Шениз и Джерен политат от балкона

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Шениз и Джерен политат от балкона
63105
Източник: trud.bg
Шениз и Джерен политат от балкона

Вървейки към своя край, турският сериал „Безмилостен град“ потвърждава пословицата: “ Който чужд гроб копае, в него влиза.“ След като Джерен вкара в гроба Агях, съобщавайки публично, че Дженк не е негов син, още на другия ден след смъртта му,  тя, подкукуросана от своята баба, че „никой не може да я свали от трона“, се връща в имението. Неподозирайки, че Шениз говори и ходи, й заявява: „Мислеше, че няма да се върна, но ето ме тук и ще се настаня в твоята стая!“

Шениз и Джерен - в борба за надмощие.

Дженк отказва да лекува пристъпите на силното си главоболие, но осъзнавайки своето положение, решава да освободи Джемре от своята любов, заявявайки на Недим, че за него, тя е едно обикновено момиче и нищо повече.

Шениз, бясна от завръщането на Джерен в имението, вечерта става от инвалидния стол, отива в стаята й, за да я задуши с възглавница.

Събуждайки се, Джерен започва да крещи и така се спасява. На следващия ден обаче никой не й вярва, че Шениз всъщност ходи и говори.

Джерен случайно разбира, че в стаята й има видеокамера и показва на Дженк запис с инцидента. „Ще те убия, ако някой разбере за това“, заявява й той и изтрива записа. Междувременно е решил да се ожени за нея, за да освободи Недим от мисълта, че има чувства към Джемре.

Новината, че Дженк е решил да се ожени за Джерен, стига до Шениз.  „Ще я убия със собствените си ръце, но няма за позволя това да се случи“, заканва се Шениз.

От своя страна пък Сехер казва на Джерен: „Дъще, ти ще създадеш ново семейство, но ще загубиш своето.“
В деня на сватбата Джерен ,облечена в булчинска рокля, излиза на балкона, за да види как върви подготовката за тържеството в двора. Със самодоволство си казва: „Бедността свърши! Джерен Карачай, ти победи! Шениз загуби!“ В този момент, промъкналата се зад гърба й и притискайки я към перилата на балкона, Шениз просъсква: “ Ще умра, но няма да позволя това. Всичко загубих заради теб – децата си, мъжа си. Бях щастлива, имах семейство. Ти унищожи моя живот, но няма да позволя да унищожиш и този сина ми!“

Влизайки в ръкопашна схватка, те са на ръба на балкона, перилото се чупи и двете политат надолу.

Шениз умира на място, след минути и Джерен, успявайки преди това да каже на Джемре: „Сестра ми, поверявам ти сина ми Умут!“

Кой ще поеме грижите за малкия, ще разберем на самия финал на турския сериал „Безмилостен град“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft