Хороскоп за утре11 август-ВОДОЛЕЙ Добра реализация в контактите, СТРЕЛЕЦ Добри постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре11 август-ВОДОЛЕЙ Добра реализация в контактите, СТРЕЛЕЦ Добри постижения
13413
Хороскоп за утре11 август-ВОДОЛЕЙ Добра реализация в контактите, СТРЕЛЕЦ Добри постижения


ОВЕН
Владейте нервите
Неочаквано съобщение ще промени плановете ви. Представителите на Овен ще разполагат с добри възможности за отстраняване на проблеми от делово естество, но пък напрежението ви щи и високо и ще влезете в остри противоречия с околните.

Внимавайте и не прибързвайте! Реализацията на личните цели днес едва ли ще е задоволителна.
ТЕЛЕЦ
Стабилизирайте се
Някой ще се откаже от предварителна уговорка, която е била важна за вас. Телците едва ли ще успеят да осъществят намеренията си чрез хитрост, лъжи или агресивност.Временен успех – само за конкретен случай може би ще постигнете, но освен, че не става въпрос за нищо дълготрайно, временната полка ще бъде тежко платена. Насочете се изцяло към стабилизация.
БЛИЗНАЦИ
Нечестни взаимоотношения
Разногласията между вас и хората от най-близкото ви обкръжение ще са съществени и трудни за преодоляване. През този ден основният проблем за напредъка и успешната реализация на Близнаците възниква на база нечестност във взаимоотношения с околните. По въпроси засягащи съвместните задължения, има шанс да достигнете до единно мнение, но относно по-значими цели и интереси – едва ли.
РАК
Организирайте се
Мисълта ви е остра, логиката силна и никаква интелектуална работа не би ви затруднила. Днес, в нагласата на повечето от Раците се забелязва липса на категоричност за активни действия в деловата сфера На външен план тази предварителна нагласа ще се изрази под формата на засилен гняв. Организирайте се и стартирайте възможностите и уменията си. ще постигнете желаните резултати.
ЛЪВ
Личен и финансов успех
Повече от една оригинална идея ще ви хрумне днес, но не всички ще са осъществими. Добър и успешен ден за реализиране на лични цели, финансови намерения и контакти в обществените среди. Последните ще са с много важно значение за мнозина, защото ще поставят началото на желано раздвижване. За осъществяване на професионалните задължения вторник се оказва доста слаб.
ДЕВА
Ярък успех в контактите
Рутинната работа ще ви отегчи и е вероятно да допуснете някаква глупава грешка от разсеяност. Ярко активни за деловата си реализация, Девите ще работят сърцато за осъществяване на дневните си задачи и ще успеят, макар че ще има и много нервно напрежение. През този ден шансът ви ще е най-изразителен за осъществяване на контакти в обществените среди. Ще постигнете значителен напредък.
ВЕЗНИ
Успешна реализация
Изслушвайте събеседниците си внимателно, не ги прекъсвайте и не бързайте да им отговаряте. Добра реализация на лични цели, делови контакти – респективно преговори, но известно отстъпление от позициите на активност при осъществяване на деловите задачи. В много случаи се дължи на сблъсък с противници, който ще отнеме от времето ви и ще блокира частично финансовия успех.
СКОРПИОН
Доста нервен ден
Няма нещо, което би ви затруднило, а добрите резултати ще ви въодушевят. В психически план, вторник е много напрегнат за Скорпионите. Очертават се проблеми от хора, които съзнателно ще издигат прегради на пътя ви. Ще успеете да се освободите, макар и не днес. За бъдещето ви, се откриват доста добри възможности. Навлизате в плодотворен етап.
СТРЕЛЕЦ
Добри постижения
Обстоятелствата на моменти ще ви принуждават да бързате, а мисълта, че може да сгрешите, ще предизвика леко нервно напрежение. Вторник е твърде успешен за вашата служебна реализация. Като цяло не може да се каже, че обстоятелствата в деловата сфера са оптимални. Очертават се и ядове, но сте в състояние да превъзмогнете несгодите, защото силната ви подкрепа идва от мощно действащи съдбовни фактори.
КОЗИРОГ
Мобилизирайте се за постижения
Преглеждайте внимателно съобщенията, които получавате и електронната си поща. Козирозите следва не само да са достатъчно мотивирани и мобилизирани за реализацията на целите си, но и да са убедени, че това е единствения начин в момента за постигне на успех по целите. Прогнозата засяга не само вашата реализация в бизнеса и службата, но и останалите сфери.
ВОДОЛЕЙ
Добра реализация в контактите
Проверете документите и състоянието на автомобила си преди да тръгнете на път. Вероятността мвозина от Водолеите да постигнат успех при осъществяване на целите си не малка, но в същата степен и обратното е напълно възможно. Късмет не ви липсва, но ще възникнат и доста пречки, за преодоляването на които видимо липсват гаранции. Успешно ще преминат уговорени контакти.
РИБИ
Действайте настойчиво
Не се ядосвайте излишно, ако някое от техническите средства, които ползвате ежедневно се повреди. Концентрацията върху целите, подкрепена с усилени и настойчиви действия е гаранцията за вашия успех днес. Реализацията ви ще се движи трудно и мудно, но това не бива да ви отчайва, а още по-малко да ви отказва. Разполагате с много силен късмет, а в определен момент ще получите и помощ отнякъде.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft