11 чисти, бели и нежни имена празнуват имен ден утре!

вход през zajenata.bg
За Жената
Събития
11 чисти, бели и нежни имена празнуват имен ден утре!
3637
11 чисти, бели и нежни имена празнуват имен ден утре!

На 14 декември Православната църква почита паметта на свещеномъченици Левкий, Тир и Калиник, които са родом от Витинска област, но живели в град Кесария. Заради Христа по време на император Деций те пострадали сериозно.

Изтърпели нечувани изтезания и чудесата в името на божията вяра. Тяхното смело поведение убедило и езическия жрец Калиник в християнската истина и вяра.

На 14 декември, имен ден празнуват Снежанка, Белослава, Снежко, Снежана, Снежа, Снежи, Снежинка, Снежка, Снежина, Белослава, Белчо.

Името означава „чистота, белота, сняг“. На 14 декември празнуват и ветеринарни и специалисти.

Името Снежана по значение е белота, чистота. Смята се, че носещите това име са чисто природа. Това е предимно име за жени, но се среща и като производно за име на мъж. Дамите носещи името Снежана, Снежина и производни са оптимисти. Те са отлични организатори и вярват в доброто.
Белослава е другото характерно за празника славянско име. То също означава белота и слава. Жените, които са наричани с него са романтични, последователни и открити отношенията със заобикалящите ги хора. Те са много проспериращи и инициативни.

Друго характерно за притежателките на снежните имена са изтънченият усет към красота, богатата душевност, изключителна склонност към изкуства и артистични дарби. Те са много позитивни, комуникативни, интуитивни и очарователни. Те са личности, търсещи равновесие и баланс, както в природата, така и с хората. Те с лекота достигат пълна хармония, душевност и комфорт.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft