Хороскоп за утре 16 април-ВОДОЛЕЙ Благоприятни възможности, ВЕЗНИ Успешни действия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 16 април-ВОДОЛЕЙ Благоприятни възможности, ВЕЗНИ Успешни действия
12728
Хороскоп за утре 16 април-ВОДОЛЕЙ Благоприятни възможности, ВЕЗНИ Успешни действия

ОВЕН
Нов житейски етап
             Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Ясно доловимо е, че рационализмът е водещата тенденция за значителна част от Овните сега, но е видимо, че някои са по-склонни да действат чрез хитрост, за да осъществят целите си.

Едва ли е уместно, защото се изправяте пред етап в който ще развиете нови професионални опитности.

ТЕЛЕЦ
Внимавайте!
            С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Мнозина от Телците ще се насочат към реализацията на финанси и ще успеят в намеренията си. Ако обаче целите в това направление следва да се осъществят за продължителен времеви етап, действайте внимателно и да не прилагате хитроумните си методи, защото ще се провалите.

БЛИЗНАЦИ
Добър шанс
           Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Петък ще ви радва с успешна реализация на целите, към които сте се насочили. Характерно явление за представителите на зодията през този ден е изразителният късмет, с който разполагате. Въпреки това, в деловите среди ще има известно неразбирателство. Важно е да се владеете.

РАК
Действайте безконфликтно
            Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. За да осъществите целите си днес, е особено важно да сте спокойни. Това ще се получи при условие, че взаимоотношенията с околните са почтени. Поддържайте ги на ниво и не си позволявайте отклонения от правата линия. Избухнат ли противоречия, ситуацията силно ще се утежни.

ЛЪВ
Активност
            Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. За вас започва нов четириседмичен етап, през които ще действате активно. Много добри са възможностите ви за успешно провеждане на преговори и за достигане до устройващи ви споразумения. Избягвайте противоречията, защото лесно се гневите, а това води до остри кавги.

ДЕВА
Делови ангажименти
            Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Петък е благоприятен за разрешаване на въпроси от материално естество, или такива, възникнали в партньорските взаимоотношения. Новини свързани със службата или задачите в бизнеса ще предизвикат тревоги у някои от зодията, но няма практическа възможност за проблеми.

ВЕЗНИ
Успешни действия
            Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Петък е благодатен за срещи и разговори с високопоставени личности, на чиято подкрепа основателно разчитат мнозина от зодията. Преобладаващата част от Везните ще насочат вниманието си към нови цели и проекти, за осъществяването на които следва добре да сте подготвени.

СКОРПИОН
Успех
            Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Спокойни и уверени във възможностите си Скорпионите ще действат ефективно по делата, с които днес ще се заловят. Характерното за всички е, че навлизате в етап за бързо възстановяване във всички сфери. Промените към по-добро се разгръщат достатъчно бързо и ще са динамични. 

СТРЕЛЕЦ
Лични неприятности
            Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. За голяма част от Стрелците петък има значението на благоприятен и успешен в делово отношение ден. Дори възникват нови възможности за финансови постъпления, но не е изключено подобни ангажименти да поемете на по-късно. Личните неприятности ще са проблем за деня.

КОЗИРОГ
Напрегнат ден
            Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Този ден ще премине в условията на доста напрежение за голяма част от Козирозите. На преден план изпъкват спорове по парични въпроси, както и неприятности в бизнеса. Не бива да позволявате ситуацията да излиза извън контрол. Ще е добре да се придържате към компромисни решения. 

ВОДОЛЕЙ
Благоприятни възможности
            Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Петък е благоприятен за дела и ангажименти, чието развитие очаквате тепърва да навлезе във фаза на растеж. Успехът на решителните ще е безспорен. По-неприятният момент е, че преобладаващата част от Водолеите не демонстрират достатъчно решителност а тъкмо обратното.

РИБИ 
Неприятно напрегнати
           Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. От делова гледна точка този ден е чудесен за включване на нови ангажименти в професионалната ви програма, но в момента мнозина са завладени от мрачни мисли и са силно потиснати. В много случаи, и  особено в бизнеса, доста Риби ще демонстрират агресивност в поведението си.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft