„Изнудваха я“: ето защо Кейт Мидълтън призна във видео, че има рак

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
„Изнудваха я“: ето защо Кейт Мидълтън призна във видео, че има рак
5371
„Изнудваха я“: ето защо Кейт Мидълтън призна във видео, че има рак

Имаше много слухове и теории за изчезването на Кейт Мидълтън . И накрая, на 22 март, дворецът, или по-скоро самата принцеса на Уелс, каза истината.

В официалния акаунт се появи видео, в което Катрин заявява, че е диагностицирана със злокачествен тумор.

42-годишната принцеса говори за "огромния шок", след като тестовете разкриха рак след коремна операция и "невероятно трудните два месеца", които семейството й е преживяло, като гласът й трепереше от емоции по време на снимките.

В момента Мидълтън е подложена на „превантивна химиотерапия“. Тя все още няма да се появява публично, както и съпругът й принц Уилям. Уелсците дори пропуснаха традиционната Великденска служба, на която обикновено присъстват всички членове на кралското семейство.

Между другото, мнозина вярваха, че обръщението на Кейт към хората се е състояло именно заради предстоящата служба. Дворецът първоначално обеща, че Катрин ще се появи публично до Великден. Така че отсъствието на принцесата на подобно събитие би породило още повече слухове. Особено като се има предвид, че дори Чарлз III, който имаше рак, щеше да присъства в параклиса на Свети Георги - и той удържа на думата си.

Но всичко не е толкова просто. Оказа се, че Мидълтън е била принудена да запише такова видео и да признае какво й се случва. Имало е изтичане на информация и определени хора са заплашили двореца да разкрият истината.

Кейт Мидълтън видео

Кадър от видео съобщението на Кейт Мидълтън

снимка
Legion Media

„Някой е знаел за здравословното й състояние. Дворецът Кенсингтън се свърза с диагнозата на Кейт. Те бяха буквално изнудвани и нямаха друг избор, освен да побързат да разкажат първи тази история на хората “, каза вътрешният човек пред Daily Mail. 

Не е ясно откъде е изтекло. Тук има два варианта. Първият уличава един от служителите на двореца, „лакей с дълъг език“, както унизително пишат британските колумнисти. Вторият е, че някой от клиниката е пуснал слуховете. Миналата седмица стана ясно, че служители в болницата на крал Едуард VII, където Кейт беше оперирана, се опитват да получат достъп до личните медицински досиета на кралското семейство. Вярно, този опит беше пресечен навреме - но кой знае какво са успели да изровят търсещите информация.

Мистериозната операция, на която се подложи Мидълтън, остава под въпрос. Експертите са сигурни, че това е хистеректомия - тоест отстраняване на матката.

„Хората искат информация – за съжаление, това е проклятието на съвременното кралско семейство“, каза наскоро бивш сътрудник на BCS пред People. И той е прав: да се скрие нещо сега е много по-трудно, отколкото по време на управлението на Елизабет II и още повече, на нейните предци. Може би британското кралско семейство най-накрая ще започне да разбира това.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft