17 Март 2012
20585
Как да разнообразим трапезата с настъпването на пролетта, с възможността да имаме повече зеленина в храната си? Ето как, вижте рецептите по-долу:

Свежа салата с кълнове
Зелена салата с яйца
Супа от коприва
Супа от лапад
Телешко със спанак
Спаначен шницел
Зелен омлет
Пролетна яхния
Агнешка мусака със спанак
Агнешко със спанак
Пролетни кифлички
Великденски бисквитки
Десерт с ягоди
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари