Хороскоп за утре 20 май-РИБИ Проявете находчивост, СКОРПИОН Напрежение и сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 20 май-РИБИ Проявете находчивост, СКОРПИОН Напрежение и сполука
11415
Хороскоп за утре 20 май-РИБИ  Проявете находчивост, СКОРПИОН  Напрежение и сполука

Денят е отличен да заздравите позициите си. Възползвайте  се от неочакван съвет, който ще получите от близък до вас човек.

Всички това може да реален естествен тласък на бъдещата ви личностна реализация.

ОВЕН

Действайте за укрепването си

Днес ви предстоят много срещи и контакти, които ще ви помогнат да се ориентирате в област, с която не сте много запознати. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Сряда отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот. Служебните позиции на мнозина не са достатъчно стабилни или се нуждаят от допълнително укрепване. 

ТЕЛЕЦ

Тежък ден

Отдадени на професионалната си заетост, ще пренебрегнете личните си дела. Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени. Характеристиките на силно напрегнатата сряда не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците. Успявате да задържите положението, но процесът на разпад е много мощен.

 

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте споровете

Днес сте изключително забързани и едва ли ще се задържате дълго на едно място. Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности. Не участвайте в кавги! Разгръщането на спорове неминуемо ща ги предизвика, а не ги ли прекъснете своевременно, вероятността да се окажете на губещи позиции е реална.

 

РАК

Не си създавайте неприятности

Постигнатото днес ще ви направи оптимисти за бъдещето ви. Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение, Раците разполагат с шанса да имат относително спокойна сряда. За целта е необходимо да не влизате в спорове, да не лъжете и да не хитрувате. 

 

ЛЪВ

Владейте се ефективно

Под въздействие на добрите сили ще търсите нови предизвикателства и ще работите за бъдещите си успехи. С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Сряда предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери. По принцип обаче е необходимо да се укрепите вътрешно и да владеете нервите си ефективно. 

 

ДЕВА

Напрежение

Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им.. Няма да сте в състояние да приложите ефикасна защита, защото действията ви ще са прибързани. 

 

ВЕЗНИ

Конфликтите са противопоказни

В живота си вие навлизате в нов етап. Бъдете смели, активни и не оставяйте нищо на случайността. Сряда разкрива на Везните благоприятни възможности за материален успех, но едновременно с добрите ситуации, ще възникне напрежение, което лесно ще нарасне и ще доведе до кавги. Избягвайте старателно противоречията, за да дадете шанс за разгръщане на позитивните съдбовни влияния.

 

СКОРПИОН

Напрежение и сполука

За развлечения времето все по не стига, което в известен смисъл ви натъжава. Със смели и находчиви действия ще постигате намеренията си, оставайки честни и справедливи в отношенията си. И за Скорпионите сряда ще е доста напрегната в психически план, защото точно и вярно ще уловят хулите, с които някой намиращ се далеч от тях ги атакува. Както и да се развие ситуацията при вас, не възникват проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Разностранни емоции

Предложение за участие в нов проект ще подобри самочувствието ви на професионалисти. Използвайте деня рационално, организирайте срещи и работете върху задачи, чието изпълнение може да ускори делата ви. Засиленото напрежение не отминава и представителите на Стрелец днес. За едни от зодията се свързва с вероломството на човек, който ги е изправил пред свършен факт. 

 

КОЗИРОГ

Прекъсвайте споровете своевременно

Бъдете спокойни, инвестициите ви няма да пропаднат. Финансовото ви благосъстояние е възможно да нарасне. Ориентирани в обстановката, находчиви и с премерана доза оптимизъм, днес ще промените много неща в своя полза. Благоприятна като принципни възможности, в конкретен план сряда може да се окаже не особено благодатна за деловата ви реализация. В професионален аспект се очертават кавги с изразителна острота при мнозина. 

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете настойчиви за успеха си

Ще обърнете внимание на всичко, което в някаква степен ви засяга. Бъдете толерантни и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена, за да постигнете повече от очакванията си през днешния ден. Най-неприятно развитие на деня ще е характерно за Водолеите решили да действат агресивно и заповеднически. Ще „настъпите” някой, който непременно ще ви го върне в подобаващ размер. 

 

РИБИ

Проявете находчивост

Чудесно се справяте и опитите на завистници да ви пречат, само ще ви бъдат от полза. В общите занимания покажете опита и знанията си на професионалисти, за да са успешни действията ви. Рибите ще се сблъскат с проблеми от делови или друг тип, а до успешното им отстраняване ще достигнете чрез разбирателство с някой от вашето обкръжение. Днес не бива да се конфронтирате. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft