Хороскоп за утре 22 май-СТРЕЛЕЦ Успешна реализация, СКОРПИОН В пътя на успеха

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 22 май-СТРЕЛЕЦ Успешна реализация, СКОРПИОН В пътя на успеха
15430
Хороскоп за утре 22 май-СТРЕЛЕЦ Успешна реализация, СКОРПИОН В пътя на успеха

Денят се характеризира като сполучлив за представителите на повечето зодии. Ще имате отлична възможност да подобрите финансовото си състяние, ако се възползвате от всички възможности около вас.

Бъдете дейни и пресметливи.

ОВЕН
Започват добри промени

Днес ще ви върви да се справяте със сложни задачи и напрегнати ангажименти. Справяйки се с трудности от различен характер, ще работите по реализация на нова идея, оставайки с бодър дух и в добро настроение. Положителен ден, предоставящ много добри възможности за реализация на лични цели. Шансът ви в делово направление също не е слаб, но осъществяването на целите – особено ако са по-значими, не е сигурно породи удари от противници. Петък е начало на положителни промени.

ТЕЛЕЦ
Надеждно раздвижване

Очаква ви спокоен работен ден днес. Спокойни сте защото знаете какво точно да направите, за да стигнете до желаната от вас цел. Останете спокойни и уравновесени, за да се справите по-лесно със затрудненията си, без това да се отрази неблагоприятно на здравето и настроението ви. При Телците степента на напрежението не намалява, но петък е по-надежден за реализацията на целите ви. Печелившият ви ход е свързан с прякото участие в деловата практика. 

БЛИЗНАЦИ
Бъдете категорични, но без кавги

Не пренебрегвайте обещанията, които сте дали и бъдете коректни, каквито всъщност сте. С добре подбрани думи и премислени действия ще оставяте впечатление на отговорни и коректни хора. Петък разгръща по-добри възможности за реализация на целите, от които ще се възползват онези Близнаци, чиято категоричност за постижения се потвърждава и чрез активните им действия. Сигурно е, че ще възникнат противоречия и сблъсъци с противниците ви. 

РАК
Напрегнат, неприятен ден

Изпипвайте детайлите в работата си. Работейки със старание, ще свършите навреме и с очакваните резултати задачите, които планирате. Много неудобен и напрегнат ден, който може да ви донесе силни неприятности. Много внимателни трябва да сте във всичко, с което ще се заловите. Част от Раите ще бъдат неприятно изненадани от здравословно неразположение, а други ще се разминат с осъществяването на желана цел.

ЛЪВ
Ярко сполучлив ден

Днес сте в отлична физическа форма и нищо не е в състояние да ви спре. Въпроси от социален, политически и правен характер ще занимават много от вас през днешния ден. Този ден е ярко значим за Лъвовете и предоставя чудесни възможности за реализация на цели в няколко направления – делова, любовна и финансова сфери, както и при осъществяване на желания, свързани с ваши познати или близки от обществените среди. Днес късметът ви е изразителен.

ДЕВА
Действайте концентрирано

Денят е твърде подходящ за активни действия от ваша страна, затова не пропускайте добрите си възможности. През днешния ден се придържайте към умереност във всичко, за да си спестите енергия, пари и време. Обстоятелствата за реализация на делови и лични цели при Девите са надеждни, но ако не сте категорични относно настойчивостта, може да се разминете с очакваните постижения. Всичко зависи от това – до колко сте концентрирани за осъществяването на поетите делови ангажименти.

ВЕЗНИ
Денят е успешен, но е добре да се владеете

Повечето от вас днес са заети с важни професионални въпроси. Справяйки се със служебен или друг въпрос ще осигурите условия за по-добри развития на делата си не само днес, но и през следващите дни. Възможностите, с които Везните разполагат днес, наистина са чудесни, а пълноценното им ползване няма да представлява трудност на онези от зодията, които умеят да се владеят. Вероятно и тези които не се владеят ще реализират успешно намеренията си, но по-късно ще имат проблеми.

СКОРПИОН
В пътя на успеха

Очаква ви ползотворен ден в интелектуалната сфера. Хрумват ви интересни идеи. Професионален или битов въпрос ще ви мобилизират да се справите навреме със задалъженията си, а мнението и позицията ви по служебни или други теми ще бъдат взети под внимание. Скорпионите категорично стъпват на пътя на успеха, по който ще се движат безпрепятствено през следващите девет месеца. Най-важното, което задължително следва да спазвате е предупреждението – не лъжете! Сатурн е в Скорпион, и означава – сигурно разкриване на измамите и лъжите ви.

СТРЕЛЕЦ
Успешна реализация

Малко разпускане няма да ви навреди, напротив. Ще ви тонизира и направи по-смели в начинанията. Бъдете дружелюбни и не се чувствайте длъжни да давате оценки за всичко, за да бъде деня ви по-спокоен и успешен. Специфичен ден, който със сигрност поставя началото да благоприятен период за освобождаване от натрупалите се проблеми. Неприятните и отегчителни ситуации няма да ви заобиколят, но ще намерите ефективен начин за преодоляването им. 

КОЗИРОГ
Напрежение

Днес вършете всяко нещо както трябва, за да не си навлечете неоснователни упреци от страна на висшестоящи. Старайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация, не се суетете и говорете само по същество. Петък ще е доста напрегнат за Козирозите. Причините за въпросните неудобства се свързват с оформили се кавги, които за едни от знака възникват във взаимоотношенията с делови партньори, а при други обхващат контактите в обществените среди.

ВОДОЛЕЙ
Владейте се

С повишено внимание ще се отнесете към нещата, които ви затрудняват и търпеливо ще ги придвижите напред. Нечия подкрепа ще улесни изпълнението на срочна задача, оценете жеста  и избягвайте ненужни коментари по негов адрес, пък и по адрес на всеки друг. От началото на календарната седмица при вас успехите са плътно придружавани от ситуации на повишено нервно напрежение, каквито няма да липсват и днес поради избухването на кавги. 

РИБИ 
Добра реализация

С повишено внимание ще се отнесете към нещата, които ви затрудняват и търпеливо ще ги придвижите напред. През днешния ден си наложете да сте по-умерени както в работата, така и в общуванията си. Някои лични проблеми – здравословни или други, ще притеснят Рибите днес, но развитието на служебните дела и взаимодействието ви с колеги от бизнеса или от обществените среди ще е на удовлетворително ниво. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft