Числото на Съдбата крие съдбовна тайна за всеки зодиакален знак - ето кое е твоето:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Числото на Съдбата крие съдбовна тайна за всеки зодиакален знак - ето кое е твоето:
7597
Източник: dariknews.bg
Числото на Съдбата крие съдбовна тайна за всеки зодиакален знак - ето кое е твоето:

Всички сме чували за нумерологията и тайните, които разкрива тази наука за живота ни чрез специфични числа . Сега ще отидем крачка напред и ще ти разкрием кое е твоето специфично число на Съдбата според това, в кой месец си родена.

Провери кое е числото, което управлява твоята Съдба, и ще разбереш нещо любопитно, което може би не си знаела за себе си.

Януари: числото на твоята съдба е 111

Ти си жена, която винаги се стреми да бъде първа във всичко, да бъде номер 1. Родена в първия месец от годината, притежаваш неоспорими лидерски качества, използвай ги мъдро, не налагай волята, а само опита и уменията си.

жена лидер

Февруари: числото на твоята съдба е 512

Готова си на всичко в името на мира, хармонията, спокойствието, душевното равновесие. Родена си през най-краткия месец от годината, ала балансираността, която притежаваш и умееш да вдъхваш на хората около теб, е безгранична.

Март: числото на твоята съдба е 636 

Това е твоето щастливо число, което винаги носи радост в живота ти. Ти си весела, забавна, покрай теб никога не е скучно, ти си приключенска натура, а предизвикателствата не те плашат, напротив, мотивират те да доказваш способностите си на 100%.

жена купон

Април: родена си през четвъртия месец от година и числото на твоята Съдба е 714

Ти си перфектната приятелка, мечтателна, добра, мила, отзивчива, винаги готова да съдейства с добър съвет в труден за близките си любими хора момент. Ти си истинско съкровище и никога не бива да подценяваш богатството, което носиш в душата си.

Май: ти си майско цвете, родена в разгара на пролетта, числото на твоята Съдба е 864

Орисана си с голям късмет и той винаги ти помага, когато ситуациите и проблемите изглеждат нерешими. Ти вълнуваш околните с тайнствеността си, но когато разкриеш пред тях характера си, всички остават възхитени от добротата и харизматичността ти.

Юни: числото на твоята съдба е 1099

Ти си непредсказуемо момиче, готово на неподозирани щури подвизи. Но когато става въпрос за сериозната част от живота, ти се превръщаш в най-грижовното създание, което би могло да съществува на света.

Юли: лятна чаровница, числото на твоята съдба е 5551

За теб животът поднася даровете си в най-правилните моменти. Никога подходящите за теб неща не се случват по-рано или по-късно от точния миг за това. Вселената има план за теб, ти само следвай пътя си и слушай вътрешния си глас.

чаровна жена

Август: родена, за да блести, числото на твоята съдба е 6789

За теб и идеите ти граници няма, хората лесно запомнят коя си, бързо се превръщаш в център на внимание и трудно биха могли да те изкарат от паметта си.

Септември: числото на твоята съдба е 1717

Ти си амбициозна, знаеш какво искаш от живота и как да го постигнеш, а това, което ти помага най-много е увереността ти и постоянството, което полагаш, за да не губиш ниво, класа и стил.

жена на бюро

Октомври: числото на твоята Съдба е 8280

Ти си наистина необикновена жена и хората около теб го усещат още при първия си досег до теб - чувствена, нежна, сензитивна. Знаеш как компанията да бъде най-доброто местенце, където човек да разсее мислите си.

Ноември: числото на твоята Съдба е 9123

За теб нещата трябва да се случват тук и сега, не обичаш да отлагаш, каквото има да се осъществява, ще се осъществи на момента. Животът ти е изпълнен с малки симпатични случайности и те ти дават знак, че посоката ти перфектната за теб.

Декември: числото на твоята Съдба е 9991 

Родена в последния месец от годината, ти не си от жените, които умеят да са сред последните. в кариерата, в живота, в любовта. Напред те движи интуицията ти, която никога не греши кои са правилните решения и върху какво трябва да помислиш още малко, преди да дадеш окончателно мнение.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft