Хороскоп за утре, 2 август: ОВЕН Действайте упорито, ЛЪВ Лични и делови успехи, СКОРПИОН Избягвайте кавгите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 2 август: ОВЕН Действайте упорито, ЛЪВ Лични и делови успехи, СКОРПИОН Избягвайте кавгите
13763
Хороскоп за утре, 2 август: ОВЕН Действайте упорито, ЛЪВ Лични и делови успехи, СКОРПИОН Избягвайте кавгите


ОВЕН
Действайте упорито
Не пренебрегвайте силата и очарованието на усмивката си днес. Ако Овните разчитат на активността си и действат самостоятелно сполуката е на тяхна страна.

Решите ли да реализирате съветите, които ви дават някои от приятелското обкръжение, ще сгрешите. За финансовите си постижения следва да сте настайчви и упорити в осъществяване на целите.

ТЕЛЕЦ
Стабилизирайте позициите си
Очаква ви спокоен ден, в който ще имате възможността да се заемете с нещата, които сте предвидили за днес необезпокоявани от неочаквани събития. Мнозина от Телците ще действат хитра и вероломно, за да осъществят намеренията си. ще последват успешни завоевания, но ще има и много остри кавги, които не са надежден белег зя бъдещето. В настоящият момент представителите на зодията крещящо се нуждаят от стабилизация.

БЛИЗНАЦИ
Сблъсъци, но и успех
Приятна среща ще ви откъсне от грижи и работа и ще внесе настроение в съботния ден. Ситуацията около Близнаците не е обнадеждаваща. Очертават се остри противоречия, които при мнозина ще прераснат в кавги, а последните често ще достигнат до физически сблъсъци. За насочилите се към делова реализация условията са благоприятни и гарантират чудесни постижения.

РАК
Успехи
Ако съществуват недоразумения между вас и партньорите ви е време да ги изчистите. Сполучлив ден, гарантиращ пълен успех в личен и делови план на Раците. Неделя се характеризира с ярък късмет за реализация на цели от всякаква естество, с чието осъществяване ще се заемете. Действията по въпроси от любовно естество се оказват днес приоритетни за мнозина.

ЛЪВ
Лични и делови успехи
Ще се сблъскате с доста противоречия днес, но въпреки това се справяте успешно с подкрепата на близките си. Неделя е благоприятен ден за реализация на лични цели и желания, защото шансът ви за успех в личен план е доста силен. Необходимо е да овладеете емоциите си, и най-вече тези, които се характеризират с агресивен уклон. Действащите в делово направление ще постигнат силен успех.

ДЕВА
Избягвайте конфликтите
Заредете се търпение към всички, с които ви се налага да общувате днес. Денят подчертава, че голяма част от родените в знака ще се ориентират към ангажименти в материалния сектор, които ще им донесат печалби. Вероятността да постигнете целите си е налице, но е задължително да не влизате в противоречия, защото ще се сблъскате с непреодолими пречки.

ВЕЗНИ
Стабилизирайте се
През този ден ще бъдете изцяло заети с обекта на вашите чувства. Интересен ден, през който се преплитат влияния с различна насоченост, едни от които тласкат Везните към хитрост и нечестни действия във финансовите и деловите среди, а други към почтеност. Резултатът от това ще е засилена нервност. Везните следва да се стабилизират н личен план.

СКОРПИОН
Избягвайте кавгите
Изживейте пълноценно днешния ден, без да се натоварвате с отрицателни мисли за грижи и проблеми. Като влияние неделя е носител на благоприятни възможности, но за съжаление те ще останат са повечето Скорпиони неразкрити. Не губите шанса си за реализация на интересуваща ви лична или делова цел, но днес няма да е възможно. Бизнесмените от зодията да избягват кавги и разправии.

СТРЕЛЕЦ
Хубав шанс
Покажете се реалисти и не изпадайте в излишни заблуди. Неделя е благодатен ден за кратки пътувания, за осъществяване на делови цели, за контакти в обществените среди, и за постигна не споразумения в бизнеса. В процеса на общуване с интересуващите ви личности ще има лъжи и нечестност. Не се подавайте на остри реакции. Ще последват кавги.

КОЗИРОГ
Много положителен ден
Бъдете по-всеотдайни към хората, които разчитат на вас. Особено благоприятен ден, ясно подчертаващ силния късмет на Козирозите, и разгръщането на нов шанс за вашата реализация. На преден план изпъкват ползотворните контакти в обществените среди, които ще изиграят ролята на мощен трамплин за напредък и социално устройване.

ВОДОЛЕЙ
Силно променлива ситуация
Добро настроение ще внесете в дома си, ако осигурите на вас и на близките си повече свобода в мисленето и действията. Ходът на събитията през този ден е променлив. Шансът за сполучлива реализация на целите е налице, но не по-малко реална е и опасността от коварните удари на съперници и открити врагове. Благоприятно ще преминат контактите и материалните ангажименти с личности от приближения ви кръг.   

РИБИ 
Недостатъчна стабилност
С домашните задължения ще бъде запълнен деня на много от вас. Денят никак не е лош за осъществяването на вашите цели, но преобладаващата част от Рибите са прекалено емоционални и нервни. Някои от знака не са предразположени към активност поради здравословна недостатъчност. Поради това, неделя ще е неудобна за изява в интересуващи .ви среди.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft