Хороскоп за утре 24 февруари-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Хубави възможности, ВЕЗНИ Силен късмет и успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 февруари-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Хубави възможности, ВЕЗНИ Силен късмет и успехи
11612
Хороскоп за утре 24 февруари-РИБИ Силен късмет, ВОДОЛЕЙ Хубави възможности, ВЕЗНИ Силен късмет и успехи

Още със старта на новата седмица ще ви занимаят изцяло. Няма да имате право на отказ, но въпреки това ще се справите отлично и ще постигнете целите си.

Не бъдете нетърпеливи, всяка една задача ви проправя път напред, за това си струва чакането.

ОВЕН
Напрегнати взаимоотношения

Подходящо е за вас да си останете вкъщи и да си починете от напрежението през изминалата седмица. Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила, за това е добре да се започват нови дела и да се осъществяват глобални проекти. Понеделник не е лош, но взаимоотношенията с околните ще са много напрегнати, а в много случаи ще възникнат ярки противоречия и може да се стигне до сблъсъци. Късметът ви е силен, както и шансът за печалби. 

ТЕЛЕЦ
Чудесна реализация

Разговорите и срещите ще носят добри плодове, а някъде измежду приятелите се спотайва някой, чиито чувства надхвърлят границите на приятелството. Денят е изпълнен с радост и движение. Добре е да споделите от времето си с приятели, в слушане на музика, пътуванията ще са интересни и развлекателни. В сравнение с представителите на предния знак, понеделник ще се развива за  Телците почти без промяна във взаимоотношенията с околните. 

БЛИЗНАЦИ
Силен успех

Този ден ще премине под знака на емоциите за представителите на Близнаци. Всяко начало, поставено днес и изпълнено със съдържание ще ви носи успехи. Много силен дан за реализация на лични цели, делови задачи и ангажименти от различно естество в обществените среди. С проблеми отвън няма да се сблъскате. Енергичността ви, както и нервността са изразителни. Трудно е да се определи коя е по-ярка, но сдържани ли сте – няма да сгрешите.

РАК
Добра реализация

Бликате от енергия и жизнеността ви е заразителна за околните. Денят е с огромен потенциал и сила за разрушаване на старото и създаване на новото. Този ден гарантира успеха на Раците не само по определените за деня задачи, но и по въпроси надхвърлящи рамките на всекидневните ангажименти. Онези от зодията, които са безработни, разполагат със силен шанс за устройване на добро професионално място. И личният ви спех ще е силен.

ЛЪВ
Денят е хубав, но се владейте

Като истински бойци, ще се възползвате от всяка ситуация, извличайки максимална полза за себе си. През днешния ден ще ви се отдава работата върху нови проекти и дейности, разкриващи потенциала ви. Доста благоприятен, понеделник ще ви радва с успех в личен план, по въпроси от финансово естество и при осъществяване на по-значими цели свързани с обществените среди. Но и вие сте доста напрегнати, а не се ли владеете достатъчно кочествено, може да възникнат силни противоречия.

ДЕВА
Много успех

Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Новите начинания днес ще са успешни, възползвайте се от съзидателната сила на енергиите, за да се разделите без болка от ненужния си товар. Позитивен ден, изпълнен с късмет и предоставящ чдесни възможности за сполучлива изява на широк периметър във финансовата сфера, при осъществяване на депа в личния периметър, при водене на преговори и подписване на споразумения. 

ВЕЗНИ
Силен късмет и успехи

Важен ангажимент ще ви принуди да станете по-активни и действени. Умората няма да ви тежи, защото очакванията ви са големи. През днешния продуктивен и съзидателен ден всяко добро начало ще ви носи резултатите, към които се стремите. Денят е чудесен от гледна точка на късмет и възможности за реализация на целите, но и вие сте в обсега на влияние, което предизвиква ярък емоционален дисбаланс Днес то е обхванало доста зодии. 

СКОРПИОН
Силно интуитивна помощ

Предстои ви кратко пътуване, което ще ви подейства обновяващо. Денят се свързва със строителство и ново начало. Ако се сблъскате с неуредици и неудобства не реагирайте остро и не хвърляйте сянка върху настроението си. Проблемите, каквито и да са те, бързо и безостатъчно ще бъдат отстранени. За да е успешна реализацията ви във избраните сфери, следва да акцентирате върху интуицията си.

СТРЕЛЕЦ
Владейте се

Помързелувайте днес и си починете добре. Всяко добро начало днес ще бъде толерирано от съдбата. През този ден емоционалното състояние на Стрелците трудно се поддава на класификация защото изглежда като генератор, изригващ с изключителна мощ и положителни, и отрицателни реакции. Може да постигнете успех в делата си, но е задължително да владеете състоянието си.           

КОЗИРОГ
Смесено влияние

Не бъдете безразлични към чувствата на околните и не ги изолирайте от живота си. Дайте път на смелите ви и находчиви идеи, решавайте елегантно проблемите, но без да създавате такива на околните. Успешен ден, характерен обаче с много нерви, нечестни действия и зле дела от страна на заобикалящите ви. За някои представители на знака понеделник ще е особено плодотворен. Денят безусловно гарантира явен успех и пълна реализация на целите чрез подкрепата на влиятелни личности.

ВОДОЛЕЙ
Хубави възможности

Ще помогнете на някого по-бързо да се справи с проблема си, като споделите собствения си опит и го накарате да се довери на вътрешния си усет. Ще се ползвате от мощната съзидателна енергия на деня, ако насочите действията си за доброто на повече хора. За да реализирате целите си следва да овладеете нервността си, която явно някой ще се опита да възбуди чрез клюки по ваш адрес. Не го ли сторите, ще ви е много трудно да реализирате целите си. 
 
РИБИ 
Силен късмет, но внимавайте

Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Смелите ви решения сега са важни за създаване на нещо ново и полезно за повече хора. Много силен късмет е характерен в понеделник за Рибите. Принципно обаче, денят носи затруднения, защото ще се сблъскате с лъжци и измамници. Прибавите ли към силния си късмет активността, ще постигнете добри резултати. Бъдете критични към съблазнителни оферти. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft