Хороскоп за утре, 29 февруари-ВОДОЛЕЙ Хубав шанс за сполука, СТРЕЛЕЦ Хубав ден за реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 29 февруари-ВОДОЛЕЙ Хубав шанс за сполука, СТРЕЛЕЦ Хубав ден за реализация
7279
Хороскоп за утре, 29 февруари-ВОДОЛЕЙ Хубав шанс за сполука, СТРЕЛЕЦ Хубав ден за реализация

Събота ще даде ви даде възможност да си починете. Правете това, което сами искате във всяка една посока, без да се съобразявате с другите.

Това е най-доброто, което можете да предприемете за себе си в този момент.
 

ОВЕН 
Владейте се!

            От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. Събота е благоприятна и надеждна за реализацията на целите ви, но въпреки видимо наситеното добро звездно влияние, следва да действате активно и да избягвате конфликтите. Последните намесят ли се във взаимоотношенията ви, може да предизвикат тежки и необратими ситуации.

ТЕЛЕЦ
Не влизайте в противоречия

            Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Активността на Телците в деловите среди е засилена, но същото е валидно за нервността ви, която е ярка и може да създаде проблеми на онези представители на зодията, които не се съобразяват с диктовката на съдбовни условия за деня. Действате мощно, но избягвайте противоречията!

БЛИЗНАЦИ 
Проявете сдържаност и честност

            Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. За вашия успех днес в личен и делови план е от особено значение да овладявате своевременно агресивната импулсивност. Успеете ли да го сторите, събота обещава много добра реализация на целите. Другият важен аспект за сполуката ви е да не си позволявате нечестна игра.

РАК 
Действайте мобилизирано

            Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Настойчивите действия в деловия сектор са задължителни за всички Раци, които желаят да реализират намеренията си в материален план. Рязкостта във взаимоотношенията с колеги и делови партньори ще действа като мощна спирачка за осъществяването на целите и стремежите ви.   

ЛЪВ 
Разделени в промените

            Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Представителите на Лъв се намират в етап на делови промени, който за едни от зодията се характеризира с нарастване на стабилността, а при други явно условията в бизнеса или службата са достигнали твърде неприятни нива и ще насочат вниманието си към нови възможности.

ДЕВА 
Повишена нервност

Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Този ден предоставя на Девите благоприятни условия за реализация на личните и деловите намерения, но има една малка подробност. Денят може да започне неприятно с провал в някаква работа. Не се впечатлявайте негативно. 

ВЕЗНИ 
Не си служете с измами

            Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. В деловите си ангажименти днес Везните ще се сблъскат с пречки, за отстраняването на които повечето от зодията ще си послужат с дребно хитруване. Подобни опити не гарантират успех, макар че при някои вариантът ще проработи. Чрез настойчиви действия ще преодолеете неудобствата. Проявете твърдост и действайте последователно.
 

СКОРПИОН 
Сблъсък с проблеми

            Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Днес мнозина от Скорпионите ще се сблъскат с делови проблеми, които ще изпълнят съботата им със силни емоции. Доколко ще съумеете да ги преодолеете е въпрос, зависещ предимно от ситуацията. За момента е от особена важност да укрепите позициите си в деловия сектор.       

СТРЕЛЕЦ 
Хубав ден за реализация

            Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Много хубав ден за постижения в различни направления. Преговарящите от зодията ще постигнат целите си в пълнота, а това определение е напълно валидно и за партньорството в бизнеса, за професионалната дейност на всички, за обществените контакти и в реализацията на личните ви цели.

КОЗИРОГ 
Проблеми във взаимоотношенията

            Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Неудобствата са показателни днес за Козирозите, а в най-тежката си форма те засягат взаимоотношенията. Тук остротата е характерна форма на общуване при мнозина. В делови план ще постигнете целите си, но е твърде съмнително че днес този успех ще удовлетвори очакванията ви.    

ВОДОЛЕЙ 
Хубав шанс за сполука

           Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. За вас първият делничен ден от седмицата е с много добри показатели за сполука. Особено място заемат контактите с деловите партньори  и с хора от приятелския кръг или с високопоставени личности. Открива се шанс за поемане на делова поръчка, а след изпълнението ѝ ще последват нови.

РИБИ 
Избягвайте разправиите

            Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Много успешна в лично отношение, събота предоставя добри възможности за парични печалби на родените в Риби. Възникват и някои негативни ситуации, предизвикани от клевети, целящи провала ви. Добре е да се въздържите от разправии с въпросната личност или личности.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft