Хороскоп за утре 17 септември-ЛЪВ Сполука чрез активност, КОЗИРОГ Пазете се от гнева си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 17 септември-ЛЪВ Сполука чрез активност, КОЗИРОГ Пазете се от гнева си
27154
Хороскоп за утре 17 септември-ЛЪВ Сполука чрез активност, КОЗИРОГ Пазете се от гнева си

Вторник може да се характеризира като леко доста натоварен. Денят е наситен с препядствия и конфликтни ситуации, с които ще се сблъскате.

Опитайте да не се ядосвате и да погледнете на нещата от друг ъгъл.

ОВЕН
Много ядовит ден

В движение и работа ще премине деня за повечето от вас. Вторник носи силни ядове на Овните. От друга страна трябва да се отбележи, че и късметът ви е твърде изразителен, но за реализирането на цели от финансово и материално естество, едва ли ще проработи. Очертават се проблеми с администрация или с колеги и партньори от средите на бизнеса.

ТЕЛЕЦ
Обстоятелствата не са надеждни

Днес не разчитайте на случайността, а действайте. Проблематичен ден, доста напрегнат и мъчителен за осъществяването на намеренията. Може да оставете с впечатлението, че сте достигнали до желана уговорка с някого, но не е сигурно, защото взаимоотношенията ви не са достатъчно изчистени и вероятността за лъжи и фалшиви обещания е голяма. Действайте адекватно и ще осъществите целите си.

БЛИЗНАЦИ
Напрежение

Отнесете се с разбиране към проблемите на хората от обкръжението си и не злоупотребявайте с търпението им. Близнаците трябва да бъдат много внимателни през този ден, и да избягват всякакъв вид противоборства в бизнеса и обществените среди. Вторник ще е труден и за мнозина от зодията може да постави началото на неблагоприятен етап, характерен с остри сблъсъци, неприятности и проблеми със закона. 

РАК
Избягвайте финансови спорове

Търсещите промяната ще започнат на чисто в професионалната сфера и това ще осмисли живота им. Добрите идеи, с които разполагат Раците са превъзходно начало за разгръщане в желана посока, и за последователна реализация на намеренията.  Не прибързвайте, и не влизайте във финансови спорове. Последните са обречени на неуспех, освен че силно ще навредят на хармонията с околните. 

ЛЪВ
Сполука чрез активност

Днес ще осмислите много от нещата, които ви предстоят и ще се опитате да намерите най-доброто решение на решаващ въпрос. Гаранцията за реализация на целите е залегнала в активността, а през този ден представителите на Лъв наистина ще са твърде дейни. В службата избягвайте противоречията от материално естество, защото ще бъдат последвани от борби за надмощие, а сполуката в последните не е осезаема. 

ДЕВА
Концентрирайте се върху задачите

Новости от интимен характер ще разнообразят деня ви. Много напрежение и сблъсъци с опоненти, а в някои случаи и с партньори, се очертават във вторник за Девите. Успех ще регистрират онези от зодията, които не се отклоняват от предварително изградения план за реализация в материалната сфера. Конфликтите са противопоказни и ще ви навредят. 

ВЕЗНИ
Трудности

Очертават се успешни ходове, а вие отдавна давате заявка за тях. Много напрегнат ден, свързан за голяма част от Везните с ярка надпревара за материално предимство, и с не особено почтени методи за достигането му от страна на вашите опоненти. Мнозина от зодията ще се сблъскат със странични пречки, които силно ше затруднят постигането на целите. 

СКОРПИОН
Слаб, неуспешен ден

Денят се очертава като особено ползотворен за повечето от представителите на зодията. Скорпионите са притиснати от куп безпокойства, които  не позволяват на мнозина от зодията да се концентрират качествено върху задачите си,, а резултатите от тази недостатъчност най-често са печални за деловата реализация. Други от знака се разсейват и не са в състояние да се мобилизират. 

СТРЕЛЕЦ
Владейте се

Бъде практични и не лишавайте околните от възможността да се включат в работата ви. За успеха си през този ден, Стрелците трябва най-напред да разрешат някои спорни моменти във взаимоотношенията си с околните. Това е постижимо при условие,  че не позволите да ви завладее гневът, на последното е съмнително защото ядовете във вторник ще са силни, и често неовладяеми. 

КОЗИРОГ
Пазете се от гнева си

Ще работите за собствените за интересите си, без да се съобразявате с околните. Лош ден за осъществяването на делови цели и за успех при провеждане на преговори. Бъдете много внимателни във взаимоотношенията с околните, които волно или неволно ще нарушат вътрешното ви равновесие, и ще ви докарат до силен гняв. Последният ще ви лиши от успешна реализация. 

ВОДОЛЕЙ
Бягайте от конфликтите

Без да губите настроение, ще се включите в събитията на деня. Водолеите трябва да се владеят и да избягват конфликтите с административни служители, защото ще си създадат проблеми. Не обръщайте внимание на провокации и на външни дразнители. Овладеете ли се, успехът в интересуващите ви сфери е сигурен. Не става дума само за делова сполука. 

РИБИ
Не се отпускайте

Очевидно доброто ви настроение е заразително. Повишената концентрация и активността ще са с решително значение за реализацията на вашите цели във вторник. Само това е начинът преодолеете някои странични влияния, които ви въздействат негативно и ви демобилизират. В обществени-те среди се пазете от измамите на ловки мошеници. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft