс за реализация
17322
Хороскоп за утре 13 април-СТРЕЛЕЦ Напредък, ДЕВА Успех, ЛЪВ Шанс за реализация

ОВЕН
Начало на промени
Количеството на работата днес не е важно, по-важно е, че сте решени да приключите с професионален ангажимент и то по на-добрия начин. При част от вас са възможни бюрократични спънки, които ще предизвикат недоволството ви и ще ви накарат да търсите по юридически път правата си.

През днешния ден на душевна и космическа хармония е важно да съхраните равновесието и спокойствието си.

ТЕЛЕЦ
Много силен етап
С изненада ще откриете, че в обкръжението ви има човек, който ви вълнува различно от обичайното. Създайте повече настроение в дома си, като разнообразите днешния ден с приятни на всички ви занимания. Конкретиката в делата ще ви спести недоразумения и главоболия, затова говорете и работете по същество. Вторник ще е доста труден и напрегнат за Телците. Раздвижването през този ден ще е значително, макар и да остане незабелязано от мнозина Телци.

БЛИЗНАЦИ
Шанс за сполука
Хубав ден, наситен с положителни емоции и срещи. Способността ви да решавате повече задачи наведнъж ще ви спести време и енергия. Решаване на финансови и битови въпроси, преодоляване на трудности, възстановяване на физическо и душевно равновесие. Близнаците притежават добър шанс за реализация в деловите среди, а сполуката си ще изградите само върху хармоничните взаимоотношения с околните в съответния сектор.

РАК
Проблеми
В движение и срещи ще премине деня на повечето от вас. Предстоят ви приятни изненади днес. Ще се впечатлите от качеството на работа на свой колега, с когото е възможно да си сътрудничите в скоро време. Заради пълнолунието днес повишената ви емоционалност, странностите и поведението на околните, прибавени към вашите, ще се отразяват на психическото ви състояние. Рядко явление са дните, в които всичко се движи безупречно и без нерви.

ЛЪВ
Шанс за реализация
Стараете се да не губите форма от предишната седмица, затова почивката едва ли ще е нещото, което повечето от вас ще изберат. В работата си днес сте безупречни, но упоритостта ви може да не се хареса много на работното място. Ще преминете по-спокойно през днешния ден, ако поддържате у себе си душевна хармония и равновесие, независимо от поведението на околните. Деловият успех на Лъвовете във вторник ще бъде изграден върху шанс и известна доза насилие.

ДЕВА
Успех
Не пропускате благоприятна възможност в професионален план. Днес впечатлявате всички със завидната си работоспособност. Старайте се във всичко днес да сте спокойни и да не нарушавате вътрешния си мир и душевен комфорт със странични действия. За Девите определено може да се каже, че ще реализират намеренията си, включително и тези, които надхвърлят по мащаб обикновените дневни делови и лични цели.

ВЕЗНИ
Не влизайте в дилеми
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Днес няма да липсват трудности на работното ви място, но вие сте оптимисти и подхождате енергично към всеки проблем. Анализирайте въпросите, които ви интересуват и затрудняват, така по-лесно ще добиете обективна представа за нещата и ще изградите стратегия за действие. 

СКОРПИОН
Напрежение
Очаква ви динамитен и натоварен работен ден, но с много добри възможности за амбициозните планове, които градите. Ще работите за постигане на всичко, което предвиждате за днес, каквото и да ви струва това. Независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал, простете му и се старайте да поддържате духа си в равновесие. Ситуацията при Скорпионите остава непроменена. Възможности за успех не липсват.

СТРЕЛЕЦ
Напредък
Появата в живота ви на една личност ще събуди позабравени чувства. Към колегите, а и не само към тях, бъдете дружелюбни, мнителността ви може да развали отношенията ви. Останете справедливи в мислите и в действията си, за да се противопоставите на негативите покрай вас. Този ден обхваща две противоположни тенденции. Едната означава честна конкурентна борба, осъществена с много труд и убеденост в нечия подкрепа за успеха.

КОЗИРОГ
Разгръща се емоция
С бързина ще се развиват събитията около вас и това може да ви се отрази изтощително. Днес е възможно да срещнете хора, които ще оспорват разбиранията ви по конкретен професионален въпрос, но запазете спокойствие. Красноречиви, одухотворени и правдиви, ще влияете върху решенията на събеседниците си. Вторник безспорно е носител на промени, които ще разкрият чудесни условия за бъдещата ви реализация, но в процеса на тяхното изграждане ще последват много нерви и неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Леки проблеми
С приветливото си поведение ще предразположите отсрещната страна да изслуша търпеливо доводите ви и заедно ще намерите решение на общ въпрос. Съдбата ще ви срещне с някого, от когото можете да заимствате печеливши идеи. Пълнолунието ви прави по-чувствителни и лесно дразними, за това бъдете предпазливи и не предприемайте инициативи. Повишената нервност винаги и за всеки е лош съветник, а днес Водолеите са именно в състояние на  превъзбуда.

РИБИ 
Дилеми
Имате късмет в деловите ви взаимоотношения и постигате нещо, което ви се е струвало малко вероятно. Намалете темпото днес, начинът ви на живот напоследък е доста ускорен. Старайте се да не повтаряте грешките си и да сте умерени във всяко свое действие. За момента Рибите са достатъчно стабилни, и няма никаква необходимост от ангажиране с дела, които може да предизвикат сътресения. В тази връзка е абсолютно противопоказно да влизате конфликти. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft