Часът на раждането показва каква ще бъде Съдбата ви!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Часът на раждането показва каква ще бъде Съдбата ви!
4692
Часът на раждането показва каква ще бъде Съдбата ви!

Времето на раждането ви влияе върху Съдбата ви

То показва кои са силните ви страни, какво е важно за вас в живота и какво е характерното за вас.

 Родени от 8 до 12 часа

Най-щастливите, позитивни и изпълнени с живот хора се раждат сутрин. Те кипят от енергия, нямат проблем да стават рано и искат да постигнат толкова много неща.

Имат големи амбиции и си поставят високи цели.

Носят надеждата в себе си и никога не се предават. Дори да им се случи нещо изключително неприятно, те се опитват да намерят доброто в него.

Родени от 12 до 16 часа

Часът на раждането ви съдържа тайната на вашия успех. Любопитни, енергични и интелигентни. Те обичат да си поставят много задачи и добре разпределят времето си. Интересуват се от много неща, имат разностранни интереси и не се уморяват да се учат цял живот.

Понякога избухват лесно и губят контрол над емоциите си. Не успяват да се спрат и могат да кажат много неща, които не мислят. Но пък са много талантливи и способни, което им помага да вървят уверено към успеха.

Родените между 16 и 20 часа

Вие сте „скитници“ по природа. Обичате да приключенствате, да пътувате и да „събирате“ уникални преживявания.Трудно се застоявате на едно място, защото рутината ви убива. Имате нужда да сте в движение, само така чувствате, че живеете.

Цялата тази динамика обаче понякога ви уморява и ви се иска да се скриете от целия свят. В такива моменти не сте добра компания и търсите тишината.

Родените между 20 и 24 часа

Те са най-големите късметлии, печелят буквално отвсякъде. Уверени, решителни и смели, те се справят с всичко в живота с лекота. Няма препятствие, което да ги стресне, нито човек, който да им каже как да живеят.

Обичат свободата и са независими. Не позволяват да бъдат ограничавани. Уважат правото на всеки да има мнение, но най-обичат да наложат своето.

Родените от 24 до 4 часа

Те са тихи и спокойни натури. Трудно могат да ги изкарат от равновесие. Не обичат агресията и бягат от нея. Носят се през живота с лекота и не усещат особено неговите несгоди. Приемат всичко с разбиране и не съдят другите за грешките им.

Обичат да правят жестове към другите. Но и винаги показват своята благодарност и признателност.

Родените от 4 до 8 часа

Те са най-практичните и добре организирани от всички. Бързи, пъргави и упорити – те превръщат всичко в състезание от сутринта. Искат да направят толкова много неща, но времето просто не им стига.

Обичат да мечтаят, но още повече обичат да сбъдват мечтите си. Пожелаят ли нещо много  силно, винаги го постигат. Силната им мотивация ги тласка към велики неща. Те са новатори и винаги се опитват да създават, да търсят нови възможности и да вървят напред.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft