Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности
13495
Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

Четвъртък е от дните, през които трябва да следвате личните си намерения без да се съобразявате с околните. В никакъв случай не позволявайте друг да ви попречи да постигнете целите си.

Бъдете концентрирани и запазете спокойствието около себе си.

ОВЕН
Целите ви ще се реализират

Днес имате доброто желание да приключите успешно с всичките си ангажименти, друг е въпросът дали ще дадете всичко от себе си това да се случи. Насърчете околните в заниманията им, без да ограничавате ничия свобода, а най-малко на близките си. Желанието на много от Овните за делови промени е осъществимо, но днес работа в това направление едва ли ще е възможна. Денят ще е благоприятен от гледна точка на сигурно предстоящо развитие на въпроса. 

ТЕЛЕЦ
Проблеми

Днес действате извънредно рационално и това много ви помага с каквото и да се захванете. Ден на мъдростта, знанията и тяхното използване. Може да ви хрумнат нови идеи или решения. За вас се очертава много напрегнат ден. Надеждата ви за реализация на желана цел е силна, тъй като е подкрепена от реални фактори, но те едва ли ще са достатъчно мощни, за да преодолеят ефективно негативните влияния върху интересуващия ви въпрос. Очертават се и измами отвън.

БЛИЗНАЦИ
Добри възможности

Добре ще е днес ако не давате твърде много воля на емоциите си, тъй като това може да се окаже пречка в контактите ви. Бъдете щедри и изразете подкрепата си към другите, като предавате от опита и мъдростта си. Условията през този ден са благоприятни за осъществяване на целите. За действащите в сферите на бизнеса е препоръчително да се владеят по-ефективно, за да не провалят осъществяването на замисленото. Ще е добре също да сте прагматични и настойчиви, довършвайки делата си докрай.

РАК
Не се поддавайте на провокации

Общуването с човек, към когото изпитвате добри чувства ще подобри настроението ви, освен, че ще го спечелите за своя идея. Научна работа, творчество, усвояване на нови знания и тяхното използване ще ви носят успехи и ще оставате доволни от постигнатото.  Развитието на вашия делови ден ще проличи от самото начало. Ако всичко тръгне добре, така и ще завърши. Ще се сблъскате с провокации, които ще предизвикат неудобства. Не реагирайте остро а се съсредоточете върху целите си.

ЛЪВ
Действайте честно

Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Обективността ви помага по-добре да реализирате професионалните си, обществени и лични планове. Налице са доста показатели, които подсказват, че денят може да се развие благоприятно. В крайна сметка обаче всичко ще зависи от вас. Не се поддавайте на гняв!Не си служете с измами и не влизайте в противоречия! Това е напълно достатъчно, за да премине денят ви успешно.

ДЕВА
Труден ден

Неразбирателството с някой днес може да се превърне в конфликт. Дискретността и изразеното ви доверие към околните ще ви помогнат в професионалните, творчески и лични начинания. И при Девите ситуацията не е цветуща. Напрежението е силно, а пречките от административен порядък се оказват трудно преодолими. Благодатните възможности за реализация на целите зависят от сключване на партньорски взаимоотношения с някого. Ако сте настоятелни може да успеете.

ВЕЗНИ
Мъчителни проблеми

Ще намерите решение по въпрос, превърнал се в проблем в отношенията с интимния ви партньор или с друг близък човек. Новите знания и информация, които приемате днес са важни за целите на професионалните ви дела. Преобладаващата част от Везните поддържат – макар и слаба, надежда за оздравяване на гнетящата ги ситуация. Един от най-възможните начини е чрез солидно партньорство, каквото в настоящия момент е трудно постижимо. Налага се да изчакате настъпването на по-благоприятно време.

СКОРПИОН
Нерви, но и надежди

Добре се справяте със служебните си задължения и съвсем основателно ще получите подобаващото признание. Работата и отговорностите ви днес могат да ви създадат повече напрежение, но не бързайте да се гневите и да търсите причини за недоволство. Мнозина от Скорпионите ще бъдат обект на нечии зли дела и коварство, но тези негативни събития не бива да ви притесняват, защото по никакъв начин няма да ви навредят. Денят ще е нервен особено за водещите преговори.

СТРЕЛЕЦ
Пред нов, хубав, плодотворен цикъл

Ще ви се наложи да се смирите и да потърсите услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Бъдете добронамерени и не таете злоба към никого, за да вървят гладко делата ви и да се радвате на добри взаимоотношения. И при Стрелците напрежението и постоянните неприятности от околните имат своето реално присъствие от дълго време насам, но четвъртък е своеобразна граница на този труден период. Ще възникнат добри условия, които ще ви позволят да се стабилизирате и утвърдите в реализацията си.

КОЗИРОГ
Силно напрежение

Нечие мнение ще предизвика у вас противоречиви чувства. В срещи и делови разговори, както и в личните си взаимоотношения запазете добрия тон и овладейте емоциите, които често ви пречат. Днес атаките при Козирозите са в личен план, и най-често става дума за много високо нервно напрежение. В тези условия не е  подходящо да се заемате с важни дела. Дори е препоръчително по-малко да се натоварвате със задачи, за да не излагате здравословното си състояние на риск.

ВОДОЛЕЙ
Проблем във взаимоотношенията

Съсредоточеността в работата ще ви спести странични проблеми. Енергетиката на деня засилва умствените способности, олицетворява мъдростта. За успешната реализация на вашите цели през този ден е най-добре да се ориентирате към партньорство с човек, на чиято честност и обективност бихте могли да разчитате. За някои от зодията едва ли ще е възможно, защото е ясно доловимо, че ще има конфликти и прекъсване на взаимоотношения.

РИБИ
Ярка нервност

Ще се вълнувате от предстоящо събитие и ще търсите начини как да избегнете финансова зависимост от някого. Уважавайки личната свобода на близките си и правото им на избор, не налагайте мнението си и останете спокойни в отношенията си. Като ниво на организация за реализация на деловите и личните си цели, Рибите са достатъчно стабилни. Нервите ви обаче са значително обострени и дразнението ви е засилено. Ако съумеете да се овладеете и да действате настойчиво по делата си ще успеете.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft