Хороскоп за утре 9 декември-СТРЕЛЕЦ Добър късмет, СКОРПИОН Успех и надеждност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 декември-СТРЕЛЕЦ Добър късмет, СКОРПИОН Успех и надеждност
16617
Хороскоп за утре 9 декември-СТРЕЛЕЦ Добър късмет, СКОРПИОН Успех и надеждност

Понеделник ще бъде ангажиращ и спорен ден. Бъдете внимателни, за да не се забъркате в нежелани ситуации.

Не споделяйте тайните си на околните, за да не попаднете на предател около себе си.

ОВЕН
Нервен ден. Владейте се!

Бъдете открити в общуването си и ще постигнете договореностите, които желаете. Понеделник ще е много нервен за Овните поради остри противоречия с колеги в службата, които при някои ще достигнат до сблъсъци. Мнозина ще се окажат блокирани за реализацията на цел, към която са се устремили.Добре е да се владеете! Ситуацията лесно може да се окаже извън контрол.

ТЕЛЕЦ
Напрежение

            Днес ще отделите повече внимание на семейните и лични проблеми. Вашият понеделник има заряд за по-добро развитие от това на Овните, но възникват ситуации, създаващи проблеми в личен план, които ще взривят нервите на мнозина от зодията. В деловите взаимоотношения избягвайте да диктувате и де се налагате, защото този път не води до сполука.

БЛИЗНАЦИ
Липса на стабилност

            Прагматично ще потърсите мнението на хора, от които бихте научили нови и полезни за вас неща и няма да съжалявате. И при вас ситуацията не е по-различна от условията, характерни за предните два знака. Задават се и благоприятни възможности, но разгръщането им няма да се случи преди края на декември. За момента не може да се каже нищо обнадеждаващо, защото ситуацията е крайно нестабилна.

РАК
Успех

          Създайте си занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. Движите се добре, въпреки че условията  като цяло не са достатъчно благоприятни за осезателен напредък. Разчитайте на личния си късмет, владейте се, и работете упорито и последователно. Успехите при този подход винаги са били гарантирани, а и добрият шанс не ви е обърнал гръб.

ЛЪВ
Изключително нервен ден

          Подхождате великодушно към грешките на другите. Въпреки, че и вие сте засегнати, запазвате доброто си отношение. Негативен ден, характерен с коварни взаимоотношения и много нерви. Рецепта за успешна реализация едва ли може да се намери, защото състоянието на Лъвовете е крайно напрегнато и мнозина  не удържат нервите си. Добре да ограничите  контактите си с хора, чието присъствие ви дразни.

ДЕВА
Ярка нервност

          За разлика от други вие ще сте във форма за работа, срещи и пътувания. Материалната сполука е сигурна за Девите днес, но трансформира негативните дневни събития, които ще предизвикат куп гневни реакции у представителите на зодията, а последните явно ще са в основата на последвалите бурни и ярки кавги. За да ги преодолеете е необходимо голямо себевладеене.

ВЕЗНИ
Успех, но се владейте

         Вълнувате се прекалено много от нещата, които се случват около вас. Въпреки, че във финансов аспект може да се сблъскате с проблемни ситуации, понеделник е достатъчно благоприятен за вашата делова реализация и за съвършено осъществяване на планирани цели в бизнеса. Хубаво е да държите емоциите под контрол. Избухнат ли кавги, ще е неприятно.     

СКОРПИОН
Успех и надеждност

            Не позволявайте притесняващите ви мисли да унищожат деня ви. В личен и делови план понеделник е благоприятен и надежден. Очертават се и негативни акценти свързани с дома при едни от знака, а в други случаи  засягат  контактите в обществените среди, или взаимоотношенията с колеги, но значението им за сполуката ви днес не е съществено.

СТРЕЛЕЦ
Добър късмет

            Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Стрелците биха могли да разчитат на добрия си късмет, който ще ги придружава при осъществяване на деловите цели. Повече напрежение се очертава в бизнеса, но избягвате ли остротата в разговорите, за да не прерастват в кавги, шансът ви за сполука е напълно реален и ще се разгърне.

КОЗИРОГ
Не се конфронтирайте

            Предпочитате да си останете у дома днес и да прекарате повече време сред семейството си. Козирозите ще се сблъскат с проблеми в опитите си да разрешат интересуващ ги въпрос. За да успеете е необходимо да потърсите нечия помощ. Решите ли да действате самостоятелно, ще последва раздразнение от неуспеха, което може да се превърне в основа за агресивност и остри кавги.

ВОДОЛЕЙ
Добри възможности, но и проблеми

            Бъдете резервирани към хора, които ви предлагат много срещу нищо. Възможностите за умели практически действия и подчертаното присъствие на късмета са характерни за Водолеите в понеделник, но в същата степен са валидни и проблемите от социално естество, свързани в един случаи със здравето, а в други с непочтеността  на околните. Денят ще е труден.

РИБИ 
Внимавайте!

            Денят ви предлага разнообразни възможности за прекарване на свободното време. По-изразителното напрежение за Рибите, днес се свързва с реализацията на деловите цели в службата и бизнеса. Имате шанса да се освободите от затруднения или проблеми. Мнозина от зодията са доста открити и директни, което може да ви навреди. Противниците ви са коварни.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft