Хороскоп за утре, 18 април: ЛЪВ, добра реализация! ДЕВА, ползотворни възможности! СКОРПИОН, избягвайте споровете

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 18 април: ЛЪВ, добра реализация! ДЕВА, ползотворни възможности! СКОРПИОН, избягвайте споровете
15907
Хороскоп за утре, 18 април: ЛЪВ, добра реализация! ДЕВА, ползотворни възможности! СКОРПИОН, избягвайте споровете


ОВЕН
Много нервен ден
            Поредица недоразумения от личен характер ще окажат влияние върху настроението, а от там и върху желанието ви за работа. Неделя не е лек ден, въпреки че мнозина Овни първоначално ще са на друго мнение.

Възможно е реализацията на материални или финансови цели. Шансът е налице, но повечето от вас ще прибързват и раазбира се ще грешат, което ще предизвика много негативни емоционални реакции.

ТЕЛЕЦ
Преценявайте точно
           С каквото и да се заемете, ще се натъквате на пречки от обективен характер. За Телците ситуацията е надеждна и шансът за сполука е по-изразителен. Ще се възползвате от подкрепата му ако прецените достатъчно точно обстоятелствата, за да знаете от кого да се защитите при нужда. Всъщност, такава необходимост непременно ще възникне. Владейте се и бъдете нащрек.

БЛИЗНАЦИ
Успешен, но напрегнат ден
            Не прекалявайте с инициативата и не разпилявайте силите си в няколко дейности едновременно. Неделя е силен ден за реализация на цели от делово или лично естество,, но въпреки преобладаващото благоприятно звездно влияние, не липсват и негативни фактори, които ще засилят нервността у мнозина. Ще се наложи да отстранявате по-енергично пречките издигнати на пътя ви.

РАК
Напрегнат, но успешен ден
            Няма да сгрешите, ако проявите две качества днес: предпазливост и пестеливост. Много напрежение носи този ден на Раците, но това не означава, че ще бъдете лишени от успех.  Напротив! Деловата ви сполука ще е изразителна, а това определение се отнася и за пътувания, преговори и договориране.В условията на повече ядове ще преминат някои от контактите ви.

ЛЪВ
Добра реализация
            Ще разполагате с всичко необходимо, за да реализирате творческите си замисли. Днес представителите на Лъв ще реализират целите си в пълнота. Някои от зодията са по-нервни и ще влязат в словесни сблъсъци с опоненти,но този неприятен момент няма да повлияе негативно при осъществяване на програмираните задачи. Мнозина отстраняват притеснителни фактори.

ДЕВА 
Ползотворни възможности
            Енергетиката ви е стабилна, но в желанието си да свършите много работа по най-бързия начин може да допуснете грешки. Денят е благоприятен за осъществяване на контакти, лични цели, проекти от делови тип и пътувания за отдих или за реализиране на задачи. Има обаче нещо много важно, което следва да вземете под внимание. При провеждане на делови разговори не бива да си позволявате отклонения.

ВЕЗНИ
Отстраняване на проблеми
            Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с някаква непозната дейност, която на всичкото отгоре ще трябва да довършите бързо. Активността на мнозина от Везните ще е насочена към освобождаване от проблеми в деловия сектор. Доста от представителите на зодията ще успеят да осъществят намеренията си, но за част от вас това едва ли ще е възможно. Причината за подобен неуспех се свързва със заблуди.

СКОРПИОН
Избягвайте споровете
            Ограничете контактите и се дистанцирайте от хора, които са показали, че не заслужават доверието ви. Неделя обещава сполука на Скорпионите заели се с реализация на лични цели и относно деловите задачи, с осъществяването на които ще се ангажирате самостоятелно. Не влизайте в спорове по финансови въпроси. Подобни „изяснявания” бързо ще се превърнат в твърде остър конфликт.

СТРЕЛЕЦ
Променлива ситуация
            Заниманията ще зависят изцяло от личния ви избор. Денят не е лош, но наличието на променливи условия може да създаде трудности на мнозина от зодията. Това е най-характерно за преговарящите или за действащите на партньорски начала в дадена делова сфера. В тези направления може да се очакват нелоялни и подли опити за надмощие.

КОЗИРОГ
Овладейте емоционалността
            Не е желателно да създавате нови делови връзки днес. Реалните условия на ситуацията, в която се намират Козирозите, са доста благоприятни за успешни действия в делово или лично отношение. За момента има  само един неприятен фактор, които просто трябва да отстраните или потиснете, за да премине денят ви успешно. Това е нервността.

ВОДОЛЕЙ
Начало на промени
            Започнете деня с изоставените занимания и се опитайте този път да ги довършите, а ако има възможност и да ги актуализирате. Неделя бележи началото на промени. Те засягат една част от Водолеите в личен аспект, а при други трансформациите обхвашат социалния и деловия живот. В личен план измененията са от семейно естество, и в зависимост от отношенията, ще се разгънат положително или отрицателно.

РИБИ 
Добър късмет за сполука
            В началото на деня отделете време за обичайните действия по подреждането и почистването на дома и обстановката около себе си. Препоръката за Рибите, възнамеряващи да насочат вниманието си към деловата сфера, е да действат в това поле енергично. Бъдете внимателни във финансовите си взаимоотношения, за пресечете пътя на лъжите и измамите своевременно, и не влизайте в спорове. Ще ви загубят времето.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft