Хороскоп за утре 14 януари-ЛЪВ Успех в личен план, ВОДОЛЕЙ Укрепвайте позициите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 14 януари-ЛЪВ Успех в личен план, ВОДОЛЕЙ Укрепвайте позициите си
27113
Хороскоп за утре 14 януари-ЛЪВ Успех в личен план, ВОДОЛЕЙ Укрепвайте позициите си

ОВЕН
Действайте внимателно
Готовността ви да се включите в нова инициатива, касаеща бизнеса, служебната заетост или друга интересуваща ви дейност ще ви донесе добри резултати. Обсъждане на проблеми и намиране на решения, така ще протича деня за повечето от вас.

Четвъртък е добър за вас, но конкретна прогноза за успех в деловите среди трудно може да се направи, защото от една страна шансът ви за такъв е много силен, а от друга – става въпрос за яростни борби.

ТЕЛЕЦ
Трудности
Направете деня си по-различен ден от обичайните съботи за вас. Изпълнението на конкретна задача с хора от обкръжението ще ви помогне да спазите срокове и договорености. За голяма част от Телците трудностите в четвъртък се свързват с пречки от страна на високостоящи. Препоръчително е да не хитрувате, за да реализирате намеренията си, защото опитите ви ще са безуспешни, а не е изключено да предизвикате ярко недоволство  другата страна и да си навредите.

БЛИЗНАЦИ
Конфликтите са противопоказни
С лекота ще постигате намеренията си, доброто ви настроение ще доминира над дребните недоразумения и препятствия. Разчитайте знаците по пътя си и анализирайте случващото ви се сега. Добрият тон и разбирателството с околните е положителният подход за реализацията на вашите цели, независимо дали става въпрос за деловия сектор, обществените контакти или личните ви стремежи. Придържайте към такъв стил, и ще постигнете желаните резултати по делата си.

РАК
Поддържайте хармония в отношенията
Повечето от вас ще предпочетат да прекарат този ден у дома си и да се насладят на почивката, която отдавна очакват. Повторяемостта на определени събития в живота ви е знак, че трябва по-добре да контролирате поведението си. Раците биха могли да постигнат пълно разбирателство във взаимоотношенията с колеги и партньори, което освен спокойствие, ще им донесе и желаната реализация. Към това трябва усърдно да се стремите.

ЛЪВ
Успех в личен план
Целите ви са осъществими, стига да приемете, че може да включите в изпълнението им и други, не по-малко кадърни от вас хора. Днес не започвайте нищо ново, но обърнете повече внимание на квалификацията и информираността си. Борбата за надмощие в сферите свързани с вашите интереси не предвещава нищо добро. В повечето случаи ще завърши с провал за вас. Сполуката ще ви навести само ако сте достатъчно активни и не влизате в противоборство с вашите опоненти или съперници. 

ДЕВА
Пречки от високо
Обществени и професионални задачи ще продължават да вълнуват деловите представители на знака. Работата в колектив, усвояване на нова информация, лично време и подмладяващите процедури са водещи през деня. През този четвъртък и за Девите се очертава много изразително напрежение поради пречки от влиятелни и могъщи личности. Тук явно става въпрос за по-значителни цели от делово естество. За реализацията на дневните си задачи едва ли ще се сблъсте с проблеми, които биха ви блокирали.

ВЕЗНИ
Ядовит ден
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Дайте предимство на творческите си хрумвания, с тях по-лесно ще осъществите плановете си. Много силни ядове са характерни за Везните в четвъртък. причините най-често са свързани с проблеми от делово естество. Денят обаче не ви лишава от сполука, която обикновено е свързана с контакти, преговори, договориране или сделки. Тук успехите щ е се дължат на личен шанс и умения.

СКОРПИОН
Владейте се
Денят е чудесен за промяна във всяко едно отношение. Екипните занимания днес ще ви насърчат да разкриете повече от уменията си, и благодарение на обмислените ви действия може да подобрите финансите си. Относно нервите и напрежението, ситуацията при Скорпионите не е по-различна от тази за повечето знаци. Ако обаче се владеете, е възможно да подредите делата си по такъв начин, че да отстраните появата на дребни дрязги и противоречия, ще дадете шанс на късмета си да ви подкрепи.

СТРЕЛЕЦ
Укрепвайте взаимоотношенията си
Използвайте силата на словото, но не забравяйте, че може да нараните и хора, които с нищо не са го заслужили. С конкретни действия работете върху изпълнението на неотложните си задачи, но останете смирени и не изтъквайте на всяка цена заслугите си пред някого. Ако позволите конфликтите предизвикани поради борба за надмощие да вземат връх във взаимоотношенията с околните, денят ще е доста напрегнат.

КОЗИРОГ
Не се поддавайте на провокации
За много от вас денят ще премине в изпълнение на професионални задачи, в търсене на подходящи партньори или нова работа. Козирозите са съсредоточени върху реализацията на целите си, а възникването на ситуации, които нарушават вниманието им, силно ще ги подразнят. Хубаво и да се владеете, за да пропуснете шанса си за материален и финансов успех. Препоръката е напълно валидна и за личните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
Укрепвайте позициите си
Не е изключено днес да получите доста изгодно предложение, касаещо вашия бизнес. Изпълнението на служебни и партньорски ангажименти ще ви сближат с колеги и хора от обкръжението. Укрепването на личните позиции чрез разбирателство с другите, и отношениението на добронамереност е здравата позиция, върху която стъпите ли, разминаването с успеха ще е невъзможно. Опитите за диктат над околните ще ви създаде доста неприятности, а в някои случаи и грижи.

РИБИ
Запазете спокойствие
Раними сте, когато не получавате вниманието и жестовете, които вие щедро раздавате. Не унивайте. Днес е за предпочитане да решавате професионални и финансови въпроси съвместно с хората, с които споделяте общи интереси.  Представителите на Риби се движат напред много добре, и не е необходимо да излизате от собственото си вътрешно равновесие. Днес ще възникнат такива условия поради пречките, които някой не издигне пред вас. не влизайте в разправии. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft