Хороскоп за утре 26 септември-СТРЕЛЕЦ Сполка и навременна подкрепа, СКОРПИОН Мощно към стабилизация

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 26 септември-СТРЕЛЕЦ Сполка и навременна подкрепа, СКОРПИОН Мощно към стабилизация
23178
Хороскоп за утре 26 септември-СТРЕЛЕЦ Сполка и навременна подкрепа, СКОРПИОН Мощно към стабилизация

ОВЕН
Благодатни възможности
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. Хубав, благоприятен ден с блестящи възможности за личен успех, но едновременно с това, ясно подчертава необходимостта от самокритичност, която ще ви позволи да задълбочено осмисляне на действащите фактори, и ще ви разкрие пътя за коригиране.

Пречки от високостоящи личности. За да не допускате грешки поради прибързани преценки и действия.

ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Денят е успешен за контакти, но има и негативен аспект, който подчертава, че в деловите среди ще се натъкнете на ярко коварни действия от страна на вашите противници.Не са изключени остри словесни сблъсъци по причина финансови противоречия. Мнозина грешат като прибързват.

БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте се
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. На пръв поглед вашите приоритети са достижими пред този ден, но и вероятността да провалите осъществяването на целите си не е малка. Причина се корени в повишената ви нервност, която в повечето случаи е продукт на изразителна лична нестабилност. Стабилизирайте позициите си. Много добри възможности за сполука ви предоставят контактите в обществените среди, които преминават далеч по-добре.

РАК
Владейте се
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. По подобие на представителите от предния знак, и вие сте притиснати от засилена негативна емоционалност, намираща конкретния си израз чрез повишена дразнимост. В бизнеса и обществените среди действайте внимателно, за да не се превърнете в жертва на действащите обстоятелства. Други ще научат делова новина, която ще ги мобилизира за защита срещу евентуален провал поради нечии вредни действия.

ЛЪВ
Успешно реализирани цели
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Несъмнено успешна и плодородна, събота има и друга характеристика, засягаща  предимно вътрешното състояние и емоционалния баланс на Лъвовете. Редно е да възстановите последния. Ретроспективният анализ на събитията няма да ви помогне ако не приложите на практика изводите от него. Ако пък имате резервен вариант за осъществяване на въпросната цел още по-добре. 

ДЕВА
Безспорен успех
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. Силният шанс за реализация на целите в службата и бизнеса, успешните контакти в обществените среди, и добрите условия за ефективни сделки, представляват само част от благодатните възможности на Девите в събота. Личният ви късмет е много силен и ще работи  многопосочно днес. Значителното събитие е, че вие вече видимо възстановявате вътрешното си равновесие.

ВЕЗНИ
Сполучлив ден
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. За Везните се очертават някои негативни въздействия, засягащи взаимоотношенията в обществените среди, или в тези с административни инстанции, които ще предизвикат конфликти, но не представляват непосредствен проблем за реализацията на целите ви. Денят ще е напълно сполучлив. От цитираното дотук най-важното събитие се оказва новото партньорско начало. 

СКОРПИОН
Мощно към стабилизация
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Печалбите – финансови или във връзка с осъществяването на желани цели са характерни в събота за Скорпионите. Ситуацията при вас е твърде благоприятна, защото навлизате мощно в етап за стабилизация, видима на всички нива – лично, делово и обществено. Ще се освободите от проблеми. Не се задълбочавайте в тази насока. Тук мнозина са пленници на ревността и грешат. Оставете времето да реши развитието им.

СТРЕЛЕЦ
Сполка и навременна подкрепа
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Макар и с проблеми във взаимоотношенията с някого, които едва ли са разрешими на настоящия етап и ще предизвикат кавги, Стрелците ще се радват на плодотворен ден от гледна точка на делова реализация и надеждна подкрепа за осъществяването на намеренията за близкото бъдеще. По този начин пренасяте вътрешния си конфликт в интимните взаимоотношения, което обикновено дори не осъзнавате. 

КОЗИРОГ
Не влизайте в спорове
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. През този ден събитията ще се разгърнат обещаващо за Козирозите, но не бива да спорите с околните, защото ще си навлечете неприятности, които в един или друг аспект ще предизвикат негативизъм. Действайте по целите си и не се опитвайте да се превръщате в арбитри за разрешаване на нечии спорове. Днес при мнозина не са изключени ядове по финансов въпрос. 

ВОДОЛЕЙ
Сполука, то и остри кавги
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Добър ден за реализация на целите и за постигани на парични печалби, но и неприятен от гледна точка на спорове. Последните ще прераснат в остри кавги. По всяка вероятност мнозина от Водолеите ще преустановят след случая взаимоотношенията си с въпросната личност или личности. За друга група от Водолеите се разкрива шанс за перспективни инвестиции в ново начинание. 

РИБИ 
Успех
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. Вашата събота се различава в минимална степен от този на предишния знак. Добрите постижения са характерни за всички Риби, но напрежението в службата и средите свързани с материалните ви цели, ще е доста високо и се очертават конфликти. Денят е доста благоприятен за водене на преговори. Максимална полезност от събитията през деня ще извлекат онези от знака, които действат активно по задачите си и се подчиняват на условията.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft