Хороскоп за утре, 17 октомври-СТРЕЛЕЦ Добри печалби, ВЕЗНИ Успешни действия, ДЕВА Печалби

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 17 октомври-СТРЕЛЕЦ Добри печалби, ВЕЗНИ Успешни действия, ДЕВА Печалби
19245
Хороскоп за утре, 17 октомври-СТРЕЛЕЦ Добри печалби, ВЕЗНИ Успешни действия, ДЕВА Печалби

Четвъртък ще ви помогне да реализирате по-голямата част от плановете си. Денят може да бъде много успешен, ако просто бъдете последователни в действията си.

Възползвайте се от тази насока.

ОВЕН
Умели действия

Днес съсредоточете повечето от усилията си върху професионалната сфера, защото съществува риск от неуспех. Не особено активни в професионалната сфера и бизнеса, Овните ще се опитат да си спестят натоварването с делови задачи през този ден. Постигнатото в четвъртък ще е от нормален порядък. Добър шанс за печалби и възможности за освобождаване от зависимост – партньорска или обществена. 

ТЕЛЕЦ
Активност и печалби

Заели сте се с много дела едновременно и имате всички шансове да успеете, стига да овладеете емоциите си. По отношение на печалбите и деловата реализация, четвъртък е надежден за Телците. Това определение се отнася и за ангажираните с бизнес. Ситуациите предизвикващи затруднения засягат взаимоотношенията ви с администрации, и тези в обществените среди или с външни сътрудници. 

БЛИЗНАЦИ
Освобождаване от трудности

Делата ви днес ще бъдат успешни, ако проявите търпение и оставите обстоятелствата да работят във ваша полза. Успехът на Близнаците в четвъртък се отнася към реализацията на цели в обществените среди, и освобождаването от личности или ситуации, предизвикващи затруднения и проблеми. В деловия сектор се отчита нестабилност и неуспешни опити за многопосочни действия без конкретна активност. 

РАК
Професионална сполука

В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Засилена делова активност, добри идеи и проекти за бъдещето, но едновременно и спирачки за разширение и по-изразителен обхват. Осъществяването на дневите цели не би представлявало проблем за никой от зодията, но по отношение на новите ви цели, периодът не е благоприятен. Добра реализация се очертава в ангажиментите, свързани с дома, а някои ще направят покупка на жилище. 
 

ЛЪВ
Парична сполука

Силни емоции и добро настроение ще преобладават сред Лъвовете. Четвъртък е благоприятен за парични печалби и за реализация на лични цели. Опитите на някои Лъвове да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят неуспех. Някой от околните действа целенасочено, за да проваля деловите и социалните ви инициативи. 

ДЕВА
Печалби

Някои Деви днес ще бъдат заинтригувани от делово предложение, което идва тъкмо навреме. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Денят бележи началото на успешен едномесечен етап, през който ще имате шанса да стабилизирате позициите си, и да се ангажирате с нова делова активност. 

ВЕЗНИ
Успешни действия

Независимо дали се занимавате с работа или развлечения, със сигурност вие ще сте един от хората, които дават идеи. Много решителни за укрепване на позициите си, и за преодоляване на тормозещите ги проблеми, Везните ще действат успешно на широк периметър през следващите четири седмици, и ще постигнат целите си. Четвъртък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. 

СКОРПИОН
Важни контакти

Нещата ви ще се развиват такива, каквито сте ги планирали. Четвъртък ще е успешен за Скорпионите в рамките на действащите условия. Ситуацията около вас все още не е достатъчно стабилна, но този продължил няколко месеца етап е в своя край, и ще бъде заменен от ново успешно начало. Късметът ви днес е много силен. Ще проведете надеждни контакти. 

СТРЕЛЕЦ
Добри печалби

Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Благоприятен за успешната реализация на целите, четвъртък акцентира върху стабилните позиции на Стрелците и възможностите им да се освободят от пречещи фактори в деловото обкръжение. Днес ще демонстрирате висока активност по деловите си задачи и ще спечелите много добре. Късметът ви през този ден е силно подчертан, но за да се възползвате от него, следва да го задействате чрез лична активност и настоятелност за успеха си.

КОЗИРОГ
Владейте се

Опитайте се да разведрите атмосферата около вас, повече напрежение е нездравословно. Ентусиазираните действия в сферата на вашите интереси ще ви зарадват с добри постижения, а устремилите се към промени, ще имат шанса да направят успешна крачка към желана цел. Много важно е да владеете нервите си. Емоционалното ви състояние е във фаза на крайна дестабилизация. 

ВОДОЛЕЙ
Освобождаване от проблем

Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. Благоприятен ден, през който Водолеите ще решат личен проблем или такъв от делово естество. По отношение на деловата ситуация може да се говори за известна нестабилност, но тя не е персонална. Дори е възможно да постигнете интересуваща ви цел чрез административна подкрепа. 

РИБИ 
Навременна подкрепа

За повечето от представителите на знака този ден обещава да бъде спокоен и без излишни изненади. Денят е добър и предоставя хубави възможности за успешни преговори, за подкрепа по даден въпрос от близък човек и за активни действия с цел печалби н обществените среди.Старателно избягвайте противоречията, защото може да получите тежък неочакван удар от вашите противници. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft