Хороскоп за утре, 6 октомври: ТЕЛЕЦ - личен успех, ЛЪВ - материална реализация, КОЗИРОГ - повишено напрежение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 6 октомври: ТЕЛЕЦ - личен успех, ЛЪВ - материална реализация, КОЗИРОГ - повишено напрежение
6262
Хороскоп за утре, 6 октомври: ТЕЛЕЦ - личен успех, ЛЪВ - материална реализация, КОЗИРОГ - повишено напрежение

Откъдето и да го погледнете, неделя може да бъде характеризирана като крайно сполучлива поне за повечето от вас. Въпреки почивният си характер, денят е носител на сериозна комуникация с предполагаеми съдружници.

Опитайте да се представите в добра светлина, за да развиете шансът си за успех. Ето повече в   хороскопа за 6 октомври :

ОВЕН

Личен и делови успех

В отлично настроение сте днес и с желание за приключения. Този ден ще е успешен за реализация на лични и делови цели, защото късметът ви е силен. Няма да бъдете лишени и от подкрепа. При бизнесмените напрежението ще е силно. Ще възникнат остри противоречия, които ще са причина за раздяла при някои. Любовен и емоционален подем. 

ТЕЛЕЦ

Личен успех

За да бъдете истински щастливи, трябва да създадете хармонични отношения в семейството. Неделята е плодотворна предимно в личен план за Телците. Денят бележи началото на нов период в развитието ви, чиито характеристики (положителни или отрицателни), ще зависят от съответната изразност, стила и методите ви като делова, респективно лична изява, в общественото пространство. 

БЛИЗНАЦИ

Отстраняване на проблеми

Приятно обстоятелство ще повиши настроението ви. Много трудно е да угодите на всички. Неделя е благоприятна за отстраняване на проблеми. Важно условие за успеха ви е дипломатичният подход. Някои от зодията ще опитат да чрез повече строгост да постигнат целите си, но схема от подобен род едва ли ще е ползотворна. Денят е доста добър за преговори от делово и финансово естество. 

РАК

Бъдете настойчиви

Умората ви е очевидна и все по-често ще търсите вниманието и грижите на близките си. Ако се наложи да действате по интересуващи ви въпроси в обществените среди, е задължително да сте по-настойчиви. Всички от зодията са достатъчно активни, но амбициозността – в добрия смисъл на думата, ще е доказателство за усилията, чрез които ще преодолеете настоящата нестабилност. 

ЛЪВ

Материална реализация

Мнозина от вас ще използват част от свободното си време, за да свършат полезна работа, която все отлагаха досега. Преобладаващата част от Лъвовете ще се насочат към реализацията на въпроси от материално естество, за каквито условията в неделя са благоприятни. Ако са свързани с професионалната ви заетост, няма да е много лесно защото ще се сблъскате с противници. 

ДЕВА

Разчитайте на активността и шанса си

Към програмата ви за деня ще се добавят и други неотложни задачи и това може да ви направи по-нервни. Ярката активност на Девите е повече от видима, защото при мнозина тя пряко кореспондира с агресия. Последната обаче не е добре да демонстрирате, защото ще си създадете ненужни затруднения. Същото ще последва и за онези от зодията, които ще се опитат да реализират целите си чрез измама. 

ВЕЗНИ

Предимство

Няма да криете недоволството си, както от събитията около вас, така и от отношенията си с определени хора. Вашето предимство, извоювано чрез мощта, с която действате е очевидно, и едва ли е необходимо да прилагате допълнителни средство за успеха си. Някои от Везните не са напълно убедени в стабилността на позициите си и ще опитат познати методи като лъжата и измамата. 

СКОРПИОН

Неуютен и нервен ден

Заемате се с нещо рисковано и това може би притеснява близките ви. Скорпионите са подложени на продължително безпокойство, което вече набира скорост и ги превръща в силно избухлива смес от химикали. Владейте се, и положете необходимите усилия, за да възстановите душевното си равновесие. Неделя ще е напрегната, неуютна и подчертано нервна. 

СТРЕЛЕЦ

Владейте се

Днес около вас цари добро настроение, което неминуемо ще зарази и вас. Поради живата си емоционална натура, Стрелците не биха могли да се похвалят с търпение и последователност, а импулсивността им явно ще надделее и днес, което ще нажежи обстоятелствата и ще избухне конфликт с околните. Овладейте се своевременно! През делниците ще успеете в целите си. 

КОЗИРОГ

Повишено напрежение

Отворете се за новостите и приемете предложенията, които ще ви направят днес. Вие сте противоположното измерение на предния знак, но днес явно ситуацията е доста напрегната и ще действате рязко в защита на интересите си. Вероятно залогът е голям, или просто няма да отстъпите от позициите си. Навлизате в нов период и ще се наложи да действате по-дипломатично. 

ВОДОЛЕЙ

Личен успех

Преливате от топли чувства към всички и желаете да направите деня им значим. Въпреки, че влиянието на повечето звездни фактори е благоприятно за Водолеите през този ден, трудно може да се каже, че сполуката ви е гарантирана. В личен план тя е сигурна, но по отношение на делови цели, трябва да действате внимателно, защото ще се сблъскате с подлост и враждебност. 

РИБИ

Успешни контакти

Днес предпочитате да бъдете страничен наблюдател на процесите, които стават около вас. По отношение на контактите в деловите, обществените и приятелските среди, Рибите ще действат ефективно и успешно. Ще достигнете до хубави уговорки, но ако се ориентирате за действия в професионалните среди, ще има проблеми и остри противоречия, които ще предизвикат силни трудности.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft