Хороскоп за утре 15 януари-СКОРПИОН Късмет и успех, ОВЕН Добри постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 15 януари-СКОРПИОН Късмет и успех, ОВЕН Добри постижения
24851
Хороскоп за утре 15 януари-СКОРПИОН Късмет и успех, ОВЕН Добри постижения

ОВЕН
Добри постижения
            Въпреки сериозните и многообразни ангажименти, ще бъдете много продуктивни. Напрежение ще има, но събота е от благоприятните дни за реализация на цели и носи добър късмет.

Достигате до печалби и сполука в интересуващите ви сфери – работа, лични ангажименти и такива в обществото. Проблеми има с администрация. Ще се пречи за реализацията ви.

ТЕЛЕЦ
Успех
            С действията си на работното място днес успявате да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Много успешен ден за вашата делова реализация, за контакти в обществените среди и бизнеса, и за поемане на нови ангажименти от професионално естество. Добри са и възможностите ви за осъществяване на лични цели. Известни затруднения ще възникнат чрез администрации и ведомства.

БЛИЗНАЦИ
Неудовлетворение
          Бъдете предпазливи в отношенията си на работното място, за някои от вас те крият неприятни изненади. Напрежението при вас не се засилва, но и не намалява. Неприятно ще ви изненада развитието на някои въпроси от делово естество, за които сте напълно убедени, че ще бъдат бързо и безпроблемно решени. Започва хубав етап за осъществяването на желани цели  от персонално естество.

РАК
Укрепете деловите позиции
          Ще подобрите отношенията си с онези, с които през последните дни сте били в конфликт. За Раците е особено важно да са настойчиви при осъществяването на целите си. Събота е ден акцентиращ върху промени от личен тип. В тази връзка е добре да насочите вниманието си към укрепването на позициите,което изключва всякакъв вид конфронтации с професионалното обкръжение.

ЛЪВ
Отстраняване на проблеми
            Отговорностите ви днес ще се увеличат, но това няма да ви притесни. Денят ще е успешен за отстраняването на някои проблеми свързани с администрация, както и по отношение на контактите в обществените среди, но подчертава, че напрежението у преобладаващата част от зодията е значително, поради поредица от неудачи обхващащи различни житейски сфери.

ДЕВА
Успех след много напрежение
           С хубаво настроение ще посрещнете деня, споделяйки го с близките си. Девите със сигурност ще достигнат до добра реализация пред този ден, но това ще се получи след много напрежение във взаимоотношенията с околните от деловите среди, а при бизнесмените след значителна изява на конкурентни начала. Твърде положителни ще са контактите в обществото.

ВЕЗНИ
Напрегната борба
          Очаква ви доста ползотворен делови ден. Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Изтичащият през този ден прогнозен период беше белязан със знаците на успеха за представителите на Везни, каквато ще е и събота. Днес напрежението ще е по-високо, защото се очертава мощна борба с тежки и лоши удари за превъзходство и надмощие в сферите на материалните интереси.

СКОРПИОН
Късмет и успех
            Непоколебими сте, когато се налага да покажете организационните си умения. Силен късмет и добър шанс за преодоляване на проблеми свързани с професионалните дадености, както и за постигане на желани цели в деловия сектор. Разполагате с прекрасни възможности за постигане на желани резултати в личен план, ако тези действията са предварително планирани.

СТРЕЛЕЦ
Доста напрегнат ден
            Философският ви поглед към нещата и доброто ви настроение ще ви донесат предимство пред други, изпаднали в мрачни мисли. Доста затруднения се очертават за Стрелците през този ден. Избягвайте всякакъв вид конфликти. Чрез ударите си, противниците ви ще се опитат да разклатят позициите ви и да навредят на имиджа ви. Възможно е дори да работят за изолацията ви от шанса да се ангажирате с нови цели.

КОЗИРОГ
Не влизайте в кавги
            Ако сте пропуснали да отбележите напредъка на ваши близки днес е възможно най-подходящия ден да го сторите. Денят е доста добър за реализация на целите, но ще действат и някои неблагоприятни влияния, които ще тласнат част от зодията към кавги и разправии, а в други случаи ще създават условия за разсейване и за намаляване на активността. Редно е да сте концентрирани при изпълнение на делата си.

ВОДОЛЕЙ
Действайте предпазливо
            Имате позитивно излъчване и привличате към себе си хора, с подобна енергетика. Без активна и целенасочена деятелност в сферите на вашите интереси ще е трудно да достигнете до удовлетворителни резултати в деловата сфера. Избягвайте конфликти с хора от административните среди. Особено предпазливи бъдете към съблазнителни предложения за бързи и лисни печалби.

РИБИ 
Успех, на бъдете внимателни
            Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. Показателна с чудесните си възможности, събота ясно подчертава успеха на Рибите в личен и делови план. По чудесен начин ще разрешите финансов въпрос или ще се освободите от неприятности в тази сфера. В деловите контакти внимавайте! Очертават се измами и подли действия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft