Хороскоп за утре 24 януари-РИБИ Спокоен ден, ВОДОЛЕЙ Делова реализация, КОЗИРОГ Малък успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 януари-РИБИ Спокоен ден, ВОДОЛЕЙ Делова реализация, КОЗИРОГ Малък успех
9149
Хороскоп за утре 24 януари-РИБИ Спокоен ден, ВОДОЛЕЙ Делова реализация, КОЗИРОГ Малък успех

Петък ще бъде приятен и деликатен ден. Ще почувствате доволство от отлично свършената работа, което на своя страна ще бъде оценено от всички около вас.

Не се целете за прекалено високо, ако ви предложат делово развитие.

ОВЕН
Успехът е с вас

Този ден едва ли ще е лек, но вие изпълнени с енергия и ентусиазъм относно делата, с които се занимавате. Сигурен успех няма, но днешния ден може би ще бъде изключение за представителите на зодия Овен. Петък е наситен с шансове за широка обществена реализация, която да допринесе сериозно към финансовото ви състояние. С покаяние и смирение може да се освободите от негативните си настроения и да добиете повече увереност, от каквато безспорно се нуждаете.

ТЕЛЕЦ
Делова изява

Ще получите повече информация по интересуващ ви въпрос, което ще благоприятства работата ви по него. Деловите и лични цели ще бъдат преоритет за Телците през днепния ден. Петък ще ви насочи в правилната посока, но само и единствено от вас зависи, дали ще я последвате. Проявете разбиране, изберете да служите на доброто и с действията си да сте полезни на повече хора. Вгледайте се в себе си и направете преценка на силните и слабите си страни.

БЛИЗНАЦИ
Силен късмет

Възможно е да почувствате раздразнение от нечие изказване по ваш адрес. При представителите на зодия Близнаци, късмет не липсва. Ще получите одавна чакано признание, което ще погъделичка самочувствието ви. Запазете усмивката си и не се колебайте да поискате извинение, в случаите, когато волно или неволно сте се показали несправедливи към другите. Смирението ще ви направи по-възприемчиви към недостатъците на обкръжението ви, ще повиши толерантността ви и в крайна сметка ще се пречистите от всичко лошо.

РАК
Не се вкарвайте в конфликти

Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Този петък може да се окаже леко напрегнат за Раците. Ще се опитат да ви провокират, като идеята е да ви извадят от релси. Не допускайте това да се случи, за да не си навредите несъзнателно, като изкажете на глас мнение, което е добре да пазите само за себе си. В същото време подтиква към размисъл, себе оценка и покаяние. Анализирайте действията си и ще намерите правилните решения. 

ЛЪВ
Бъдете концентрирани

Гледайте отговорно на задачите си, с много от тях ще си осигурите по-добри финанси. Представителите на зодия Лъв, се радва на добро и ведро настроение през днешния ден. Добрата концентрация ще ви гарантира успешна финансова реализация. Изразходвайте енергията си за разумни действия, останете смирени и оценете безкористната подкрепа на близките ви. Покаянието ще ви помогне да откриете слабите си страни и да работите за отстраняване на пропуските си.

ДЕВА
Усмихнат петък

Днес сте сантиментално настроени и е възможно дори да проявявате несвойствената за вас разсеяност. За Девите този петък ще протече като на игра. Шансът е на ваша страна и всичко с което се заемете ще се подрежда без никакви препядствия. Работете върху изпълнение на професионалните ви задачи, но не пренебрегвайте здравето и семейството си. Домът и близките ви се нуждаят от вниманието ви, независимо, че не сте ги лишили от присъствието си. 

ВЕЗНИ
Справяне с трудности

Задава се подобряване на материалното ви положение, но до тогава не прекалявайте. Петък ще постави някой бариери пред Везните. Това обаче по никакъв начин не бива да ви притеснява. Денят е зареден с положителна енергия, която ще ви даде тласък за справяне с нежеланите проблеми. Проявете повече търпение към онези, на които липсват вашите способности. Помогнете им, ако търсят подкрепата ви и ги насърчете в действията им. Предстоящите дни са свързани с преместване и организиране на нови дейности за някои от вас.

СКОРПИОН
Финансова сполука

Заети сте с много работа днес, но това няма да ви тежи, тъй като виждате раздвижването и добрите перспективи при професионалните ви дела. Финансовата ситуация за Скорпионите се мени динамично през последното тримесечие. Именно сега обаче дойде моментът за стабилизация и сериозни финансови придобивки. Установите ли трудности в общуването и отсъствие на разбирателство през днешния ден е препоръчително да анализирате своите и чуждите проблемите, за да се справите по-лесно с тях.

СТРЕЛЕЦ
Силен старт

В надпревара с времето ще се стремите да свършите повече работа, което в крайна сметка ще се отрази на настроението и здравето ви. Възможност за старт на ново делово начинание ще се отвори пред представителите на зодия Стрелец. Това ще ви гарантира повишаване на самочувствието. Направената само оценка и обективен анализ на силните и слабите ви страни, поста и въздържанието ще ви помогнат да се освободите от натрапчивите си мисли, негативни въздействия и от всичко нежелано, което може да ви се случи сега.

КОЗИРОГ
Малък успех

В спокойна атмосфера ще подреждате приоритетите си и това ще благоприятства реализацията им. За Козирозите денят не е от най-печеливпите, но въпреки това ще получите своята лична награда. Тя ще се сведе до това да останете доволни от свършеното в обществения сектор. В много от развитията през днешния ден ще намерите своето място, важно е да сте самокритични и се опитате да откриете грешките и недостатъците си. С постигнатото ще се изкачите в духовното си развитие.

ВОДОЛЕЙ
Делова реализация

Събития, които значително ще увеличат благосъстоянието ви очакват днес. Деловите проблеми които мъчат Водолеите от извество време, днес ще останат в миналото. Петък е денят през който ще изплъвате от тази ситуация и ще реализирате пълният си потенциал. Вгледайте се по-задълбочено в себе си, открийте и анализирайте слабите си страни. Покайте се, проявете разбиране и поискайте прошка. Направете си само преценка и се пречистете от всичко лошо.

РИБИ
Спокоен ден

Ще споделите времето си с приятни хора, така, че на всички ви да е приятно и забавно. За представителите на зодия Риби, денят не е нищо особено. Спокоен и никак ненатоварен ден през който може да обърнете малко повече внимание на личните си ангажименти. През днешния ден ще решавате финансови и битови въпроси, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft