Хороскоп за утре 18 февруари-СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН Добър шанс

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 18 февруари-СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН Добър шанс
5825
Хороскоп за утре 18 февруари-СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН Добър шанс

Вторник ще се опита да ви провокира като подложи на изпитание вашето търпение. Това засяга и вашият професионализъм.

Ако някой от околните се опита да ви забърка в нечисти схеми, веднага се оттеглете, защото това сериозно да ви подразни. Опитайте да запазите спокойствие и не се вкарвайте в конфликти.

ОВЕН
Владейте се!

Ще вложите повече старание в работата си, взаимоотношенията ще ви подтикнат към размисъл и за други предстоящи събития. През този ден събитията като правило са знакови. Разкрива се истинската същност на хората и целесъобразността на техните действия. Напрежението продължава да е неотлъчен спътник на Овните, а дневната ситуация за повечето от знака ще е доста напрегната. Ще е добре да владеете импулсите си, и да не демонстрирате агресията в настроението си. 

ТЕЛЕЦ
Кавги и проблеми

Професионални срещи или други делови начинания ще заемат голяма част от времето ви днес. Енергетиката на деня прави човека пасивен, но при много от вас професионалните интереси ще ви подтикнат към действия, пряко свързани с финансите ви. Видимо раздвоени в предпочитанията или целите си, и въпреки опитите за демонстриране на твърдост и решителност,Телците няма да са достатъчно настойчиви в преследването на целите си или в защита на позициите си. 

БЛИЗНАЦИ
Действайте честно
Чудесно е, че сте ентусиазирани, но не действайте импулсивно, особено когато става дума за средства. Вникнете в себе си, анализирайте мислите и действията си. Бъдете обективни в преценките си и към другите, защото е възможно да се сблъскате с коварни измами, съблазни и интриги. На фона на изпълнената с напрежение и кавги социална обстановка, Близнаците запазват предимствените си позиции в деловите среди.

РАК
Не достигайте до сблъсъци

Активността ви днес ще се прояви в различни изяви. Анализирайте възможностите и даденостите покрай вас, обективната ви оценка за тях ще помогне по-лесно да се ориентирате в обстановката и извлечете най-доброто за себе си. При Раците понеделник се разгръща без особени различия от това, което ще е реалност за предните знаци. Дори не би било пресилено да се каже, че при вас ситуацията може да има по-драматично развитие – най-вече във финансов аспект, ако не избягвате сблъсъците с противниците си.

ЛЪВ
Контактите са проблематични

Ще вземете решения, които ще се окажат важни за бъдещите ви действия. Търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и от които бихте могли да се учите. Липсата на разбирателство с околните е ярко подчертана за преобладаващата част от Лъвовете, но в случая това развитие на взаимоотношенията няма да има никакъв ефект върху развитието на делата ви. Предстоят ви промени и освобождаване от проблеми, но някои от знака остават извън това влияние.

ДЕВА
Пазете се от заблуди

В никакъв случай не се поддавайте на провокации днес, не позволявайте чужди недобри намерения да ви отклонят от поетата посока. С позитивни мисли и поведение ще направите деня си по-приятен и ползотворен, а и не само своя. Много са показателите за успешното развитие на вторник, но най-благоприятните от тях препоръчват да се изтеглите на заден план, и да насочите вниманието си към конкретни цели в границите на делото ви пространство.

ВЕЗНИ
Успешно разгръщане

С повече ще се зарадвате, ако намерите най-прекия път към сърцето на човек, който не ви е безразличен. Днес не взимайте важни решения, ако не сте обмислили внимателно последствията, за да не изпаднете след време в ситуация да съжалявате и да вините други за собствените си грешки. Хубав и благоприятен ден за реализация на целите. Влиянието на вторник е характерно по два начина за Везните. 

СКОРПИОН
Добър шанс

Вашата роля днес се състои в това да създавате баланс там, където е необходимо. Благодарение на усилията ви през днешния ден ще придвижвате въпроси, свързани с пътувания, преговори и други ваши участия в делови и в личен план. Добър късмет и значителен шанс за материални и финансови придобивки, но сблъсък със съперници, кавги и удари от административно ниво под формата на лъжи или забрани за участие в надпревара. 

СТРЕЛЕЦ
Чудесни възможности

Днес не действайте прибързано, особено ако се касае за делови решения. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Това ще ви помогне да насочите енергията си в желаната посока и да постигнете повече за кариерата, семейството и себе си. Стига да не се поддавате на провокации и да не изпускате нервите си, вторник разкрива чудесни възможности за материален и финансов напредък. За никой от Стрелците няма да е трудно да се възползват от този шанс. 

КОЗИРОГ
Гневът не е добър съветник

Заложете на индивидуалните начинания днес и можете да разчитате на впечатляващи успехи. Занимаващите се с научна работа и обмен на информация ще имат ползотворни контакти и работа, както и всички, за които интелектуалният труд е приоритет. Като съдбовно влияние вторник е носител на хубави възможности, които представителите на Козирог ще овладеят без усилия, стига да са достатъчно сдържани и да не търсят причини за конфликти. Ако поддържате такава линия на поведение, денят ще премине успешно. 

ВОДОЛЕЙ
Действайте сдържано

Днес попадате на възможност, която наистина не е за изпускане. Отстоявайте твърдо позициите си, но не ултимативно, а дружелюбно, за да бъде чуто мнението ви и по други теми. При Водолеите възникват трудности, които в повечето случаи са плод на противоречия със служебната администрация, или на неочаквано възникнали пречки от влиятелна личност. Ще е добре да не реагирате бурно, защото от това едва ли ще последва нещо положително. 

РИБИ
Избягвайте сблъсъците

Забелязвате много неща, които сте пренебрегвали до този момент. Днес ще ви вълнуват повече въпроси, касаещи бизнеса, личните ви дела и здравето. Доста напрегнат от гледна точка на сблъсъци с опоненти в деловите и обществените среди, развитието на деня не бива да се поощрява в този стил. Ситуацията може, и трябва да бъде овладяна, за да реализирате добри печалби и да си осигурите подкрепата на администратори за реализацията на целите си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft