Хороскоп за утре 24 октомври-РИБИ Значителен успех, ВОДОЛЕЙ Постигане на цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 24 октомври-РИБИ Значителен успех, ВОДОЛЕЙ Постигане на цели
5344
Хороскоп за утре 24 октомври-РИБИ  Значителен успех, ВОДОЛЕЙ Постигане  на цели

ОВЕН
Преодолейте нестабилността
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Вашите възможности за успешна реализация са осъществими при условие, че категорично се ориентирате за конкретна изява без раздвояване, без хитруване и чрез настоятелност.

Възползвайте се от шанса си за взаимодействия и за изграждане на делови партньорски взаимоотношения с някого. Добрият шанс за парични печалби е характерен за огромен процент от знака. 

ТЕЛЕЦ
Лична сполука
Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. Събота ще е успешна за реализацията на личните ви цели. В деловата сфера ситуацията не е оптимистична, въпреки че повечето Телци ще са твърде активни.Тук се очертават  лъжи, измами, подли удари и опити за финансови заблуди. По-значителните ви проекти ще имат шанс в следващите дни. Контактите в средите на бизнеса ще тонизират доста от знака за предприемане на реформи.

БЛИЗНАЦИ
Просперитет чрез съюз
Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Този ден е носител на значителни благоприятни характеристики, които може да разгънете и осъществите във времето напред, ако се съюзите с някого в името на общия просперитет. В случая са необходими честност и доверие. Всички опити за неправомерност в отношенията ще доведат до провал. Някои от знака ще разкрият нечия лъжа. 

РАК
Пред промени
Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Раците ще са активни днес, и ако имат доброто желание за съвместна работа с някого, не биха имали проблеми за осъществяване на целите чрез партньорство. Към работа на такива начала ви предстои да се приобщите. Сега се разгръщат промени, които мнозина от зодията ще обмислят обстойно. Натрупват се повече лични ангажименти, но не е редно и тях да отлагате, защото денят е добър и ще успеете във всичко. 

ЛЪВ
Обмисляне на нови възможности
Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Възможности за просперитет, реализиране на добри резултат по някои делови въпроси, и едновременно с това високо напрежение и ядове. В бизнеса се очертават удари от противници. Мнозина от Лъвовете сериозно обмислят възможностите за смяна на работата си. Ще стане, но не сега. Този ден ви носи силен късмет. Последният е валиден предимно за реализация на целите в службата и бизнеса.

ДЕВА
Хубави възможности
Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. На база лична активност, Девите ще осъществят не само намеренията за деня, но ще имат шанса да проведат успешни преговори, и да придвижат напред реализацията на някои от бъдещите си цели. Лошото е, че поради здравословна несъстоятелност, това не е възможно при някои от знака. Избягвайте конфликтите и се пазете от партньорски удар. 

ВЕЗНИ
Начало на нов етап
Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. Събота бележи началото на нов важен етап за Везните и в този смисъл се превръща в ден първи за бъдещия ви просперитет. Поради напрежение напоследък у мнозина, денят може да ви изненада с липса на готовност за активни действия, но това не е фатално за предстоящия напредък. Действайте по-активно по делата си и добрите резултати няма да закъснеят. Във финансов аспект не е изключено да се сблъскате с проблеми, но в повечето случаи те са бързо преодолими.

СКОРПИОН
Надеждни контакти
Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. От гледна точка съдбовно влияние, Скорпионите са в началото на много изгоден за напредък етап. В момента личният ви късмет е изразителен за контакти в обществените среди. Те ще ви зарадват с новости. Сега не е препоръчително да водите преговори. В службата се очертават трудности. Това е предпазната мярка срещу подвеждаща информация. За някои от зодията се очертава спешно пътуване, а други приключват с реализацията на важна задача.

СТРЕЛЕЦ
Силен делови успех
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Събота е чудесна за вашата лична реализация и ще ви радва със сполука. По-неизгодно изглежда решаването на финансови въпроси и подкрепата на хора, от които очаквате помощ. Емоционалното напрежение у почти всички и много високо. Владейте се и не влизайте в спорове и кавги. Преобладаващата част от зодията раздвояват вниманието си, а това може да се превърне в причина за грешки или пропуски. 

КОЗИРОГ
Проблеми в службата
Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Труден е неприятен ден, който сигнализира за проблеми в службата, а при някои от Козирозите, за временно здравословно неразположение. Добри възможности за реализация на целите ще имат преговарящите. Условията са много благоприятни за провеждане на надеждни контакти в обществото. Трета група са силно разочаровани от приятели или роднини, а четвърти се сблъскват с враждебни настроения в обществените си контакти. 

ВОДОЛЕЙ
Постигане  на цели
Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Много добри възможности за успех в деловите сфери, но в личен план ще се сблъскате с неприятности, които най-честа говорят за делба чрез съд. Както и да изглежда моментната ситуация, освобождаването от проблеми е сигурно. Мнозина ще постигнат целите, към които са се устремили. За друга, неголяма група, обаче едва ли ще е възможно да демонстрират вътрешната си сила.

РИБИ 
Значителен успех
Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Това е чудесен ден, през който Рибите разполагат с ярка възможност са приключят успешна преговори, да поставят ново начало в развитието си, и да реализират  хубави печалби в сферите на своята активност. Най-мощното ви оръжие ще е стриктното изпълнение на стратегическите ви програми. Това в много случаи означава нови стимули за реализация в непозната сфера, спечелване на конкурс или длъжностно издигане в местоработата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft