Хороскоп за утре 28 октомври-СТРЕЛЕЦ Силен личен късмет, ОВЕН Успешен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 28 октомври-СТРЕЛЕЦ Силен личен късмет, ОВЕН Успешен ден
32867
Хороскоп за утре 28 октомври-СТРЕЛЕЦ Силен личен късмет, ОВЕН Успешен ден

ОВЕН
Успешен ден
Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена.

Звездите ще ви подкрепят. Сряда е малко странна за Овните, поради действащите противоречиви тенденции. Благоприятните от тях гарантират, че шансът ви за печалби е силен, а тежките влияния създават предпоставки за коварни удари от противници. В реализацията на лични и домашни цели – пълен успех.

ТЕЛЕЦ
 Действайте в партньорство
Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. И при вас положителните и отрицателните планетни влияния са в драматичен сблъсък, което силно затруднява осъществяването на намеренията. Добрите възможности за ефективна и трайна реализация на целите, ясно подчертават, че такава е възможна само в условията на партньорство.

БЛИЗНАЦИ
Активизирайте се
Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Ако Близнаците не си заемат усилено с реализацията на целите си, сполуката в сряда ще е проблем. Добре е да не осланяте на мисълта, че хитрите и успешните сте вие, а останалите са „тревопасни”. Засилете активността си! У мнозина тази функция е силно затихнала поради хитруване.

РАК
Действайте стратегически
Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Ако представителите на Рак не действат стратегически за реализацията на целите си, ще се сблъскат с проблеми и пречки от страна на опонентите им. Разчитайте на себе си и бъдете настойчиви. Вероятността да постигнете значима цел е ярко подчертана. 

ЛЪВ
Не пропускайте възможностите си
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Сряда е носител на много добри възможности за Лъвовете. Проблем е обаче как ще се възползвате от тях. Влезете ли в противоречия с партньор от бизнеса или с административна личност, шансът ви автоматично ще се сгромоляса. Освен това е много важно да сте настойчиви и категорични.

ДЕВА
Владейте се
Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Сряда носи много ядове на преговарящите от зодията, както и на онези Деви, които ще пътуват във връзка с деловата си реализация. Добрият вариант е да действате в партньорство, но това не винаги е възможно. Днес може да се получи ако сте в състояние да овладеете силния си гняв.

ВЕЗНИ
Не влизайте в кавги
Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Проблемен ден, характерен с нечестни взаимоотношения в обществените среди, и остри кавги в службата. Редно е да овладеете ситуацията преди да е станало прекалено късно. Дори ще е най-добре още в самото начало на словесните сблъсъци да сторите необходимото за да няма проблеми.

СКОРПИОН
Владейте се!
Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Силно напрежение и нерви се очертават за Скорпионите днес. Няма никакво съмнение, че в повечето от случаите, в които ще последват сблъсъци, причината ще е у вас. Добре е да се владеете и да не стигате до крайности, защото не е изключено нелепо допълнително изостряне на ситуацията.

СТРЕЛЕЦ
Силен личен късмет
На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Особено благоприятни възможности сряда не предоставя на Стрелците, но това, с което разполагате под формата на личен късмет, съвсем не е малко от гледна точка на парични печалби и стабилност. Овладявайте подчертаната си агресивност! Голяма е вероятността лъжа да ви вбеси.

КОЗИРОГ
Незадоволителен ден
Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. По подобие на отминалия вече ден, сряда също ще се окаже незадоволителна за Козирозите. За повечето от родените в знака се очертават лични проблеми, освобождаването от които няма да се получи преди  да сте укротили нервността си. Работете за укрепване и стабилизиране.

ВОДОЛЕЙ
Не демонстрирайте агресивност
Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. За представителите на Водолей е много важно не демонстрират агресивно настроение и негативизъм в отношението си към околните, защото несъмнено ще си навредят, и ще пропилеят хубавата възможност да се възползват от нечия подкрепа, защото няма да им бъде предоставена.

РИБИ 
Бъдете много внимателни
Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Лошото звездно влияние е дублирано днес за Рибите. През този ден трябва да сте особено внимателни във всичко – от придвижване по улиците – пешком или с автомобил, до делови контакти, преговори и договориране в деловите среди. За противоречия да не ви и минава през ума.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft