Хороскоп за утре 5 септември-ЛЪВ Устремени към стабилизация, БЛИЗНАЦИ Спешна реализация на лични цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 5 септември-ЛЪВ Устремени към стабилизация, БЛИЗНАЦИ Спешна реализация на лични цели
11606
Хороскоп за утре 5 септември-ЛЪВ  Устремени към стабилизация, БЛИЗНАЦИ Спешна реализация на лични цели

Изключително успешен четвъртък! Именно това е най-правилното определение за деня, който следва. Ще имате добри възможности за реализация и дори за започване на изцяло нови делови начинания.

Възползвайте се! 

ОВЕН
Трудности
В подкрепа на истината, ще промените част от плановете си. Финансови, битови или лични придобивки, в зависимост от желанията, времето и енергията ви. През днешния ден не се препоръчва активност, прибързаност и суета. Много пречки възникват пред Овните, и въпреки, че разполагате с добри възможности за разгръщане на стратегическата си мощ, четвъртък не може да ви гарантира желан напредък и постижения.  

ТЕЛЕЦ
Много нервен ден
С хубави моменти ще поддържате доброто си настроение днес. Вземете нещата си в свои ръце и действайте, без да разчитате на случайността и на празни обещания. Днес е препоръчително да се занимавате с текущи задачи и довършите започнатото, да говорите само по същество и не взимате отношение по деликатни теми. Силната нервност и невъзможността за овладяването ù, ще изправят Телците пред непреодолими трудности.

БЛИЗНАЦИ
Спешна реализация на лични цели
Настроението ви е прекрасно и несъмнено действа доста ободряващо на околните. За да сте в хармония с мощната енергия на деня бъдете активни и приключете навреме започнатото. Днес не е препоръчително да инициирате срещи и да използвате познанствата си, освен ако това не касае жизнено важни въпроси. Близнаците ще се радват на успешна реализация по въпроси от лично естество.

РАК
Активизирайте се
Проявявате търпение днес на работното място когато става дума за разрешаването на проблем, възникнал неотдавна. Всичко, което предприемате днес трябва да се прави осъзнато и безпристрастно. Живейте по-спокойно и не предприемайте никакви инициативи днес. Хубав ден за успешна реализация на материални цели и за постигане на печалби. Без проява на повишена активност е съмнително, че ще успеете в осъществяването на намеренията си.

ЛЪВ 
Устремени към стабилизация
Прагматично ще се вслушвате в препоръките и мнението на партньорите си. С новаторската си активност през днешния ден ще провокирате положителното развитие на делата ви. Денят е особен и не предполага голяма активност, за това е добре да осигурите повече спокойствие и време за размисъл, като избягвате физически и умствени натоварвания. 

ДЕВА 
Владейте се
С повече внимание и добронамереност в отношенията ще избегнете напрежението и сведете до минимум вероятността да сгрешите. Мотивирани и активни, с усърдие ще организирате срещи и търсите подкрепа там, където считате, че може да я получите. С повече самоконтрол и умерено физическо натоварване ще преминете по-спокойно през днешния ден. 

ВЕЗНИ
Владейте качествено нервите
В делова насока ще премине деня за много от вас. Възползвайте се от даденостите и смело разкрийте способностите си. Приключете текущите си дела и не предприемайте нищо ново. Доброто самочувствие е характерно днес за Везните, и макар че вътрешното напрежение е повишено  мнозина, четвъртък няма да ви изненада с нещо неприятно, ако владеете нервите. 

СКОРПИОН
Много напрегнати
Проявената ви активност днес ще даде бързи резултати. Днес сте работоспособни и находчиви, и ще се поздравите с придобивки от различен характер. Използвайте времето си за приключване на служебна задача или професионален проект. Няма конкретни причини за безпокойство поради неотстраними проблеми, но външни фактори вредят на вашата стабилност, и предизвикват доста затруднения във всекидневието. 

СТРЕЛЕЦ
Външни затруднения
Възнаграждение за усилията през изминалите дни ще направи деня ви по-светъл. Чувствате се енергични, работоспособни, добри и сговорчиви, заради което ще срещате уважение и подкрепа от обкръжението си. През днешния ден е възможно срещите и общуването да ви създават известно напрежение. Четвърътък ще предизвика затруднения за активността на Стрелците, които не е лошо да отстраните, ако това не е свързано с някакъв риск.

КОЗИРОГ
Поддържайте настойчиво спокойствието си
Заредени сте с енергия и решителност. Изпълнени сте с енергия и с желание да свършите повече работа, но за съжаление това може да се отрази на нервите и здравето ви.  Умеете да отстоявате позициите си, за това и днес развитията няма да ви изненадат с нищо. Както и да започне този ден за вас, най-важното е да сте спокойни, за да положите положителното начало на четвъртъка. 

ВОДОЛЕЙ
Проблематичен ден
Към много неща ще ангажирате вниманието и интереса си днес. Решаване на служебни и семейни въпроси, част от които подпомогнати и от благоразположени към вас хора. Денят не е подходящ за нови начинания и начало на партньорски проекти, но трябва да завършите незавършеното. Денят не ви лишава от благоприятни моменти, свързани с лични цели, но като цяло четвъртък е лош и проблематичен. 

РИБИ 
Възникват затруднения
Отдайте се на практични неща и сполуката ще е при вас. Възползвайки се от даденостите на деня и благодарение на прозорливото ви мислене, ще извлечете полза и от нещата, които за другите са проблемни. Предприемчивите ще открият добри възможности за реализации. Трудности възникват и за Рибите днес. За повечето от зодията са свързани с финанси. Може да се окажете измамени или подведени в очакванията си, което ще вбеси мнозина. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft