Хороскоп за утре 26 октомври-СТРЕЛЕЦ Много успешен ден, РИБИ Силно успешен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 26 октомври-СТРЕЛЕЦ Много успешен ден, РИБИ Силно успешен ден
22605
Хороскоп за утре 26 октомври-СТРЕЛЕЦ Много успешен ден, РИБИ Силно успешен ден

ОВЕН
Действайте внимателно
Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания. Шансът ви за желани постижения в материален аспект или за осъществяване на лични цели е изразителен, защото късметът ви е много силен.

Редом до тази обещаваща характеристика за понеделник следва да отчетете наличието на хора около вас, които ще действат хитро и коварно. Пазете се!

ТЕЛЕЦ
Заложете на честността
Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински. Понеделник е достатъчно ползотворен за осъществяване на цели, засягащи постигане на споразумение с някого за съвместна работа. Онези Телци, които ще действат хитро, за да измъкнат повече облаги от едно бъдещо съдружие при съставяне на писмения договор, ще си вкарат „автогол”.

БЛИЗНАЦИ
Необходима е толерантност
Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. В стремежа си да реализират желана цел, Близнаците ще демонстрират агресивност, или най-малкото – подчертан вкус към принуда, което едва ли е най-удачното поведение от ваша страна, защото ще последват проблеми. Проявете толерантност към околните и наистина ще постигнете успех.

РАК
Избягвайте споровете
Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Понеделник е благоприятен за спешни контакти в обществените среди, както и за реализиране на лични и делови цели. При осъществяване на последните е добре да не допускате избухването на спорове, защото противоречията лесно ще прераснат в конфликти, които ще провалят реализацията ви.

ЛЪВ
Благоприятни възможности
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Лъвовете разполагат с чудесни условия за прокарване стратегии, чрез които ще успеят са осъществят намеренията си. Преобладаващият процент от представителите на знака със сигурност ще се възползват от шанса си. Определена част от зодията няма да успеят поради здравословна недостатъчност.

ДЕВА
Силна нервност
Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. У преобладаващата част от Девите нервността е засилена, а при някои ще е почти невъзможно да овладеят ситуацията, която ще е ескалира до много остри изразни форми, наситени с хули и обиди. За днес е характерна и деловата сполука, коята засяга предимно бизнесмените от зодията.

ВЕЗНИ
Спокоен ден
Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Този ден ще е много спокоен и ползотворен за Везните, които разчитат на собствени възможности за реализацията на интересуващи ги материални и други цели. Към съвместна дейност не е препоръчително да се насочвате, защото за такава ситуацията не е достатъчно надеждна и стабилна.

СКОРПИОН
Пред хубав етап
Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Този ден е много добър за осъществяване на лични цели. До добра делова реализация достигат онези от зодията които ще работят самостоятелно по задачите си. Благоприятното събитие за днес е, че понеделник отбелязва началото на успешен и благодатен етап за социален и делови напредък.

СТРЕЛЕЦ
Много успешен ден
Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Ярко благоприятен ден, характерен с много високи постижения в сферата на вашите лични и делови ангажименти. Не влизайте в кавги, защото ще си навлечете неприятности, и се пазете от враговете си. последните търсят начини да ви навредят. Постигате изразителна финансова сполука.

КОЗИРОГ
Не се поддавайте на примамки
Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. И за вас понеделник е доста благоприятен, но ситуацията е по-специфична и алармира за опасност от дестабилизация. В този смисъл е много важно да не се поддавате на материални съблазни или участие в съмнителни операции. Навлизате в променлив период, и следва са сте много внимателни.

ВОДОЛЕЙ
Укрепете здравето
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Събитията при Водолеите са много близки до тези на Козирозите, но при вас не става въпрос да не поддавате на материални изкушения, а да се пазите от измами, и от съпернически удари.За мнозина от зодията е характерна здравословна нестабилност. Акцентирайте върху здравословно укрепване.

РИБИ 
Силно успешен ден
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Няма съмнение, че Рибите се чувстват в добро разположения на духа, и в готовност за реализация на материални дела, лични цели и важни контакти в обществените и деловите среди. Понеделмник е много благоприятен и гарантира успех на преговарящите, в договорирането и за пътуване.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft