Кадифена колекция парфюми на D&G

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Парфюми
Кадифена колекция парфюми на D&G
5641
Кадифена колекция парфюми на D&G

Уникалният аромат може да предизвика прилив на стари спомени, които да завладеят нашият ум и заради това търсенето на перфектния аромат е довело до създаването на безброй съблазнителни аромати , които да допадат на различните предпочитания и вкусове на всички хора. Известните дизайнери на D&G създадоха една превъзходна колекция от шест уникални аромата, която ще ви накара да почувствате нежност и мекота, сякаш докосвате кадифе с кожата си.

Италианските дизайнер и Доменико Долче и Стефано Габана са успели да превърнат възвишената красота на природата и луксозното усещане за кадифе в една невероятна колекция от парфюми , включваща шест уникални аромата, които ще ви отнесат на едно незабравимо пътешествие в света сред природата.

Колекцията притежава един изключително изискан дизайн и аромати , които притежават голяма доза средиземноморски чар. Тази колекция определено е направена за да завладее милиони сърца по целия свят.

Вдъхновение на тази невероятна колекция е кадифето , една материя, която е както проста, така и изключително луксозна. Новите аромати на D&G се предлагат в красива и елегантна бутилка със златна капачка, по ръбовете на която има различни цветове кадифе.Всеки от ароматите акцентира върху определен стил и създава различни настроения, така че вижте и усетете всеки от ароматите, преди да изберете вашият парфюм. Колекцията включва следните кадифени аромати: 

 

Velvet Love

парфюм на D&G

 

Velvet Desire

парфюм на D&G

 

Velvet Sublime

парфюм на D&G

 

Velvet Patchouli

парфюм на D&G

 

Velvet Wood

парфюм на D&G

 

Velvet Vetiver

парфюм на D&G

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft